domav Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: sekaj Původně zaslal: domav Původně zaslal: jk.jajo Neviete aký je interval výmeny FAP u 307sw r.v 2002 79KW .Mám nabehane 162000 km a fap sa nejako nehlási. Ďakujem Interval pro výměnu je uý tvého motoru 160,000 km +-, takže za chvíli se Ti FAP ozve. Tak to je zajímavé .Já mam toto a nic o 160tis. tam neni. Jedná se o motor, který na interval 80,000 km, takže x2 je 160,000 km. Citovat
domav Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: sekaj to je jiná hm to je, ale i tak je to naho.. Citovat
jk.jajo Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 neda sa nejako zistit či to bolo menene ,auto mam od 159000 km ,je to dovoz:myslim:myslim:myslim Citovat
domav Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: jk.jajo neda sa nejako zistit či to bolo menene ,auto mam od 159000 km ,je to dovoz:myslim:myslim:myslim Já jsem to na svém autě zjistil tak, že jsem dojel do Peugeotu a oni mi vytiskli kompletní historii servisních úkonou (pouze těch, které byly dělány v Peugeotu) a pokud byl FAP měněn v originál servisu, tak tam to bude. Ale jestli Ti můžu doporučit, tak se na to vykašli, jezdi a střádej penízky, kdyby se to náhodou vyskytlo, ať to máš z čeho zaplatit. Citovat
RychJ-1 Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Tak se přidávám, také se mi objevila tato hláška, v 90 000km. Na diagnostice to hlásí ucpaný fap, nebo vadné cidlo snímace, cidlo je vyměněné,ale hlásí to stále.. Prý je ten FAP opravdu ucpany v servise na to prý koukali. V Peugeotu je jediná varianta výměna a chtějí prý cca 16 000Kc za repas, nebo 26 000 za nový, Peugeot Domanský Stodůlky. Moje otázka pánové. Jelikož se mi takové peníze opravdu dávat nechtějí a již se tu probýralo vypláchnutí vapkou, opravdu to pomůže? Nebo je jiný ucinný způsob jak to šikovně opravit? Díky moc. [upravil dne 24/1/09 RychJ-1] [upravil dne 24/1/09 RychJ-1] Citovat
Cingo Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Mne to síce ešte túto hlášku nedávalo, ale kedže som už dlhšie jazdil bez aditíva, tak som pred doliatím ten fap vapkou prepláchol a zatial mám pokoj. Niekde som to tu popísal aj s foto. Citovat
RychJ-1 Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Co Pe.tr z Nera, jakožto pracovník Peugeotu, nevyjádří se mi k tomu? [upravil dne 25/1/09 RychJ-1] Citovat
ladis307 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 mě se objevila hláška unblock diesel filter a \"pomophlo\" vypláchnutí horkou wapkou - ale asi 15 minut a pořád z toho tekly saze. nestačí to jen prolít...jako to asi dělal někdo z vás. po propláchnutí jsem najel už 20 000 km a ok, nechci to zakřiknout teď mi dochází aditivum...už mi to napsal počítač. výdy po nastartování. řeším jestli ho dolít, nebo zrušit FAP provrtání a vymlácení vnitřku FAPu asi funguje a žádný problém s počítačem neni. kamarád - mechanik v peugeotu to tak měl na C5 hdi a 25 000 v pohodě, pak to prodal. tak snad jsem vás trošku inspiroval Citovat
vlado-.m Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Ked zrusis Fap naco dolievat aditivum? Otazka znie ci ti to niekto az sa objavi hlaska na doliatie vyresetuje bez toho aby ti tam dolial aditivum... Citovat
Guest Šindy 307 SW 125 kW Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Místo aditiva tam nalej naftu.Někde tu je už forum. Citovat
RychJ-1 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 No ted jde o to, že mě to hlásí Antipolutin Fault, tak snad také pomůže ten výplach... Musí se při výplachu FAPu dolít i Eolys? Tak to bylo rozebrané, Eolys je tam zhruba 1/3 nádržky, FAP jsem vypláchl,ikdyž tedy nebyl tak moc cerný jako jsem viděl tady na fotkách, zítra až to vyschne se uvidí co dál, snad to pomůže... [upravil dne 27/1/09 RychJ-1] [upravil dne 27/1/09 RychJ-1] [upravil dne 27/1/09 RychJ-1] Citovat
RychJ-1 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Tan FAP namontovaný, chyba jde vymazat, ale jen do té chvíle než se nastartuje, pak zase naběhne, otácky při jízdě nejdou přes 2800 na volnobeh jdou normálně... Někdo nějaký nápad ? Citovat
vlado-.m Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 A co ti hlasi diagnostika? Antipol... je vseobecna hlaska na ix zavad. Ze je zaneseny Fap? Mali by ti v servise povedat aky mas tlak do snimaca tlakov od Fapu, robia aj vypis. Malo by to byt do 50 Mb, pri volnobehu nula. Ak ti to dava nejake ine hodnoty po vyplachu /ako mne 180Mb/ tak mas pravdepodobne vadne cidlo snimaca tlakov od Fapu alebo poskodene hadicky k nemu. Citovat
lucascz Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Hoj, tak díky Vam se zjistil, že FAP není označení silnější verze motoru, jak sem si myslel:D Tak sem pročetl celou diskuzi a sem trochu na rozpacích, co teď. Mam 2,0 HDi, 79kw, rv 02 - DW10ATED FAP.podle tabulky nahore je tam rozmezi od 80 - 160tis km. Nalitano mam 121tis. a nevim co ted? nikde me nic neblika,nesviti, neproblikavá. Zdali udržba někdy byla či nebyla, netuším. Jen tak na zkoužku sem zavolal servis, tam mi rekli, ze regenerace s dolitím te primesy cca 5500 ,-. a pokud bude spatny, tak 7tis je novy FAP. Tak co radite? Citovat
domav Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: lucascz Hoj, tak díky Vam se zjistil, že FAP není označení silnější verze motoru, jak sem si myslel:D Tak sem pročetl celou diskuzi a sem trochu na rozpacích, co teď. Mam 2,0 HDi, 79kw, rv 02 - DW10ATED FAP.podle tabulky nahore je tam rozmezi od 80 - 160tis km. Nalitano mam 121tis. a nevim co ted? nikde me nic neblika,nesviti, neproblikavá. Zdali udržba někdy byla či nebyla, netuším. Jen tak na zkoužku sem zavolal servis, tam mi rekli, ze regenerace s dolitím te primesy cca 5500 ,-. a pokud bude spatny, tak 7tis je novy FAP. Tak co radite? nedělej nic, dokud to jezdí, neřeš to, pro klid duše si zajeď do servisu a nechej si zkontrolovat zdali máš dostatek aditiva, pokud je ho tam málo doporučuji dolít. Kdyby se náhodou stalo, že ti aditivum dojde úplně, může se stát, že se kontrolka stavu hladiny přilepí v plastové nádržce a bude neustále hlásit, že je málo aditivi i když se dolije. Raději to udělej, prtože nová nádržka stojí 7,000 Kč a to nestojí za to. Že jo. Citovat
lucascz Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: domav nedělej nic, dokud to jezdí, neřeš to, pro klid duše si zajeď do servisu a nechej si zkontrolovat zdali máš dostatek aditiva, pokud je ho tam málo doporučuji dolít. Kdyby se náhodou stalo, že ti aditivum dojde úplně, může se stát, že se kontrolka stavu hladiny přilepí v plastové nádržce a bude neustále hlásit, že je málo aditivi i když se dolije. Raději to udělej, prtože nová nádržka stojí 7,000 Kč a to nestojí za to. Že jo. v předchozích příspěvcích sem se dočetl, kde ta nadobka, je, pohledovně nejde zjistit hladina?popr. kdyz dochzi aditivum, nemela by me to upozornit, ze dochazi?docetl sem se, že kdyz se to ohlasi,tak je tam cca min na 1tis km. Citovat
RychJ-1 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: vlado-.m A co ti hlasi diagnostika? Antipol... je vseobecna hlaska na ix zavad. Ze je zaneseny Fap? Mali by ti v servise povedat aky mas tlak do snimaca tlakov od Fapu, robia aj vypis. Malo by to byt do 50 Mb, pri volnobehu nula. Ak ti to dava nejake ine hodnoty po vyplachu /ako mne 180Mb/ tak mas pravdepodobne vadne cidlo snimaca tlakov od Fapu alebo poskodene hadicky k nemu. Jak jsem psal, diagnostika hlásí ucpaný, nebo děravý FAP, nebo vadné diferenciální cidlo. Nebo tak nějak... Čidelm to prý není, v Pežotu ho měnili, tak prý ten FAP, ten jsem vyndal, vycistil,ale stále to stejné... Navíc ted už nejdou volnoběžné otácky nad 2800 před tím to šlo.. Ale co jsem to dneska trochu projel, tak se mi auto zda svižnější, jde mnohem víc za plynem než před tím, než jsem vymyl ten FAP... Jinak PP hlásí jen Antipolutinon fault a svítí diagnostika motoru... Citovat
domav Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: lucascz Původně zaslal: domav nedělej nic, dokud to jezdí, neřeš to, pro klid duše si zajeď do servisu a nechej si zkontrolovat zdali máš dostatek aditiva, pokud je ho tam málo doporučuji dolít. Kdyby se náhodou stalo, že ti aditivum dojde úplně, může se stát, že se kontrolka stavu hladiny přilepí v plastové nádržce a bude neustále hlásit, že je málo aditivi i když se dolije. Raději to udělej, prtože nová nádržka stojí 7,000 Kč a to nestojí za to. Že jo. v předchozích příspěvcích sem se dočetl, kde ta nadobka, je, pohledovně nejde zjistit hladina?popr. kdyz dochzi aditivum, nemela by me to upozornit, ze dochazi?docetl sem se, že kdyz se to ohlasi,tak je tam cca min na 1tis km. Hůadinu aditiva v nádržce samozřejmě hlídá plovákový stavoznak a ten při minimální hladině dá echo přes diagnostiku, objeví se hláška, že je nízká hladina aditiva. Může se ale stát, že když je hladina nízká, tak se plovák stavoznaku přilepí na stěnu nádržky a kvůli tomu se musí vyměnit celá nádržka. Na toto mě upozornili v Peugeotu při výměně FAPu, naštěstí jsem měl plováz v nádržce ok. Jinak další prachy navíc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.