Crack Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Crack Slyšel sem že i v čr maj tyhle vozidla svůj vlastní sraz:super Jo, už je to tak: http://news.auto.cz/aktuality/fiat-zve-na-prvni-setkani-majitelu-vozu-multipla.html vidíte že nekecám:D:super Citovat
LubošK Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 ...a dokonce i ten interiér mi připadá šikézní!!! Taky jsem o něčem takovém uvažoval, než jsem koupil 307SW. Jsem sice už postarší páprda, leč představa těch vyjevených nechápajících tváří, když bych s tím někam přijel, se mi docela zamlouvala. Ale pak jsem měl možnost se projet se 110kW 1.9JTD v Zafiře a 80kW 1.6HDi v 307SW a bylo rozhodnuto. Ne že by se mi to 1.9JTDíčko nazamlouvalo, ale 1.6HDi/80kW je prostě miláček, zvláště pak v kombinaci s P307SW... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. červenec 2006 Odesláno 5. červenec 2006 Původně zaslal: LubošK ...a dokonce i ten interiér mi připadá šikézní!!! Taky jsem o něčem takovém uvažoval, než jsem koupil 307SW. Jsem sice už postarší páprda, leč představa těch vyjevených nechápajících tváří, když bych s tím někam přijel, se mi docela zamlouvala. Ale pak jsem měl možnost se projet se 110kW 1.9JTD v Zafiře a 80kW 1.6HDi v 307SW a bylo rozhodnuto. Ne že by se mi to 1.9JTDíčko nazamlouvalo, ale 1.6HDi/80kW je prostě miláček, zvláště pak v kombinaci s P307SW... Těší mě, že nejsem sám, komu se Multipla líbí. Nicméně si myslím, že 307SW byť se mi jeví jako jeden z nejpovedenějších SW od Peugeotu, nemůžeš co se týče užitných vlastností moc porovnávat. Zrovna včera nás jelo 6 lidí + pět velkých kufrů. No nechci se hádat, ale to do SW nenaložíš Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. červenec 2006 Odesláno 5. červenec 2006 Původně zaslal: Sagic Já patřím do té druhé skupiny, mě se líbííí Přeju hodně štastných kilometrů Díky, díky, díky :super:super Citovat
LubošK Odesláno 5. červenec 2006 Odesláno 5. červenec 2006 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: LubošK ...a dokonce i ten interiér mi připadá šikézní!!! Taky jsem o něčem takovém uvažoval, než jsem koupil 307SW. Jsem sice už postarší páprda, leč představa těch vyjevených nechápajících tváří, když bych s tím někam přijel, se mi docela zamlouvala. Ale pak jsem měl možnost se projet se 110kW 1.9JTD v Zafiře a 80kW 1.6HDi v 307SW a bylo rozhodnuto. Ne že by se mi to 1.9JTDíčko nazamlouvalo, ale 1.6HDi/80kW je prostě miláček, zvláště pak v kombinaci s P307SW... Těší mě, že nejsem sám, komu se Multipla líbí. Nicméně si myslím, že 307SW byť se mi jeví jako jeden z nejpovedenějších SW od Peugeotu, nemůžeš co se týče užitných vlastností moc porovnávat. Zrovna včera nás jelo 6 lidí + pět velkých kufrů. No nechci se hádat, ale to do SW nenaložíš To máš sice asi pravdu, jenže má rodina se už za pár dnů rozroste z tříčlenné zatím \"jenom\" na pětičlennou a navíc z těch cca 50 000 km ročně v tom stejně najezdím asi tak 90 % sám, takže jsem potřeboval něco, do čeho \"tak akorát\" nacpu dva dospělé, tři dětské sedačky, dvoukočár atd. a zároveň něco, v čem si nebudu připadat jako řidič prázdného autobusu, až s tím budu jezdit sám, a co zaroveň nebude v důsledku velké výšky a z ní vyplývající větší čelní plochy žrát tolik, jako žerou \"klasická\" MPV střední třídy, jako je Touran, Zafira či ona Multipla... Takže při ceně té nové, nejeté 307SW něco málo přes půl mega a s tou její motorizací 1.6HDi/80 kW už pak dále nebylo příliš z čeho vybírat... Citovat
Piwec Odesláno 5. červenec 2006 Odesláno 5. červenec 2006 Tohle autíčko je ideáním vozítkem do nepohody...podíváš se na něj zvenku a je ti do smíchu...pak otevřeš dveře a začneš se za břicho popadat...prostě paráda:D dobrej kauf minimaxi...gratuluju:) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. červenec 2006 Odesláno 5. červenec 2006 2LubošK Vzhledem k tomu, že jsem zvyklej jezdit s vozy o velikosti mezi VW Transporter a T815 8x8, je pro mě tento \"prázdný autobus\" stále malý auto. Co se týče spotřeby, zatím jsem se nedostal nad 7l nafty. Uvidíme časem, v zimě apod. Tedy, pro mě stále není co ke srovnávání mezi MPV Multipla a střední nižší třídou 307SW. Samozřejmě si auta kupujeme podle svých potřeb, tedy i ty jsi si podle toho koupil 307SW, a jsi s ní jak se zdá nadmíru spokojen. A to mě taky těší. I já jsem velmi spokej se svou 306. Nicméně bylo potřeba větší auto, proto volba taková, jaká padla Citovat
Péťa Odesláno 5. červenec 2006 Odesláno 5. červenec 2006 Původně zaslal: LubošK To máš sice asi pravdu, jenže má rodina se už za pár dnů rozroste z tříčlenné zatím \"jenom\" na pětičlennou Tak to moc gratuluji a vítám Tě mezi \"nás\" http://rouskovi.com Citovat
Marcel505 Odesláno 5. červenec 2006 Odesláno 5. červenec 2006 Původně zaslal: Medvěd Takovej šťouch - kdybys sehnal FIAT Multiplu I., tipuju, že by si někteří sedli opravdu na p*del. (minimálně Ota, Marcel a Barenst). http://auta5p.car.cz/katalog/fiat/fiat_07.jpg http://auta5p.car.cz/katalog/fiat/fiat_600_08.jpg [upravil dne 28/6/2006 Medvěd] Kdybych si měl vybrat, bral bych Fiata 600 Multiplu I. Ten motůrek super a obsaditelnost - wau. Akorát by mě zajímalo, kde tyto krásky skončili. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. červenec 2006 Odesláno 6. červenec 2006 Fiat 600 Multipla, Itálie 1956 - 1959 Čtyřdveřový šestimístný osobní vůz, tři řady sedadel, motor vzadu a pohon zadních kol. Typ Multipla vznikl úpravou standardního modelu 600 a byl používán především jako taxík. Řadový čtyřválec OHV s objemem 633 cm³, vrtání 60 mm a zdvih 56 mm, komprese 7,5. Výkon 16 kW (22 koní) při 4600 ot/min. Čtyřstupňová převodovka, rozvor 2000 mm, vnější rozměry 3535x1450x1580 mm, hmotnost 750 kg, maximální rychlost 100 km/h. Citovat
pigi.jakub Odesláno 6. červenec 2006 Odesláno 6. červenec 2006 No moc se mi to auto nelíbí ale to je věc názoru..Mnoho km bez poruch.... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. červenec 2006 Odesláno 6. červenec 2006 Původně zaslal: pigi.jakub No moc se mi to auto nelíbí ale to je věc názoru..Mnoho km bez poruch.... díky Citovat
LubošK Odesláno 6. červenec 2006 Odesláno 6. červenec 2006 Ale no jo, vždyť říkám - kdybych potřeboval standardně 6místné vozidlo a nikoliv vozidlo 5místné s možností využít dvě další \"nouzové\" sedadla vhodná nanejvýše tak pro děti (což je případ Touranu i Zafiry - sám jsem se přitom docela divil, že v nich na dvojici sedadel ve třetí řadě není nijak zvlášť více místa, než v 307SW). Ono ta 307SW není tak úplně \"nižší střední třída\", neb i když není tak vysoká, jako Touran či Zafira, je přeci jen o dost vyšší, než běžné kombíky, a díky vyššímu posezu, prodlouženému rozvoru a dostatečné šířce je v ní reálně asi tak stejně místa, jako v Touranu a Zafiře (tzn když pominu, že nad hlavou v ní není asi tak 10cm rezerva - ale já s kloboukem na hlavě stějně nejezdím:-). A srovnával jsem to opravdu velmi pečlivě - tzn. že jsem se ve všech těch výše zmiňovaných autech nejdříve se svými 190 cm posadil \"sám za sebe\", pak otestoval možnosti instalace tří dětských sedaček na sedadla druhé řady, náš čtyřletý kluk si vyzkoušel sezení na sedadlech ve třetí řadě a nakonec jsme se s tím projeli. I když tedy 307SW není tak prostorná ani tvarově originální, jako Multipla před faceliftem, je originální v tom, že se jedná o jakýsi hybrid mezi \"obyčejným\" kombíkem a MPV střední třídy. Mj. i proto jsem si jí tedy pořídil... Citovat
JOO Odesláno 6. červenec 2006 Odesláno 6. červenec 2006 To , že bych si Multiplu nikdy nekoupil , ještě neznamená , že to nemůže uspokojit někoho jiného. Jezdil jsem s Alhambrou ,ale je to koza , alespoň v zatáčkách . Jak se chová tenhle žabák od Fiatu sice nevím , ale raději zpátky do Alhambry.Jinak přeju spoustu klidnejch kilometrů . Citovat
Crack Odesláno 6. červenec 2006 Odesláno 6. červenec 2006 Ta stará je krásná vypadá podobně jak ten vw busík Citovat
Kurt Odesláno 29. červenec 2006 Odesláno 29. červenec 2006 Kdo jste neviděli v dnešním AMR reportáž o srazu těchle potvor, tak tady je. Citovat
Marcel505 Odesláno 29. červenec 2006 Odesláno 29. červenec 2006 Původně zaslal: Kurt Kdo jste neviděli v dnešním AMR reportáž o srazu těchle potvor, tak tady je. Díky Kurte! A byl tam Minimaxa? Teda, kdy se sraz P-C dostane do AMR? [upravil dne 29/7/2006 Marcel505] Citovat
Pavel205 Odesláno 29. červenec 2006 Odesláno 29. červenec 2006 vypadá to zajímavě ale moc nelíbí....a ten interier taky divný...ale každý máme jiný názor tak ať ten taliánec dobře slouží [upravil dne 29.7.06 Pavel205] Citovat
Kurt Odesláno 29. červenec 2006 Odesláno 29. červenec 2006 Původně zaslal: Marcel505 Díky Kurte! A byl tam Minimaxa? Teda, kdy se sraz P-C dostane do AMR? [upravil dne 29/7/2006 Marcel505] No taky důvod, proč jsem se s tím stahoval - aby pořadatelé našich srazů měli inspiraci a případně zauvažovali o jejich medializaci. Citovat
oddie Odesláno 29. červenec 2006 Odesláno 29. červenec 2006 Ad 6-místné auto - já teda Multiplu za 6-místné auto rozhodně nepovažuju. Při představě, že budu sedět vpředu uprostřed se mi zvedá kufr, a při představě, že budu řídit a někdo mi bude sedět pomalu na klíně, bych dostal psotník. Možná jako nouzovka mezi vesnicema je to použitelné, ale plnohodnotné to teda není ani ve snu. A co mě na tom vrcholně vadilo, když jsem si do toho sedl, že kvůli té prostřední sedačce, aby se tam vůbec nějak nacpala, velmi utrpěly obě sedačky vedle, i když na tom prostředku nikdo nesedí. Pokud bych měl označit nějaké auto jako skutečně 6 místné, tak je to pro mě 806 v uspořádání 2+2+2 (nebo dejme tomu 2+3+1), ale tohle teda fakt ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.