Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj, tuší někdo, z čeho jde napájení a ovládání elektrického výhřevu na 307? Sehnal jsem ho z 307 face 1.6 hdi, ale neměl jsem moc času jít po kabelech, takže jsem ho prostě střihl. A přemýšlím, že bych ho implantoval do mého dvoulitru. Koukal jsem, že jsou tam 3 topný tělesa, odběr mají od 2x2 a 1x4A, takže by to šlo případně řešit i přes nějaké relé, ale radši bych to měl integrovaný. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Matně si vzpomínám , že to napájela jednotka se třema relátkama (byla vedle BSM) a celý to bylo ovládaný jednotkou motoru . Ale viděl jsem to jenom u nafty , na benzínu to nebylo potřeba , bo se ohřejval rychle :myslim

Odesláno

Na bývalém hatchbacku s 1.6 nfu to právě taky bylo a bylo to strašně fajn na odmrazení okna. Tak se asi ještě ke kolegovi stavím a mrknu, kam to vede a vystříhám zbytek. 

Odesláno (upraveno)

hele, taky si myslim, jak pise Jarokare, ze by to mohla byt stejna krabicka, jakou mam na fotkach v mym vlaknu o 206, kde jsem ji vyuzil pro dodelani relatka kabinoveho ventilatoru ovladaneho od webasta ( https://www.peugeot-club.com/topic/127963-ferryho-206-14hdi-x-design-konecne-topi-nezavisle-s-webastem/#findComment-2146370 ). Bud jsou na to zapojene ty zhavici svicky v takovem domecku zapojenem na hadici mezi vystupem termostatu a radiatorem, co ohrivaji primo chladici kapalinu (ovlada to ECU ve dvou stupnich) a nebo pak ty topne spiraly v kabine. Muzu ti schvalne zkusit mrknout do schemat, ale matne si vzpominam, ze jsem na to narazil myslim u 407

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno

Holt bud to spinat manualne pres vypinac v pripade potreby a nebo udelat nejakej jednoduchej obvod na bazi arduina, kterej by hlidal teplotu v kabine a treba chod motoru a cas od startu a spinal by to automaticky

Odesláno (upraveno)

Jo, udělal bych to jen na tlačítko s časovačem na studené rána (např na 5 minut) aby to roztopilo okno. Auto jinak topí jak ďas, nemá cenu tím topit za jízdy. 

Normálně bych se s tím nebabral, ale rozkaz zněl jasně, vem si z toho auta cokoli budeš chtít 😁

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...