ShadowCZ Odesláno 29. červenec 2025 Odesláno 29. červenec 2025 Ahoj, komunitou chtěl bych se zeptat mám Peugeot 206 sw 1.4 55kw 2006 a chtěl bych koupit nové reproduktory do auta ale nevím jaké vybrat a koukal jsem na jvc nebo na Pioneer a chtěl bych za repro dát max do 2 tis. S tím že musím dokoupit redukce dopředu. Ale chtěl bych se zeptat zda vepředu jsou koaxiální či komponentní. Repro na výšky je zvlášť u ovládání zrcátek. Nějak extra mi nezáleží jaká bude kvalita zvuku protože ty co tam jsou teď tak při basech v reproduktorech drnčí a je to sakra slyšet i když jsem snížil na autorádiu basy. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. červenec 2025 Odesláno 30. červenec 2025 kdyz jsou vysky zvlast jsou to komponenti takze bych zase vzal komponentni - Citovat
ShadowCZ Odesláno 30. červenec 2025 Autor Odesláno 30. červenec 2025 (upraveno) A když bych nechtěl vyměnit výškový repro mohu pak popřípadě koupit jen koaxiální středobasový ? Nebo když tam dám ten koaxiální přestane výškový fungovat ? Upraveno 30. červenec 2025 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek! Citovat
P607Olda Odesláno 30. červenec 2025 Odesláno 30. červenec 2025 (upraveno) V 29. 7. 2025 at 21:49, ShadowCZ napsal: Nějak extra mi nezáleží jaká bude kvalita zvuku protože ty co tam jsou teď tak při basech v reproduktorech drnčí a je to sakra slyšet i když jsem snížil na autorádiu basy. Drnčí proto, že je tam spadený sajrajt, případně vadné upevnění. Vyčisti zevnitř i zvenku a pečlivě namontuj, prohlídni i vše okolo (mřížka, kabely), zda nedrnčí. Pokud teda cílem není výrazně zvýšit kvalitu zvuku. Případně je vyzkoušej na stole, s jiným zesilovačem. Upraveno 30. červenec 2025 uživatelem P607Olda Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. červenec 2025 Odesláno 31. červenec 2025 (upraveno) Spíš drnčí proto protože mají rozpadlý závěsy. To že je tam nějaký sajrajt je nesmysl. Prostě se po několika letech ta guma úplně rozsype. Když tam dáš koaxiální měl by jsi ten výškáč nejspíš odpojit, kvůli impedanci pro rádio. Koupil bych komponentní, dal tam jen ten basák a výškáče můžeš nechat původní těm nic nebude, (tedy jestli tam skutečně jsou), pokud nechceš dávat ty nový ze sady. A když nechceš nic extra tak ti doporučím repráky Hertz, nejsou drahý a hrají slušně. Upraveno 31. červenec 2025 uživatelem Radek Hurvajz Milan+ a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
ShadowCZ Odesláno 31. červenec 2025 Autor Odesláno 31. červenec 2025 Takže by mi mohla tato sada postačit s tím že tam je i akustická pěna, redukce, tlumící plát, podložky, a komponentní repro. Nebo je tahle stránka nějaká habaďura je to značka AutoTek https://www.bestaudio.cz/set-predni-reproduktory-do-peugeot-206--1998-2012-autotek/?gad_source=1&gad_campaignid=17413746414&gbraid=0AAAAAD33UTMnWSdKclYHPaGx78w5AKw2n&gclid=CjwKCAjwqKzEBhANEiwAeQaPVUkKD1yQXkv_Rez3UDUMQ59twH80pI5gGCHSSxcdT1mFSEudyL0LyhoCj9EQAvD_BwE Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. červenec 2025 Odesláno 31. červenec 2025 (upraveno) Tu značku neznám, já bych jí nekupoval. Koukni se na stránky Ahifi. Osobně bych vybíral ze značek JBL nebo Hertz, pokud to teda chceš levnější. Upraveno 31. červenec 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
ShadowCZ Odesláno 31. červenec 2025 Autor Odesláno 31. červenec 2025 A má tedy cenu do toho dokupovat akustickou pěnu atd ? Tyto by mohli být dobré ? https://www.ahifi.cz/reproduktory-do-peugeot-206-c-1.html Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. červenec 2025 Odesláno 31. červenec 2025 (upraveno) Jo, to jsou ty Hertz který jsem myslel, sám jsem he měl ve 207 a hráli perfektně, za ty prachy. Já k nim dokupoval ještě redukci konektoru pro Peugeot, ale nevím co tam má 206 takže je možné že to nebudeš potřebovat. Pokud ti to stačí takhle jak to hraje tak tu pěnu kupovat nemusíš, ale pokud dveře vytlumíš určitě ten zvuk bude o mnoho lepší, ale zase stoupne cena za celou instalaci. Upraveno 31. červenec 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
PaKr Odesláno 31. červenec 2025 Odesláno 31. červenec 2025 Ty redukce bych objednal rovnou. Myslím si, že budou potřeba. Nebo se koukni a budeš mít jistotu. Možná zjistíš, že už tam někdo něco kutil Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
ShadowCZ Odesláno 1. srpen 2025 Autor Odesláno 1. srpen 2025 Nene redukce už jsem našel a repro je ještě originál ale je vidět jak uprostřed něco vyteklo Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. srpen 2025 Odesláno 1. srpen 2025 uprostred repro ? bud to byl lak z civky jak to nekdo prebudil nebo do nich proste nachcalo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. srpen 2025 Odesláno 1. srpen 2025 Blbost, tolik laku tam být nemůže aby to vyteklo, navíc ten lak určitě neteče zahřátím ten prostě shoří. Spíš do nich opravdu nateklo, a nebo je to lepidlo od lepení. Citovat
ShadowCZ Odesláno 1. srpen 2025 Autor Odesláno 1. srpen 2025 No jde to z prostředka taková hodně tmavá oranžová něco jako smůla Citovat
pavelu96 Odesláno 1. srpen 2025 Odesláno 1. srpen 2025 No, někdy je jedna fotka víc než tisíc slov... Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. srpen 2025 Odesláno 1. srpen 2025 Každopádně nic takového v reproduktoru být nemá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.