sitler Odesláno 3. květen Odesláno 3. květen *neumím psát slušně prituhuje. Aspon nelzi. Brenner bude uzavreny z duvodu predem nahlaseneho protestu. A dle AT zakonu nelze protestni akci zakazat, pokud neni v primem ohrozeni bezpecnost. A pravo na protest je jeden z piliru demokracie. Takze Brenner bude uzavren na 8 hodin z duvodu, ze urady nepotlacily predem ohlaseny protest na danem miste. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 3. květen Autor Odesláno 3. květen (upraveno) Ale samozřejmě, že přituhuje Doteď tam žádná demonstrace nebyla (aspoň se o ní ke mě žádné info nedostalo), teď se - asi v souvislosti s dlouhodobou opravou dálnice a začínající letní turistickou sezónou - chystá mnoha hodinová uzávěra nejen dálnice, ale i případných objízdných tras. Ano - demonstrace je sice omezující, ale demokratický projev vyjádření nějakého postoje a v případě rakušanů si lze (např. na blokacích hranic kvůli JETE) odvodit, že se odpor bude víc a víc stupňovat. Jsem zvědavej jaký řešení mají protestující v záloze Upraveno 3. květen uživatelem Medvěd Citovat
Milan+ Odesláno 3. květen Odesláno 3. květen před 20 hodinami, Medvěd napsal: Blbý je, že se to jako každá omezující kravina bude šířit jak mor ve smyslu PROŠLO TO TADY, PROJDE TO I JINDE Podobně jako v našem ďolíčku vymysleli nejdříve v Kolíně (tuším?) omezení parkování aut nad výšku 190 cm a teď už to zavádí i Ústí nad Labem nebo Jihlava. A majitelé či řidiči dotčených povozů jaksi nikoho nezajímají, páč radní se rozhodli Doufám ,že to projde i tady u nás, soukromníci s dodávkou z bytovek to tady nase..ro, kam to jde, po víkendu plné popelnice stavebního materiálu, než aby zaplatil jako firma na sběrném dvoře. Nedej bože, když jede s károu. Parkování na trávě či v protisměru, každýmu z nich je šuma fuk. Nejvíce tedy teď Ukrajinci. Ještě u toho řvou, jak večer přijedou namol. To se tu podporuje. ozzy56 a Veverka ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. květen Odesláno 3. květen co si vzpomínám, bylo to nějak po převratu, v Dobré u F-M přes 20 roků slibovali obchvat a nic..., tak pravidelně každý víkend chodili přes pěší přechod asi hodinu obyvatelé Dobré, takže kolony do daleka..., další rok se začalo stavět dneska má auto kdekdo, tyhle situace budou přibývat, ale dá se jet i jinudy--než stát v koloně , jako je to dál a po horší cestě Milan+ a Veverka ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. květen Odesláno 3. květen No nějak jsem se nechtěl do téhle diskuze montovat. Ale nedá mi to. Nevidím vůbec nic špatného na tom pokud má město vesnice obchvat tak vynucovat jeho používání i tímto způsobem a je mě úplně u zadní části těla jestli někdo tvrdí že osobáky a motorky jsou v tomto ohledu menší zlo než nákladní nebo kamionová doprava a že to je omezování mobility občanů apod. ne z mého pohledu to není omezování mobility ale ochrana místních před nežádoucími jevy souvisejícími s dopravou. Máš svobodnou volbu jet jinam když se ti nelíbí že v některé destinaci se tranzitující dopravě chovají podle tebe diskriminačně. Pro dálkový (tranzitní ) přesun je dálnice a basta. Místní autority ví jak se mají zařídit a v okamžiku kdy na dálnici dojde k zácpě tak tento jev monitorují a potřebují mít pro případ delší dobu trvající uzávěry organizovaně průjezdné objízdné trasy tzn. že místní autority zorganizují sjezd z dálnice pro vybraná vozidla a ty pošlou po předem stanovené trase která je pro takové množství vozidel v daný okamžik použitelná. Co se týče parkování dodávek a nákladních aut po městech ano opět jsem pro i když vím že žádný autodopravce to nemá jednoduché ale bohužel dal se na nějaký druh podnikání a měl by být schopen provozovat svoje podnikání tak aby neomezoval ostatní spoluobčany. Jako opravdu sorry ale zahodit největší dodávku jedno jestli PSA Ford WV koncern na sídlišti kde i za normálních okolností není dostatek parkovacích míst je bezohlednost ale spousta podnikatelů v dopravě tomu říká pro zaměstnance benefit že má k dispozici auto na cestu " do a z práce " ale podnikatel tím vyřešil to že nemusí mít nikde vymyšlený způsob kam parkovat dodávky když nepracují. Ano sám mám taky dodávku jako daily car ale já s tím neparkuju přes noc nikde ve městě nebo na ulici. Ano chápu že jsou lidi který tu dodávku potřebujou k podnikání ale ku.va na většině sídlišť existují odstavné plochy kde se to velké auto dá zahodit ano jsou většinou placené ale z velké časti co vím jsou minimálně oplocené ty plochy takže tam je daleko menší riziko nějakého vandalismu páchaného na autech. Péťa a pjetrof ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.