MJSytic Odesláno 11. září 2006 Autor Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: Dundee Tos musel z P-9 na Odolku? Hrozný zmetci. Viděl jsem na značce taky jen nalepený hlavičky šroubků přilepenejch Lepoxmetalem a vypadalo to reálně... No jo, stalo se to v Měšicích, tak jsem jel na Odolku ... Citovat
Hhonza Odesláno 11. září 2006 Odesláno 11. září 2006 Původně zaslal: Kubis Ahoj.Značka je z měkého plechu a když za ni zatáhnete,tak hlavičky šroubů nebo nýty projdou zkrz.Já jsem drážky na hlavičkách šroubů odpiloval a po montáži zatřel bílou.Hlavička je nyní tak nízká,že nejde ani pořádně chytit kombinačkama.A teď to hlavní : celou značku jsem zezadu natřel silikonlepidlem a k nárazníkům přilepil!Drží to dobře a dřív,než by SPZtku někdo sundal,tak ji zničí.Proti rychlozlodějům to stačí. No ty jsi blázen Jetě na to namontujou alarm a připoj to na elektrický proud a bude to naprosto nedobytné. Citovat
Kubis Odesláno 14. září 2006 Odesláno 14. září 2006 Ale neber to tak vážně,trochu to zlehčíme:já to přilepil i kvůli drnčení,cesty na valašsku přes zimu trpí a podle toho vypadají. Citovat
Šalda Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Tak to trochu opráším:D Po mé nechtěné koupeli kdy mě voda odnesla i přední značku, začínám uvažovat že si nový značky přišroubuju,jen nikde na netu nemůžu najít tu sadu na uchycení SPZ, i s těma čepičkama, nevíte jak se to správně nazývá?? Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 tvl 8 let starej kostlivec to jsi hledal Šaldíku dlouho co .. Citovat
oddie Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 To teda fakt nevím, já tam mám obyč šroubky z nějakého rozebraného auta... Citovat
Guest servisman Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 http://www.vapol.cz/cz/produkt/sroub-spz/ Citovat
Šalda Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 StibTo, ani ne, jen sem zadal na Seznamu sada na uchycení SPZ a asi pátej příspěvek je z klubu:D oddie, já mám doma různých šroubků asi milion kilo, chtěl bych právě přímo ty co se dělají pro SPZ, mají 2 bílý čepičky a 2 modrý čepičky, nebo jestli se to neprodává jako sada, ale jen ty čepičky samotný, to nevím. Citovat
Šalda Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 servisman, to jsem taky našel, ale to je ještě asi na starý značky, který nemají tem modrej pruh unie, proto chci 2 bílý a 2 modrý čepičky, už jsem to na některých autech viděl Citovat
Guest servisman Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Není problém to přidělat vedle toho modrého taky to mám a nebyl nikdy problém Citovat
Šalda Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 To se mě nelíbí, není so souměrný, oba šroubky musí být ve stejné vzdálenosti od okraje značky:aut Citovat
Guest servisman Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Tak ji vem, nýtovačka v rozích a natři barvou a je klid nebo přilep mamutem .Ono vrtat do modré se mi nějak nechtělo a nebylo by to ok Citovat
Šalda Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Nad nýtama sem přemýšlel, a lepit to nemůžu, co kdybych ju někdy chtěl náhodou dát dolů Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 ..normalni samorezne vruty a natrit jim hlavicky barvou na radiatory ? .. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Vždy se najde něco Jak to sundat dolů. Já radiátory modrý nemusím [upravil dne 4/6/14 22:57 od servisman] Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Tady mají čepičky. Já to mám vzadu přinýtováno a vpředu přišroubováno. Chtěl jsem to zatřít barvou a už k tomu nedošlo. http://shop.autodilykrc.cz/?sekce=kategorie&filtry%5Bfulltext%5D=%C4%8Depi%C4%8Dka+%C5%A1roubu+spz Citovat
čakom Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 šalda: stav se za mnou. seženi ti je. děla to třeba wurth. Citovat
skuci Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 u nás prodávají v autopotřebách asi za 20kč 4 samořezný šrouby, který projdou značkou i nárazníkem a součástí jsou i 4 bílý krytky aby to nemlátilo tak do očí Citovat
Guest servisman Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Pokud by jsi dobře četl on chce 2 bílý a 2 modrý Citovat
OK406 Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Nemá někdo doma jednu bílou čepičku na šroub od spz? Popřípadě, dá se to koupit např. v AK? [upravil dne 5/6/14 18:00 od OK406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.