Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Tos musel z P-9 na Odolku? :o Hrozný zmetci. Viděl jsem na značce taky jen nalepený hlavičky šroubků přilepenejch Lepoxmetalem a vypadalo to reálně...

No jo, stalo se to v Měšicích, tak jsem jel na Odolku ... :roll

Odesláno
Původně zaslal: Kubis

Ahoj.Značka je z měkého plechu a když za ni zatáhnete,tak hlavičky šroubů nebo nýty projdou zkrz.Já jsem drážky na hlavičkách šroubů odpiloval a po montáži zatřel bílou.Hlavička je nyní tak nízká,že nejde ani pořádně chytit kombinačkama.A teď to hlavní : celou značku jsem zezadu natřel silikonlepidlem a k nárazníkům přilepil!Drží to dobře a dřív,než by SPZtku někdo sundal,tak ji zničí.Proti rychlozlodějům to stačí.

No ty jsi blázen :super Jetě na to namontujou alarm a připoj to na elektrický proud a bude to naprosto nedobytné.

• O 7 let později...
Odesláno

Tak to trochu opráším:D

Po mé nechtěné koupeli kdy mě voda odnesla i přední značku, začínám uvažovat že si nový značky přišroubuju,jen nikde na netu nemůžu najít tu sadu na uchycení SPZ, i s těma čepičkama, nevíte jak se to správně nazývá??

Odesláno

StibTo, ani ne, jen sem zadal na Seznamu sada na uchycení SPZ a asi pátej příspěvek je z klubu:D

oddie, já mám doma různých šroubků asi milion kilo, chtěl bych právě přímo ty co se dělají pro SPZ, mají 2 bílý čepičky a 2 modrý čepičky, nebo jestli se to neprodává jako sada, ale jen ty čepičky samotný, to nevím.

Odesláno

servisman, to jsem taky našel, ale to je ještě asi na starý značky, který nemají tem modrej pruh unie, proto chci 2 bílý a 2 modrý čepičky, už jsem to na některých autech viděl

Guest servisman
Odesláno

Není problém to přidělat vedle toho modrého taky to mám a nebyl nikdy problém

post-10650-14109637980046_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

Tak ji vem, nýtovačka v rozích a natři barvou a je klid :aut nebo přilep mamutem .Ono vrtat do modré se mi nějak nechtělo a nebylo by to ok :papa

Odesláno

..normalni samorezne vruty a natrit jim hlavicky barvou na radiatory ? .. :myslim:D

Guest servisman
Odesláno

Vždy se najde něco Jak to sundat dolů.

Já radiátory modrý nemusím :D

[upravil dne 4/6/14 22:57 od servisman]

Odesláno

u nás prodávají v autopotřebách asi za 20kč 4 samořezný šrouby, který projdou značkou i nárazníkem a součástí jsou i 4 bílý krytky aby to nemlátilo tak do očí ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...