Pepito Odesláno před 12 hodinami Odesláno před 12 hodinami 19 z 20. Psychedelický trip jsem nezažil. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno před 6 hodinami Odesláno před 6 hodinami tvl, já jsem asi suchar Nikdy jsem nehulil trávu. A pak ani nepil pivo z PETky Psychedelický trip pochopitelně také ne, takže pouhých 17 bodů. Pak jsem ještě zapochyboval nad sexem na veřejných WC, ale vyhodnotil jsem, že WC a sprchy v jednom, které bývají v kempech se do toho mohou započítat. Pepito ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno před 5 hodinami Odesláno před 5 hodinami hmm... 17 bodu . psychodelicky tripy nee... verejny wc taky radsi nee... a les, no, taky vlastne ne, polud to neni 'v lese v aute' Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno před 3 hodinami Odesláno před 3 hodinami před 2 hodinami, Péťa napsal: tvl, já jsem asi suchar Nikdy jsem nehulil trávu. A pak ani nepil pivo z PETky Psychedelický trip pochopitelně také ne, takže pouhých 17 bodů. Pak jsem ještě zapochyboval nad sexem na veřejných WC, ale vyhodnotil jsem, že WC a sprchy v jednom, které bývají v kempech se do toho mohou započítat. Mám to skoro stejně, ale chybí mi tam sex v práci, za to teda sprchy a WC jsem zcela vynechal, a nikdy jsem neztratil klíče, mobil, peněženku. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno před 3 hodinami Odesláno před 3 hodinami 3 nesnáším vejšky.. a kor když neřídím.. , 7 fetka fakt ne... a 8 moc lidí na malém prostoru.. já tak max DB v amfi na Sázavě... tee tak 450-500 lidí pod širým nebem na louce. Jinak divoký mládí.. asi bych se měla stydět trochu... chybí jim tam spoooousta míst... a pak mi eště furt chybí ty ztracený klíče - bylo mi asi 12... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.