Pavel205 Odesláno 4. srpen 2006 Odesláno 4. srpen 2006 no právě to riziko tam vždycky je..jak už tu někdo psal starý motor už si sedl, má větší vůle a třeba ten karbon to pak někde dotěsňuje...já si myslím že dekarbonizace u 4T je zbytečná..samozřejmě vyměnit olej v převodovce není na škodu..ale to já nevyměním bo tam žádný nemám-on je to totiž monoblok se společnou náplní motoru a převodovky:roker:D:cool: Citovat
EXI.60 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Před pár dny jsem udělal dekarbonizaci.Motor jde asi o 5%líp-víc to nebude.Mám najeto 68000Km.Nebál jsem se a oddělal jsem ten filtrbox,motor jsem nechal zahřát(jinak by to asi nemělo význam).Doraz na klapce plynu jsem podložil,aby motor držel asi 3000 ot/min.Začal jsem vodu rozprašovat do sání,otáčky motoru šli postupně na 1200ot/min.Jak jsem přestával stříkat vodu do sání,tak šli otáčky postupně zpátky nahoru.Jak jsem stříkal vodu do sání naplno,tak bylo slyšet jemné praskání v motoru(jako v trubce od vysavače smetí)podle mně se odlepovaly částečky karbonu.Nastříkal jsem tam asi 0,5L vody(měl jsem jen ten malej rozprašovač do ruky jak se musí neustále mačkat)Pěkně mě bolely prsty,muselo se hodně rychle mačkat jinak šli otáčky motoru zpátky nahoru.Motor se poměrně hodně zahříval-skoro pořád jely sahary(i 105C na teploměru)Konečně jsem dekarbonizaci zkusil!Nikomu to nenutím.Měl jsem přitom strach-studený sání-rozpálenej motor.Kdyby měl motor víc najeto,tak bych si to nelajzl. Citovat
EXI.60 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Zjistil jsem že pár uživatelům to přijde jako vtip.Já jsem o tom nechtěl kecat jen tady na foru,jako jiní!!!Zkusil jsem to v praxi.Kecat o tom umí každej!!!jenom jsem to zkusil,tak nevím co je k smíchu.Ale naštvu vás všechny-dnes ráno to provedu na starým dieslu(Fiat Ritmo,je bez TP)Pak napíšu,jak jsem dopadl.Jestli se někomu nelíbí jen název\"dekarbonizace\"tak jsem hodte jinej název(nebudu jak blb zakládat nový vlákno) Citovat
vix Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 1) Máš adaptivní ŘJ jednotku - když budeš do sání ládovat vodu, ŘJ to vyhodnotí jako že projíždíš hustým lijákem a zasáhne. 2) Asi o 5% znamená co - měl jsi to na brzdě před a po, anebo je jen tvůj subjektivní pocit? A co vliv adaptace ŘJ ? 3) U starého auta jsem měl zanešené sací potrubí za karburátorem, usazeniny v karburátoru, ale spíše vadí přesahy a slícování sání než tyhle benzínové usazeniny. Hmm, carbon ... Citovat
EXI.60 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 No tak hlavně za studena ted jede líp.Mám hodně studených startů,tak poznám změnu.Jednotka nezasáhne při žádnym dešti.To je jen mýtus.Jediný čidlo na déšt v autě je deštový senzor.žádný jiný čidlo v motoru vlhkej vzduch nepozná!!!!!!!!!!!!!! Citovat
OK406 Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Není lepší pořádně ,,protátnout\" auto tjz. vyšší rychlostí, kdy se motor zahřeje? A nebo jezdit delší trasy a né krátké, kdy se motor ani pořádně nezahřeje a pak se ,,zanáší\". A s tou voudou, tak nevím, to můžu jet v dešti a je to stejmé. V zduchový filtr zachycuje pouze pevné části a né vlhkost vzduchu. Citovat
Fakir Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 EXI, víš kde je teďka všechen ten humus, co jsi z toho vyhnal? Citovat
EXI.60 Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Ted jsem přemýšlel,karbon tam možná ani nebyl-kdyby byl,snad vyletěl ven výfukem.Jede to líp asi z toho důvodu,že se mě vyčistilo čidlo váhy vzduchu(před tím bylo trochu špinavý). Citovat
EXI.60 Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Motor co má najeto necelých 70tis.tak si myslím že ten karbon tam nebyl skoro žádnej.Jezdím třeba dva dny do práce a pak jedu delší trasy,tak ho honím co dá(normální silnice 130,první třída 150).A to tahám každou rychlost 5000 ot/min.Když mě to chytne a závodím.Jak říkají odborníci-jezdím pořád k červenýmu na otáčkoměru.Jak naučíš motor chodit,tak pak jezdí.Já si myslím že muj motor na usazení karbonu neměl ani čas.šlo ho ven asi minimum,možná ani to ne!Já využívam motor naplno(kromě provozu za studena).Jinak na kat kašlu_emise udělají všude,kdyby odešel.A pro EKOLOGY:emise budu dodržovat až přestanou jezdit po silnicích:š105,120,favorit a felicie(ty žerou 0,5L oleje na 100Km(to jsem dal nízkej průměr)-to jsou podle mého největší vraky v republice na znečištování životního prostředí!!!!!Jed za tím kilometr!!! Citovat
hloze-ja Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 omlouvam se za , hodne se divej kolem sebe. 150 je na I. tridu dost. Hlavne to mam rad ze Znojma na Jihlavu. To bych takovejm podobnejm nejradsi... Vim, ze ty jezdis, jen kde mas prehled, kde vidis, kde neni krizovatka s vedlejsi, predjizdis s prehledem apod. To si mysli kazdej Bohuzel Citovat
EXI.60 Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Vidíš znáš tam cestu taky,jsou tam úseky kde jezdím 180Km/h,ale jak píšeš,je tam křižovatka tak jedu jen kilo.jsem prase odsad po cad.Jezdím úsek jen Znojmo-Pavlice.Roztáhneš to a hned brzdíš.Poslední dobou jsem ale zjistil že dálnice okolo Brna mají horší stav a povrch vozovky,jak ta první třída(Znojmo-Jihlava,je pravda že je po opravě...)Jinak ještě můj bratr měl před rokem smrtelnou nehodu na Motorce(Třebíč-Dukovany,nedal mu borec přednost)tak jsem v dnešní době už opatrnější. [upravil dne 4.8.2008 EXI.60] Citovat
hloze-ja Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 To je mi lito. Bohuzel jsem to letos prozil taky. :( Citovat
tomino Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: EXI.60 Ale naštvu vás všechny-dnes ráno to provedu na starým dieslu(Fiat Ritmo,je bez TP)Pak napíšu,jak jsem dopadl . Jak si tedy v sobotu dopadl??????? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 to by mohlo profouknout i FAP co? :D Citovat
tomino Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 On nám to poví .............................. neboj ................................ je to chlap. Citovat
EXI.60 Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Do toho půjdu ted v týdnu,mám tam nafty na dně.Natankuju a pujdu na to.v sobotu jsem musel na fušku.Slibuju že to zkusím-slíbil jsem to.Pak hned napíšu.Jinak,kdyby motor nepřežil,tak dám taky vědět,protože bych potom dělal hned rozbor a pak by šel do šrotu.Vnitřek bych samozřejmě nafotil a dal sem. Citovat
tomino Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Dyk jsem to říkal, že je to kus chlapa!!!!!!! :super Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Původně zaslal: EXI.60 Motor co má najeto necelých 70tis.tak si myslím že ten karbon tam nebyl skoro žádnej.Jezdím třeba dva dny do práce a pak jedu delší trasy,tak ho honím co dá(normální silnice 130,první třída 150).A to tahám každou rychlost 5000 ot/min.Když mě to chytne a závodím.Jak říkají odborníci-jezdím pořád k červenýmu na otáčkoměru.Jak naučíš motor chodit,tak pak jezdí.Já si myslím že muj motor na usazení karbonu neměl ani čas.šlo ho ven asi minimum,možná ani to ne!Já využívam motor naplno(kromě provozu za studena).Jinak na kat kašlu_emise udělají všude,kdyby odešel.A pro EKOLOGY:emise budu dodržovat až přestanou jezdit po silnicích:š105,120,favorit a felicie(ty žerou 0,5L oleje na 100Km(to jsem dal nízkej průměr)-to jsou podle mého největší vraky v republice na znečištování životního prostředí!!!!!Jed za tím kilometr!!! Neone, hani nam nase Felusky :-) no nas pucmik olej nezere, protoze je o nej postarano a za mnou bys kilometr nejel, ale ztracelse v prachu :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.