Pepa2004 Odesláno 7. duben Odesláno 7. duben (upraveno) Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda by tu nebyl nějaký odborník na Peugeot 308 1.2 thp 96kW 2014 a nedal mi radu. Auto mi občas začalo házet chybu motoru. Přes zimu se to začalo zhoršovat. Tak jsem to dal na diag a byl to posunovač vačkové hřídele. Rozvody jsem komplet udělal i s posunovačema na vačkách. Výfuk vačka bylo o zub posunutá asi od předešlých rozvodu asi 18 tis km zpět, tak podle přípravku jsem je nastavil a vše dotáhl tak jak má být. 6x otočil motorem a přípravek seděl bez problému.Všechny senzory na polohu vačky a selenoidy jsem taky vyměnil. Ale stejně mi to furt hází chybu p0011, občas hned po startu někdy po 5km, když jsou otáčky pod 2000. Tak jsem to zase dal na diag a když jsem koukal polohu kola na vačkách tak bylo vše v pořádku, ale občas při volnoběhu mi tam skočilo naklápění 6131 stupňů. Myslel jsem že olejové čerpadlo ale mazání nesvítí. Servis(v nouzi) to mám po nastartování a nebo po pár kilometrech když jsou nízko otáčky. Motor svítí ale občas se servis ztratí a pak zase skočí. Jsem zoufalej.Díky za rady Upraveno 7. duben uživatelem Pepa2004 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben (upraveno) Zdravím. Tím že založíš další témata v různých sekcích s výkřikem Pomoc si nijak nepomužeš, naopak se znelíbíš moderátorům protože je to proti pravidlům. Tvá dvě temata v Olejích a Novinkách jsem smazal, drž se diskuze v tomto jednom vlákně. A radím vyčkat až na tvuj jeden dotaz někdo odpoví, každý tu nesedí 24hod. aby mohl ihned odpovědět, nezbývá než počkat! Přesunu ti to do servisu, mohlo by to být více na očích. Upraveno 11. duben uživatelem Radek Hurvajz Veverka, pavelu96 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Veverka Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben Najednou to spěchá, že sem dá 3 stejný vlákna, přitom to zjevně "řeší" od 26. ledna... Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Pepa2004 Odesláno 10. duben Autor Odesláno 10. duben Protože jsem udělal všechno a furt nic, tak od toho toto fórum je ne? Abych se zeptal, nevím kam, do jaké skupiny to dát aby to bylo aspoň trochu vidět. Takže děkuji za zbytečný komentář Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben ja bych zacal pocitacovou gramotnosti nejdriv zjistit jak funguji fotky v mobilu a pote jak funguje internetove forum pros si sem daval screen obrazovky kdyz evidentne mas tu fotku ulozenou v mobilu ? Citovat
Pepa2004 Odesláno 11. duben Autor Odesláno 11. duben Ježiš, to je zas někdo chytrej. Tak zkus si zjistit, jak to je u Applu a pochopíš. Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben (upraveno) kolo s fázovým posunem je původní? uz sem se setkal s tim ze i nove kolo bylo vadne z vyroby. a jeste dulezita otazka , delal jsi pak adaptaci hodnot rj motoru ? Upraveno 11. duben uživatelem Pe.Tr Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben (upraveno) Dotaz na adaptaci v ŘJ se ptal už před nějakou dobu ChouLu. Dostalo se mu odpovědi, že ne, a že musí tedy sehnat origo diag. A teď jsme stále tady A mimochodem, že by Apple uměl poslat screen ale ne fotku, to se mi ještě nestalo... Upraveno 11. duben uživatelem VojtouNerCZ Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Pepa2004 Odesláno 11. duben Autor Odesláno 11. duben Vačková kola jsem dal nová a adaptaci jsem udělal. Momentálně dávám dohromady novější diagbox. Protože jsem zjistil že diag je 2013 a auto 2014. Citovat
Pepa2004 Odesláno 11. duben Autor Odesláno 11. duben VojtouNerCZ nejde o to že by to neuměl poslat ale když za týden mám 100 vyfocených fotek a je to 2 měsíce stará fotka, tak určitě to nebudu hledat v galerii, když to můžu poslat takhle. Nevidím v tom problémJen nějaký naštvaný šulínek na to poukázal, aby si tím vyřešil mindrák méněcennosti. Moc nechápu tuhle sortu lidí. Od toho fóra jsou ne? Dát otázku a když víš co by to mohlo být za problém, tak odpovědět. Ne takový ptákoviny okolo. Péťa, Veverka, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben Tak jsi měl rovnou napsat, jsem línej. Nebo to pro příště vyscreenovat na široko, ať tu na to každej nemusí hledět pod lupou Druhá věc je, že i u jabka můžeš kliknout na obrazovku a z fotky zmizí horní lišta a ostatní blbosti, a až pak udělat screen, aby to vypadalo normálně... Tak či tak, zkus novější diagbox, jestli se to chytne. Buď je vadný ventil, kolo, blbě našponovaný řemen, nízký tlak oleje nebo čidlo vačky. Bohužel s infem které jsi podal ti nikdo neřekne je to tohle a tohle. Jelikož jsi vše vyměnil tak buď je nějaká komponenta i tak vadná (málo časté, ale ne nezvyklé, zvlášť pokud šlo o druhošku), nebo bych se přikláněl tlaku oleje. Síto jsi čistil? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben (upraveno) @Pepa2004 Tak se sklidni, nikoho tu šulinkem nazývat nebudeš, taky by jsi mohl dostat po tlapkách! Tady se chováme slušně, za rady poděkujeme a snažime se dodržovat pravidla, a to jak slušneho chování tak pravidla fora, které jsi evidentně nečetl. Takže si je prosím nastuduj. Děkuji. @VojtouNerCZJá to stejně nechápu, když už jste to tu nakousli, když chci udělat ten screen stejně tu fotku musim nejdřív z galerie otevřít, nebo u jabka ne? Upraveno 11. duben uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben @VojtouNerCZ už si to moc nepamatuju , nemají i solenoidy ta malá sítka na olej? to se taky čistivalo tuším. VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben (upraveno) Jo, mívají sítko i na sobě. Může být klidně bordel tam. A stačí fakt málo, řešil jsem na manželky 807 s RFJ a to je proti tomuhle sakra nevybíravej motor. Z půlky byla přicpaná jedna mřížka a auto vyhazovalo náhodně chybu VVT. Upraveno 11. duben uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Pepa2004 Odesláno 11. duben Autor Odesláno 11. duben VojtouNerCZ jsou vyměněná čidla vaček, selenoidy,celé rozvody i s kolama na vačkách. Ještě mě napadlo ty selenoidy prohodit jestli se chyba nepřehodí na druhou vačku , že by byl koupenej vadnej. Měřák na tlak oleje mi má teď dojít, tak to taky vyzkouším. Jinak sítko ve vaně jsem vyčistil, nějak špinavé nebylo. Pak ta diagnostika a dostal jsem radu na kabeláž zkontrolovat. A na konec to zase rozdělat jestli se to někde necuklo. Díky za radu Citovat
Pepa2004 Odesláno 12. duben Autor Odesláno 12. duben Tak tlak je v pořádku ale novější diag mi ukázala že ŘJ chce po vačce naklonění 36% a vačka to neudělá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.