Josef Brož Odesláno 16. srpen 2025 Odesláno 16. srpen 2025 Dobrý den, mám dotaz jestli se dá nějak rozumně, jednoduše vyndat CD z autorádia. Nebo jestli musím konstatovat servis. Děkuji moc za radu. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 ahoj, jednou se mi to stalo taky, vytáhl jsem rádio z přístrojovky a odšrouboval horní kryt, radio Panasonic , tak to zkus a uvidíš Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 Ono by to chtělo hlavně napsat o jake radio se jedná, hned by se lépe radilo, věšteckou kouli, pokud vím, tady nikdo nemá. pavelu96, Péťa a OK406 ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 Tak nejjednodušší je zmáčknout k tomu určené tlačítko a CD vyjede. Pak už jsou jen složitější cesty Pepito, Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 super rada , ale možná to tazateli pomůže Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 17. srpen 2025 Odesláno 17. srpen 2025 Už jsem tu zažil i takové, co nezkusili tlačítko, takže proto to raději píšu Třeba se teď dozvíme něco víc. Že třeba CD zkouší vyjet, ale zasekne se (stačí mu trochu pomoci a vyjede), nebo že vůbec nevyjíždí apod Radek Hurvajz a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Josef Brož Odesláno 22. srpen 2025 Autor Odesláno 22. srpen 2025 Ahoj tak rádio je Bosch CM RD4 N1 MP3-03. Sice jsem na auto blondýna (nic proti nim nebo ženám), ale ano příslušné tlačítko jsem zkoušel. CD v mechanice vyjede nahoru, ale ven nechce. Když vyndám to rádio a odmontuji ten kryt tak mi to nepomůže protože bych musel montovat dál a to je na takový prťavý hvězdičky a ještě blbý přístup. Citovat
MJSytic Odesláno 22. srpen 2025 Odesláno 22. srpen 2025 Pokud se CD snaží vyjet, tak nebude potřeba rádio rozebírat. Stačí trochu a elektronika vyhodnotí překážku a disk vrátí zpět. Pomůže do mezery pro disk vložit z jedné strany vhodnou "špachtly" a při vyjíždění disku mu pomoci ven (většinou pomůže ho přizvednout). Takhle jsem už CD vyndával několikrát. Většinou to pak zase funguje OK, protože tím vyjetím se ta překážka odstraní a je klid OK406 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Josef Brož Odesláno 30. srpen 2025 Autor Odesláno 30. srpen 2025 Tak děkuji všem za rady, nešlo nic až pomohl drátek s háčkem a zjistil jsem kde byl zakopaný pes. Bývalý majitel tam nacpal dvě CD. Tak problém vyřešen. Péťa, RichVa, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.