Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Carvingové lyže junior 145-155 cm

Veverka

Recommended Posts

Odesláno

Sháním pro dceru (12 let) carvingové lyže délky 145-155 cm, měkčí, víc krojené, kratší oblouk. Cenově do 2.000 Kč podle stavu. Ideálně Praha a okolí, Pardubice a okolí.

Odesláno

Lyžebraní je super, o něm jsem už slyšel. Jen si člověk musí vzít víc peněz, protože koupí i to, co původně nechtěl :D

Odesláno
před 3 hodinami, Péťa napsal:

Lyžebraní je super, o něm jsem už slyšel. Jen si člověk musí vzít víc peněz, protože koupí i to, co původně nechtěl :D

Myslím si, že stačí nabitá karta

Odesláno

Jedu se tam za hodinu podívat. Měl jsem je v merku už od loňska 😉

Odesláno

Naše holky tam byly mezi svátky. Příjezd dom,prý zbytečná cesta. Lyže za 10-15 tis.,že koupí všude a to použité jedna velká tragédie. A to je tam návštěva na objednání. Takže Alpy jedou za 14 dnů s tim co mají. 

Odesláno

na lyzebrani me letosni navsteva zklamala. Chteli jsme bazarove lyzaky, ale to co tam bylo v nabidce, byly totalne odjete, silene orvane boty za drahe ceny. Uplny nesmysl. Lyze v levnejsi kategorii taky dost ausus, orvane, odrene...  jako ok, skluznice a hrany to miva dobre, ale je videt, ze je to vsechno vyrazenka z pujcoven. Az ve vyssich cenach se da najit, ale to zas na inzerat koupis lip.

Obcas tam byla zajimava cena na helny ci bryle, rukavice...  

Odesláno

Tak jsem zpět. První dojem trochu wow, ale na druhý pohled... chtěl jsem bazarové pro dceru a tam moc výběr nebyl. Čekal jsem víc. Ale zase měli nové juniorské lyže od 3.900 Kč nahoru, což mi uprostřed sezóny přijde dobrá cena. I dospělácké lyže tam měli za dobré (vlastně posezónní výprodejové) ceny. Pro sebe bych si asi vybral. S dcerou tam třeba zajedu tak za 2-3 roky, až přestane tolik růst a budeme kupovat nové lyže "trvalé" (nejspíš pak už z kategorie dámských)...

Cesta ovšem nebyla marná. Stavil jsem pak ještě v HappySportu v Letňanech/Čakovicích a tam pořídil pěkné v odprodeji z půjčovny za 2.400 Kč ve velmi pěkném stavu (byť jsem tam předtím podle nabídky na jejich webu uvažoval jiné za 2.800 Kč). A ano, oproti stavu většiny bazarovek v Lyžebraní, tyhle jsou o třídu až 2 v lepším stavu.

Lyžebraní pro příklad (juniorské):

20260111_152829.jpg

20260111_152923.jpg

20260111_152940.jpg

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...