Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: karelr77

ahoj ja bych se podival na stranky www.fapoff.cz a pote bych se rozhodoval co s tim nesmyslem jmenem fap delat dal

Velice zajímavé,máte s nima už nějaké zkušenosti???

Odesláno

Ten cenik je odstraneni fap dpf ceny za nove jsou daleko jiny! Co se tyka zkusenosti tak tech mame spousty uz mame za ctyri roky pusobeni pres trista spokojenych zakazniku. Ve fotogalerii budou nektere auta ktere jsme v poslednich dnech delali protoze stranky byly zpusteny pred par dny tak jeste musime par veci dopilovat.

Odesláno

Tak jak jsem koukal na tvoje stránky,tak jsi docela podražil \"Karelr77\".Ale pro ostatní,tohoto človíčka můžu jen doporučit.Byl jsem u něj na odstranění (už je to tak 3měsíce) a vše je OK.

• O 4 měsíce později...
Guest emillio
Odesláno

zdravím všechny, kdo šílí z fapu. Před třemi měsíci jsem v pe-servisu dolít aditivum(4700kč), ted mi vyskočila hláška \" depollution system faulty\". Při diagnostice, kterou při tom dělali počítač nahlásil, že do výměny filtru zbývá cca 6000km. Technik říká, že vydrží déle.

Mám najeto 170tiskm. Volal jsem do servisu, kde mi řekl, že ta hláška může znamenat asi pět věcí. Podle mě to bude ten filtr a pokud by to nebyl tak je jen otázkou času, kdy půjde do kytek. Co by jste mi poradili? Mám to nechat rovnou vykuchat nebo jen propláchnout? Každopádně mě ten zas....nej filtr pěkně s..e

Dík

Guest emillio
Odesláno

víš co je nejhorší, že mi v servisu neřekli \" filtr brzy odejde nechcete ho vyměnit než dolijem to aditivum? Jenom si mastí kapsu.

Odesláno

ja som si tiez dal filter vykuchat v cechach v servise fappof a zatial 100%spokojnost, i ked nadrzku na aditivvum mam skoro plnu a mam nabehanych len 105000km,ale uz od 85000 km mi stale vyskakovali hlasky poruchy motora ako je myslim (unhell disel filter),potom nefunkcne ASR, ESP,airbeky,antipolutiom faul.ked som uz chodil asi mesiac v nudzovom rezime a spocital som si co by stalo odstranenie vsetkych tychto chyb,tak som sa rozhodol dat filter von.stalo ma to 6000kc+1850za cidlo diferrencialneho tlaku. mily personal: vrelo odporucam.spotrebu este neviem posudit presne ale 0,5l/100km urcite menej(ako v lete).

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Je to fakt, mě se na mé 405 také objevovala blikající kontrolka katalyzátru+hláška UNBLOCK DIESEL FILTER, auto to dělalo když jsem ho drtil..postupně se to stávalo čím dál častěji, až včera se k tomu přidala hláška ANTIPOLLUTION FAULT, auto netáhlo-nešlo do otáček , rozsvítila se kontrolka motoru(takovy vrtulníček) a ESP/ASR NOT FUNCTION + kontrolka ASR(nevím co to má společného s FAPem:o ). Po vypnutí motoru opět jede normálně. Ale asi se stejně blíží investice...:myslim

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 5 let později...
Odesláno (upraveno)

Ahojte...

Vecsina veci tu uz odznelo, ale predsa sa to mozno niekomu hodi : 1. Aká je životnosť DPF filtra?

2. Ako predísť upchatiu DPF filtra?          

3. Ako spozorujete príznaky poruchy DPF filtra

4. Odstránenie filtra?

http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000618/1359865/DOPLNENE--Turbodiesel-potrebuje-opateru--inak-si--zabijete--filter-pevnych-castic

Upraveno uživatelem stany159
Odesláno

Promin neda mi to.

Ty jsi si ted zapnul internet poprve?

Tady ohledne FAP je toho mraky.napsal jsi sem do vlakna ktere je stare 5 let a dal jsi odkaz na stranku starou taky hodne mooooc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...