Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

V Rakousku se chystá zase další z mnoha už zavedených pitchovin

Recommended Posts

Odesláno

*neumím psát slušně prituhuje. Aspon nelzi. Brenner bude uzavreny z duvodu predem nahlaseneho protestu. A dle AT zakonu nelze protestni akci zakazat, pokud neni v primem ohrozeni bezpecnost. A pravo na protest je jeden z piliru demokracie.

Takze Brenner bude uzavren na 8 hodin z duvodu, ze urady nepotlacily predem ohlaseny protest na danem miste.

Odesláno (upraveno)

Ale samozřejmě, že přituhuje

Doteď tam žádná demonstrace nebyla (aspoň se o ní ke mě žádné info nedostalo), teď se - asi v souvislosti s dlouhodobou opravou dálnice a začínající letní turistickou sezónou - chystá mnoha hodinová uzávěra nejen dálnice, ale i případných objízdných tras.

Ano - demonstrace je sice omezující, ale demokratický projev vyjádření nějakého postoje a v případě rakušanů si lze (např. na blokacích hranic kvůli JETE) odvodit, že se odpor bude víc a víc stupňovat.

Jsem zvědavej jaký řešení mají protestující v záloze

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 20 hodinami, Medvěd napsal:

Blbý je, že se to jako každá omezující kravina bude šířit jak mor ve smyslu

PROŠLO TO TADY, PROJDE TO I JINDE

Podobně jako v našem ďolíčku vymysleli nejdříve v Kolíně (tuším?) omezení parkování aut nad výšku 190 cm a teď už to zavádí i Ústí nad Labem nebo Jihlava. A majitelé či řidiči dotčených povozů jaksi nikoho nezajímají, páč radní se rozhodli

Doufám ,že to projde i tady u nás, soukromníci s dodávkou z bytovek to tady nase..ro, kam to jde, po víkendu plné popelnice stavebního materiálu, než aby zaplatil jako firma na sběrném  dvoře. Nedej bože, když jede s károu. Parkování na trávě či v protisměru, každýmu z nich je šuma fuk. Nejvíce tedy teď Ukrajinci. Ještě u toho řvou, jak večer přijedou namol. To se tu podporuje.

Odesláno

co si vzpomínám, bylo to nějak po převratu,  v Dobré u F-M přes 20 roků slibovali obchvat a nic..., tak pravidelně každý víkend chodili přes pěší přechod asi hodinu obyvatelé Dobré,  takže kolony do daleka..., další rok se začalo stavět 😂

dneska má auto kdekdo, tyhle situace budou přibývat, ale dá se jet i jinudy--než stát v koloně :myslim , jako je to dál a po horší cestě 👍😂

Odesláno

No nějak jsem se nechtěl do téhle diskuze montovat. Ale nedá mi to. Nevidím vůbec nic špatného na tom pokud má město vesnice obchvat tak vynucovat jeho používání i tímto způsobem a je mě úplně u zadní části těla jestli někdo tvrdí že osobáky a motorky jsou v tomto ohledu menší zlo než nákladní nebo kamionová doprava a že to je omezování mobility občanů apod. ne z mého pohledu to není omezování mobility ale ochrana místních před nežádoucími jevy souvisejícími s dopravou.  Máš svobodnou volbu jet jinam když se ti nelíbí že v některé destinaci se tranzitující dopravě chovají podle tebe diskriminačně. Pro dálkový (tranzitní ) přesun je dálnice a basta.  Místní autority ví jak se mají zařídit a v okamžiku kdy na dálnici dojde k zácpě tak tento jev monitorují a potřebují mít pro případ delší dobu trvající uzávěry organizovaně průjezdné objízdné trasy tzn. že místní autority zorganizují sjezd z dálnice pro vybraná vozidla a ty pošlou po předem stanovené trase která je pro takové množství vozidel v daný okamžik použitelná. 

Co se týče parkování dodávek a nákladních aut po městech ano opět jsem pro i když vím že žádný autodopravce to nemá jednoduché ale bohužel dal se na nějaký druh podnikání a měl by být schopen provozovat svoje podnikání tak aby neomezoval ostatní spoluobčany. Jako opravdu sorry ale zahodit největší dodávku jedno jestli PSA Ford WV koncern na sídlišti kde i za normálních okolností není dostatek parkovacích míst je bezohlednost ale spousta podnikatelů v dopravě tomu říká pro zaměstnance benefit že má k dispozici auto na cestu " do a z práce " ale podnikatel tím vyřešil to že nemusí mít nikde vymyšlený způsob kam parkovat dodávky když nepracují.  Ano sám mám taky dodávku jako daily car ale já s tím neparkuju přes noc nikde ve městě nebo na ulici. Ano chápu že jsou lidi který tu dodávku potřebujou k podnikání ale ku.va na většině sídlišť existují odstavné plochy kde se to velké auto dá zahodit ano jsou většinou placené ale z velké časti co vím jsou minimálně oplocené ty plochy takže tam je daleko menší riziko nějakého vandalismu páchaného na autech. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...