Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už jsem tu zažil i takové, co nezkusili tlačítko, takže proto to raději píšu :) Třeba se teď dozvíme něco víc. Že třeba CD zkouší vyjet, ale zasekne se (stačí mu trochu pomoci a vyjede), nebo že vůbec nevyjíždí apod :myslim 

Odesláno

Ahoj tak rádio je Bosch CM RD4 N1 MP3-03.

Sice jsem na auto blondýna (nic proti nim nebo ženám), ale ano příslušné tlačítko jsem zkoušel. CD v mechanice vyjede nahoru, ale ven nechce. Když vyndám to rádio a odmontuji ten kryt tak mi to nepomůže protože bych musel montovat dál a to je na takový prťavý hvězdičky a ještě blbý přístup.

Odesláno

Pokud se CD snaží vyjet, tak nebude potřeba rádio rozebírat. Stačí trochu a elektronika vyhodnotí překážku a disk vrátí zpět. Pomůže do mezery pro disk vložit z jedné strany vhodnou "špachtly" a při vyjíždění disku mu pomoci ven (většinou pomůže ho přizvednout). Takhle jsem už CD vyndával několikrát. Většinou to pak zase funguje OK, protože tím vyjetím se ta překážka odstraní a je klid ;) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...