Bohumil Odesláno 19. červenec 2006 Odesláno 19. červenec 2006 Jak psal Voštík, může to být nahlodané od kun, nebo jiných zmetků, co tam vlezou, schovají se, protože je tam sucho a teplo a zkouší jestli tam není něco s sežrání. No ajeto. Požáry aut, kdy to blafne samo od sebe jsou poměrně časté. Neřekl bych, podle toho co publikují hasiči, že 307 nějak vybočují z půměru. Já si to nechám při jarní prohlídce zkontrolovat el.instalaci, očistit a prostříknout konektory a je o tom záznam. BTW : 307čka je k sežrání celá !!!!!!!!!!:super:super:D:D:D Citovat
žabi Odesláno 19. červenec 2006 Odesláno 19. červenec 2006 No kdyz uz jsme u tech ohynku... V breznu mi chytla od elektriky v Plzni na semaforech 205ka... -prorazena dioda v alternatoru, skrat, od rozhavenejch kabelu chytl kryt rozvodu, klinovej remen a uz to jelo... V prvni chvily jsem si myslel ze jsem to jenom uvaril (pze to bylo v kolone a bylo neobvykly vedro), ale nazor jsem rychle zmenil... -takhle para proste \"nevoni\"... Co me, ale dost prekvapilo (ikdyz to uz je jina kapitola) byla reakce ostatnich ridicu... , pze nekteri byly schopny na otazku \"Prosimvas nemate hasicak?\" reagovat poslanim kamsi ackoli byly taky kdyz se to tak vezme v nebezpeci... Nakonec me zachranil od podobnyho osudu jeden ridic autobusu a jeho 10kg hasicak... Citovat
Fusion Odesláno 19. červenec 2006 Odesláno 19. červenec 2006 Původně zaslal: Bohumil Původně zaslal: Jirkap Tak to je docela ostré..... ještě, že nemám 307.... Lituji majitele. Myslíš si že jiná auta to mají jinde? Já lituju ty, co 307čku nemaj.:D:D:D:D:D Mají. Mercedes má tak nádherně udělanou elektroinstalaci, že sem to jinde neviděl. Prej je ji mnohem víč než u jiných aut ale je to krásně přehledný a věci jsou na místech kde mají být. Schovávání věcí pod podběh je dobrý tak akorát pro nádržku ostřikovačů Edit: a důležitý věci jako pojistky v motorové části a další elektrika je schovaná pod krytama nad př. tlumičema, tedy co nejvýš pryč od vody a soli. Akorát nezbylo místo na aku tak ho prdli do kufru [upravil dne 19/7/2006 Fusion] Citovat
Bohumil Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Nechci se nijak dotknout 406tkařů, ale po slédnutí manuálů a schémat je to taky vpředu všechno pěkně \"našlapaný\". Ale kára to je hezká, elegance sama. Citovat
Jirkap Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Původně zaslal: Bohumil Nechci se nijak dotknout 406tkařů, ale po slédnutí manuálů a schémat je to taky vpředu všechno pěkně \"našlapaný\". Ale kára to je hezká, elegance sama. Pro jistotu vozím sebou hasičák Ale co když se má něco podělat, tak se to prostě podělá... ještě že jsou pojistky Citovat
Fusion Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Původně zaslal: Fx Fusion: To s tou aku myslis vazne? Jojo, ale zase se to hodí když je potřeba nakoupnout sebe nebo někoho přes kábly, auta nemusí být k sobě čumákem nebo vele sebe A taky se nemusí natahovat 5m drát k zesáku Citovat
R2D2 Odesláno 20. červenec 2006 Autor Odesláno 20. červenec 2006 Vim to od expertu z kriminalky, byli tam a ABS si odvezli na expertizu. Prej se misto vzniku pozna, kdyz je od elektriky, ze na kabelech se udelaji takove kulicky, neco jako kdyz vam odpadne cin z pajky, tak takovou kulicku to udelalo, co jsem videl. No jinak tedy musim rict, ze tohle je prace ohne za 20 minut. Zar byl takovy, ze to opalilo auto, ktere stalo vedle tohohle. Jinak pojistovna se zatim nevyjadrila, pry to zavisi na posouzeni likvidatora. Nwvim, jsem zvedavej jak to dopadne. Kdyz to nezaplati pojistovna jdu na Peugeot Ceska Republika. Jo a kuny ani jina havet ve stredu mesta moc nebehaji. Navic k ABS by se zasejc tak jednoduse nedostala... [upravil dne 20.7.06 R2D2] Citovat
Bohumil Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Původně zaslal: R2D2 Jo a kuny ani jina havet ve stredu mesta moc nebehaji. Navic k ABS by se zasejc tak jednoduse nedostala... R2D2] Tak tady tě asi vyvedu z omylu. Na \"vlastní oči\" jsem viděl dvě kuny jak spolu laškují uprostřed Uherského Brodu. Citovat
voštík Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 ja je taky vidam v Praglu docela casto. A opravdu to nejsou krysy... Citovat
GOHii Odesláno 24. září 2007 Odesláno 24. září 2007 Původně zaslal: voštík ja je taky vidam v Praglu docela casto. A opravdu to nejsou krysy... Kuny jsou úplně všude, dokonce jsem viděl v autě i veverku... Citovat
Ferin007 Odesláno 24. září 2007 Odesláno 24. září 2007 Původně zaslal: Bohumil Původně zaslal: Jirkap Tak to je docela ostré..... ještě, že nemám 307.... Lituji majitele. Myslíš si že jiná auta to mají jinde? Já lituju ty, co 307čku nemaj.:D:D:D:D:D Tak, tak, hoří kdeco. U nás v práci chytlo na parkáču 14 dnů starý auto, tuším mazda, odnesl to i chudák vedle. Citovat
Ferin007 Odesláno 24. září 2007 Odesláno 24. září 2007 Původně zaslal: Bohumil Původně zaslal: Jirkap Tak to je docela ostré..... ještě, že nemám 307.... Lituji majitele. Myslíš si že jiná auta to mají jinde? Já lituju ty, co 307čku nemaj.:D:D:D:D:D Tak, tak, hoří kdeco. U nás v práci chytlo na parkáču 14 dnů starý auto, tuším mazda, odnesl to i chudák vedle. PS: Jinak doufám, že tohle se mi obloukem vyhne. Zvlášť, když by někdo seděl vevnitř. Ale u nafty to snad až tak nehrozí. [upravil dne 24.9.07 Ferin007] Citovat
Kdo Odesláno 24. září 2007 Odesláno 24. září 2007 Původně zaslal: Ferin007 [Ale u nafty to snad až tak nehrozí. Obávám se, že pokud je na vině elektroinstalace, tak je úplně jedno, co máš v nádrži. Citovat
marshall Odesláno 24. září 2007 Odesláno 24. září 2007 To by mne zajímalo, jak se k takové záležitosti postaví výrobce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.