Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, komunitou chtěl bych se zeptat mám Peugeot 206 sw 1.4 55kw 2006 a chtěl bych koupit nové reproduktory do auta ale nevím jaké vybrat a koukal jsem na jvc nebo na Pioneer a chtěl bych za repro dát max do 2 tis. S tím že musím dokoupit redukce dopředu. Ale chtěl bych se zeptat zda vepředu jsou koaxiální či komponentní. Repro na výšky je zvlášť u ovládání zrcátek. Nějak extra mi nezáleží jaká bude kvalita zvuku protože ty co tam jsou teď tak při basech v reproduktorech drnčí a je to sakra slyšet i když jsem snížil na autorádiu basy.

Odesláno (upraveno)

A když bych nechtěl vyměnit výškový repro mohu pak popřípadě koupit jen koaxiální středobasový ? Nebo když tam dám ten koaxiální přestane výškový fungovat ? 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek!
Odesláno (upraveno)
V 29. 7. 2025 at 21:49, ShadowCZ napsal:

Nějak extra mi nezáleží jaká bude kvalita zvuku protože ty co tam jsou teď tak při basech v reproduktorech drnčí a je to sakra slyšet i když jsem snížil na autorádiu basy.

Drnčí proto, že je tam spadený sajrajt, případně vadné upevnění. Vyčisti zevnitř i zvenku a pečlivě namontuj, prohlídni i vše okolo (mřížka, kabely), zda nedrnčí. Pokud teda cílem není výrazně zvýšit kvalitu zvuku.

Případně je vyzkoušej na stole, s jiným zesilovačem.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)

Spíš drnčí proto protože mají rozpadlý závěsy. To že je tam nějaký sajrajt je nesmysl. Prostě se po několika letech ta guma úplně rozsype. Když tam dáš koaxiální měl by jsi ten výškáč nejspíš odpojit, kvůli impedanci pro rádio. Koupil bych komponentní, dal tam jen ten basák a výškáče můžeš nechat původní těm nic nebude, (tedy jestli tam skutečně jsou), pokud nechceš dávat ty nový ze sady. A když nechceš nic extra tak ti doporučím repráky Hertz, nejsou drahý a hrají slušně.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Takže by mi mohla tato sada postačit s tím že tam je i akustická pěna, redukce, tlumící plát, podložky, a komponentní repro.

Nebo je tahle stránka nějaká habaďura je to značka AutoTek 

https://www.bestaudio.cz/set-predni-reproduktory-do-peugeot-206--1998-2012-autotek/?gad_source=1&gad_campaignid=17413746414&gbraid=0AAAAAD33UTMnWSdKclYHPaGx78w5AKw2n&gclid=CjwKCAjwqKzEBhANEiwAeQaPVUkKD1yQXkv_Rez3UDUMQ59twH80pI5gGCHSSxcdT1mFSEudyL0LyhoCj9EQAvD_BwE

Odesláno (upraveno)

Tu značku neznám, já bych jí nekupoval. Koukni se na stránky Ahifi. Osobně bych vybíral ze značek JBL nebo Hertz, pokud to teda chceš levnější.

Odesláno (upraveno)

Jo, to jsou ty Hertz který jsem myslel, sám jsem he měl ve 207 a hráli perfektně, za ty prachy. Já k nim dokupoval ještě redukci konektoru pro Peugeot, ale nevím co tam má 206 takže je možné že to nebudeš potřebovat. Pokud ti to stačí takhle jak to hraje tak tu pěnu kupovat nemusíš, ale pokud dveře vytlumíš určitě ten zvuk bude o mnoho lepší, ale zase stoupne cena za celou instalaci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...