Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak psal Voštík, může to být nahlodané od kun, nebo jiných zmetků, co tam vlezou, schovají se, protože je tam sucho a teplo a zkouší jestli tam není něco s sežrání. No ajeto. Požáry aut, kdy to blafne samo od sebe jsou poměrně časté. Neřekl bych, podle toho co publikují hasiči, že 307 nějak vybočují z půměru.:myslim

Já si to nechám při jarní prohlídce zkontrolovat el.instalaci, očistit a prostříknout konektory a je o tom záznam.

BTW : 307čka je k sežrání celá !!!!!!!!!!:super:super:super:D:D:D

Odesláno

No kdyz uz jsme u tech ohynku...

V breznu mi chytla od elektriky v Plzni na semaforech 205ka... -prorazena dioda v alternatoru, skrat, od rozhavenejch kabelu chytl kryt rozvodu, klinovej remen a uz to jelo...

V prvni chvily jsem si myslel ze jsem to jenom uvaril (pze to bylo v kolone a bylo neobvykly vedro), ale nazor jsem rychle zmenil... -takhle para proste \"nevoni\"...

Co me, ale dost prekvapilo (ikdyz to uz je jina kapitola) byla reakce ostatnich ridicu... , pze nekteri byly schopny na otazku \"Prosimvas nemate hasicak?\" reagovat poslanim kamsi ackoli byly taky kdyz se to tak vezme v nebezpeci...

Nakonec me zachranil od podobnyho osudu jeden ridic autobusu a jeho 10kg hasicak...

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Původně zaslal: Jirkap

Tak to je docela ostré..... ještě, že nemám 307.... Lituji majitele.

Myslíš si že jiná auta to mají jinde?:o

Já lituju ty, co 307čku nemaj.:D:D:D:D:D:D

Mají. Mercedes má tak nádherně udělanou elektroinstalaci, že sem to jinde neviděl.

Prej je ji mnohem víč než u jiných aut ale je to krásně přehledný a věci jsou na místech kde mají být.

Schovávání věcí pod podběh je dobrý tak akorát pro nádržku ostřikovačů :nevim

Edit: a důležitý věci jako pojistky v motorové části a další elektrika je schovaná pod krytama nad př. tlumičema, tedy co nejvýš pryč od vody a soli.

Akorát nezbylo místo na aku tak ho prdli do kufru :D

[upravil dne 19/7/2006 Fusion]

Odesláno

Nechci se nijak dotknout 406tkařů, ale po slédnutí manuálů a schémat je to taky vpředu všechno pěkně \"našlapaný\". Ale kára to je hezká, elegance sama.:super

Odesláno

Nechci se nijak dotknout 406tkařů, ale po slédnutí manuálů a schémat je to taky vpředu všechno pěkně \"našlapaný\". Ale kára to je hezká, elegance sama.:super

Pro jistotu vozím sebou hasičák :D

Ale co když se má něco podělat, tak se to prostě podělá... ještě že jsou pojistky ;)

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Fusion: To s tou aku myslis vazne?:D

Jojo, ale zase se to hodí když je potřeba nakoupnout sebe nebo někoho přes kábly, auta nemusí být k sobě čumákem nebo vele sebe :)

A taky se nemusí natahovat 5m drát k zesáku :super

Odesláno

Vim to od expertu z kriminalky, byli tam a ABS si odvezli na expertizu. Prej se misto vzniku pozna, kdyz je od elektriky, ze na kabelech se udelaji takove kulicky, neco jako kdyz vam odpadne cin z pajky, tak takovou kulicku to udelalo, co jsem videl. No jinak tedy musim rict, ze tohle je prace ohne za 20 minut. Zar byl takovy, ze to opalilo auto, ktere stalo vedle tohohle. Jinak pojistovna se zatim nevyjadrila, pry to zavisi na posouzeni likvidatora. Nwvim, jsem zvedavej jak to dopadne. Kdyz to nezaplati pojistovna jdu na Peugeot Ceska Republika. Jo a kuny ani jina havet ve stredu mesta moc nebehaji. Navic k ABS by se zasejc tak jednoduse nedostala...

[upravil dne 20.7.06 R2D2]

Odesláno
Původně zaslal: R2D2

Jo a kuny ani jina havet ve stredu mesta moc nebehaji. Navic k ABS by se zasejc tak jednoduse nedostala...

R2D2]

Tak tady tě asi vyvedu z omylu. Na \"vlastní oči\" jsem viděl dvě kuny jak spolu laškují uprostřed Uherského Brodu.:D

• O 1 rok později...
Odesláno
Původně zaslal: voštík

ja je taky vidam v Praglu docela casto. A opravdu to nejsou krysy...

Kuny jsou úplně všude, dokonce jsem viděl v autě i veverku...

Odesláno

Tak, tak, hoří kdeco. U nás v práci chytlo na parkáču 14 dnů starý auto, tuším mazda, odnesl to i chudák vedle.

Odesláno

Tak, tak, hoří kdeco. U nás v práci chytlo na parkáču 14 dnů starý auto, tuším mazda, odnesl to i chudák vedle.

PS: Jinak doufám, že tohle se mi obloukem vyhne. Zvlášť, když by někdo seděl vevnitř. :bojim

Ale u nafty to snad až tak nehrozí.

[upravil dne 24.9.07 Ferin007]

Odesláno
Původně zaslal: Ferin007

[Ale u nafty to snad až tak nehrozí.

Obávám se, že pokud je na vině elektroinstalace, tak je úplně jedno, co máš v nádrži. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...