Pepito Odesláno 21. květen Autor Odesláno 21. květen Ještě hodina a patnáct minut před uzavřením objednávek. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 21. květen Odesláno 21. květen před 21 minutami, Radek Hurvajz napsal: Každopádně doporučuji do ledničky vkládat v naprosto neprodyšném obalu, jinak pojdeme smrady Zkusím u @Pepito objednat alespoň mikrotenový sáček na uzel Pepito ohodnotil 1 Citovat
skuci Odesláno 21. květen Odesláno 21. květen já jakožto člověk co to nejí a opět představa že to povezu domů je šílená tak věř že to chce alespoň 2 sáčky a i tak jsem to minule cítil v celé garáži když to tam bylo v ledničce OK406, Péťa, Radek Hurvajz a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Handulina Odesláno 21. květen Odesláno 21. květen Já bych poprosila o: 2x Kousky se chilli 125 g 2x Kousky a česnekem 125 g 1x Kousky se zeleným pepřem 125 g 1x Kousky uzené 125 g 1x Tvarůžky Hanácké oheň 200 g Díky Pepito Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 21. květen Odesláno 21. květen (upraveno) Před hodinou, skuci napsal: já jakožto člověk co to nejí a opět představa že to povezu domů je šílená tak věř že to chce alespoň 2 sáčky a i tak jsem to minule cítil v celé garáži když to tam bylo v ledničce Až budeš velkej kluk tak se k tomu třeba projíš Onehdá jsem kolegovi dovezl krabku zákusků ze syrečkový cukrošky nevěda, že taky syrečky nemiluje. V 6 ráno si udělal kafe, dal si na talířek kremroli a větrník (oboje se syrečkovou náplní), s chutí se do toho zakousl a..... to bylo řevu a sprostejch slov, kterými mě počastoval, že jsem u telefonu jen tupě a překvapeně zíral Teď už vím, že kupovat mu syrečky a cokoli s nima společnýho jsou naprosto vyhozený kačky, ale třeba Parenicu nebo Sýrový copánky - to může Upraveno 21. květen uživatelem Medvěd Pepito, Péťa a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 21. květen Autor Odesláno 21. květen Konec objednávek. Koupil jsem vám mikrotenové sáčky. Radek Hurvajz, OK406, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 21. květen Odesláno 21. květen (upraveno) @Pepito je sýrový bůh Upraveno 21. květen uživatelem Klemoň Pepito, Péťa, skuci a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. květen Odesláno 21. květen Tohle jsi měl koupit, a ne nějaké pytlíky skuci, Pepito, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 21. květen Autor Odesláno 21. květen A protože budu mít opravdu plné cécéčko voňavých tvarůžků, tak Eiffelovku budu muset vézt jedině takto. Citovat
Pepito Odesláno 21. květen Autor Odesláno 21. květen před 28 minutami, Radek Hurvajz napsal: Tohle jsi měl koupit, a ne nějaké pytlíky V tom asi přijedu OK406, Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 22. květen Autor Odesláno 22. květen Tak nakoupeno a naloženo. Medvěd, Klemoň, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 22. květen Odesláno 22. květen (upraveno) A od teď má Pepito v Lošticích na půl roku každej nákup s 50% slevou VIP klient je holt VIP klient Upraveno 22. květen uživatelem Medvěd Pepito a OK406 ohodnotil 2 Citovat
OK406 Odesláno 22. květen Odesláno 22. květen @Pepito To si musel jet se střechou nebo se stáhnutou? Citovat
Pepito Odesláno 22. květen Autor Odesláno 22. květen @OK406 nemusel, jsem zvyklý na tu"vůni". Citovat
OK406 Odesláno 22. květen Odesláno 22. květen Měl jsem namysli velikost kufru 206 cc, aby se tam všechen proviant vešel. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 23. květen Autor Odesláno 23. květen Pro ty co včera nedorazili a mají objednané tvarůžky. @skuci a @OK406 mám to pro vás na hotelu v chladícím boxu. Péťa a OK406 ohodnotil 2 Citovat
OK406 Odesláno 24. květen Odesláno 24. květen @Pepito moc děkuji za Olomoucké tvarůžky..... Pepito ohodnotil 1 Citovat
skuci Odesláno 25. květen Odesláno 25. květen DROBNÁ REKLAMACE! Neobjednal si někdo uzené kousky a nebyli doručeny? Našel jsem je v krabici Péťa, Pepito, Milda 25 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milda 25 Odesláno 25. květen Odesláno 25. květen To je asi @Klemoň Pepito a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.