Veverka Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden Sháním pro dceru (12 let) carvingové lyže délky 145-155 cm, měkčí, víc krojené, kratší oblouk. Cenově do 2.000 Kč podle stavu. Ideálně Praha a okolí, Pardubice a okolí.
Ajdamek Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden Koukni na happysport.cz, sice maj lyze od 2500, ale uz po servisu.
Medvěd Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Zkus Dodosport | Skiservis & Cykloservis https://share.google/le8TGEe8n5KA2m7dx (to provozuje kamarád v Dubči, mohl by mít něco buď v bazaru nebo i novýho) nebo Lyžebraní - Levné lyže a lyžáky. Nové i bazarové lyže skladem! https://share.google/0GnsjPf4R9k8uIvCn - tady jsme kupovali lyže s Pavlem, výběr tam je monstrózní
Péťa Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Lyžebraní je super, o něm jsem už slyšel. Jen si člověk musí vzít víc peněz, protože koupí i to, co původně nechtěl
Ajdamek Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Tam jsem se nikdy nedostal, vzdy kdyz jsem mel cestu okolo, tak meli plno.
Medvěd Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden před 3 hodinami, Péťa napsal: Lyžebraní je super, o něm jsem už slyšel. Jen si člověk musí vzít víc peněz, protože koupí i to, co původně nechtěl Myslím si, že stačí nabitá karta
Veverka Odesláno 11. leden Autor Odesláno 11. leden Jedu se tam za hodinu podívat. Měl jsem je v merku už od loňska
Milan+ Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Naše holky tam byly mezi svátky. Příjezd dom,prý zbytečná cesta. Lyže za 10-15 tis.,že koupí všude a to použité jedna velká tragédie. A to je tam návštěva na objednání. Takže Alpy jedou za 14 dnů s tim co mají.
Medvěd Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Nepamatuju si, že bychom se museli objednávat, ale je to už pár let, co jsme tam byli .....
sitler Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden na lyzebrani me letosni navsteva zklamala. Chteli jsme bazarove lyzaky, ale to co tam bylo v nabidce, byly totalne odjete, silene orvane boty za drahe ceny. Uplny nesmysl. Lyze v levnejsi kategorii taky dost ausus, orvane, odrene... jako ok, skluznice a hrany to miva dobre, ale je videt, ze je to vsechno vyrazenka z pujcoven. Az ve vyssich cenach se da najit, ale to zas na inzerat koupis lip. Obcas tam byla zajimava cena na helny ci bryle, rukavice...
Veverka Odesláno 11. leden Autor Odesláno 11. leden Tak jsem zpět. První dojem trochu wow, ale na druhý pohled... chtěl jsem bazarové pro dceru a tam moc výběr nebyl. Čekal jsem víc. Ale zase měli nové juniorské lyže od 3.900 Kč nahoru, což mi uprostřed sezóny přijde dobrá cena. I dospělácké lyže tam měli za dobré (vlastně posezónní výprodejové) ceny. Pro sebe bych si asi vybral. S dcerou tam třeba zajedu tak za 2-3 roky, až přestane tolik růst a budeme kupovat nové lyže "trvalé" (nejspíš pak už z kategorie dámských)... Cesta ovšem nebyla marná. Stavil jsem pak ještě v HappySportu v Letňanech/Čakovicích a tam pořídil pěkné v odprodeji z půjčovny za 2.400 Kč ve velmi pěkném stavu (byť jsem tam předtím podle nabídky na jejich webu uvažoval jiné za 2.800 Kč). A ano, oproti stavu většiny bazarovek v Lyžebraní, tyhle jsou o třídu až 2 v lepším stavu. Lyžebraní pro příklad (juniorské):
Miss Scratch Odesláno 15. leden Odesláno 15. leden tvoje dcera ma ve 12 letech 165 cm aby mela lyze 145? Nase v 10 a 12 letech maji lyze 120 a 130 a jsou jim akorat.....
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.