ondra Odesláno 21. červen 2025 Odesláno 21. červen 2025 Zdravím všechny pežotáky... Mám dotaz na majitele CCček - nevíte, kde sehnat tento bowden pro zavírání střechy? https://allegro.cz/nabidka/tazne-zarizeni-peugeot-206-cabrio-cc-15171316447 je to ten bowden, co jenom "udržuje" pozici toho háku při zavírání víka kufru. Ten druhý bowden, co to pak zamkne, je OK. Na tom zmíněném obchodu si stěžují, že to je moc dlouhé lanko a hlavně že nesedí na rok 2002. Dneska mi začala zlobit střecha, tak jsem na ten hák jen šáhnul a vyletěl mi konec toho bowdenu někam do pryč. Tak to chci celé nahradit. Nevíte o někom, kdo by věděl, případně prodal? Díky všem Ondra PS: A kdybyste měl někdo návod i na ten mikrospínač, co tam je (vypadl mi malý plíšek), tak to bude super. Citovat
pavelu96 Odesláno 21. červen 2025 Odesláno 21. červen 2025 Zkus kontaktovat člena klubu @Hugo Boss na telefon z profilu Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 21. červen 2025 Odesláno 21. červen 2025 Cécéčko mám už 13 let a lanka zamykání kufru už jsem si musel obě vyrobit. ozzy56, Milan+, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
P607Olda Odesláno 21. červen 2025 Odesláno 21. červen 2025 (upraveno) Kontaktuj člena @Pepito, má zkušenosti. Myslím, že lanko lze nahradit obyč lankem z bicyklu, a koncovky zhotovit. To bylo o sekundu... Upraveno 21. červen 2025 uživatelem P607Olda Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 22. červen 2025 Odesláno 22. červen 2025 Jsem to kamarádovi také opravoval na základě rady @Pepito . Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 22. červen 2025 Odesláno 22. červen 2025 (upraveno) Až budu mít možnost, tak to sem dám. Tak už mám možnost se dostat k PC kde mám uložené fotky. Nevím kde a v jakém místě se to lanko utrhlo ostatním, ale mě se to utrhlo přímo v očku, jak je vidět na fotce. Konec lanka se zbytkem očka jsem zbrousil, z trubičky jsem si vyrobil nové očko a to jsem nalisoval na stávající zbroušený zbytek lanka. Pokud vám to, majitelům cc aspoň trochu pomůže, budu rád. Upraveno 22. červen 2025 uživatelem Pepito ozzy56, Péťa a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.