Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

...tak tohle je moje poslední káva v dosavadní práci...čert ví, co přinese budoucnost, takže je to možná můj poslední pokus o pozvání milých Pežoťáků na ranní pracovní kávu, přidá se někdo další? ;););)

rozlucka.jpg

A taky jsem se rozloučila se svojí pracovní láskou, tohle byla naše poslední společná jízda - bude mi chybět...:( :( :(

rozlucka2.jpg

P.S. Při vjezdu do garáže jsem ji narozdíl od kolegů neodřela, to kdyby to někoho zajímalo :D:) :) :):papa

Odesláno

A kampak že to míříš?

Já bohužel pozvání na kávu nepřijmu, neb v rámci stěhování před půl rokem jsem nechal kávovar vedle u kolegy, a byl jsem líný tam chodit, tak jsem normálně přestal pít kafe... Teď si dám tak jednou měsíčně po obídku, ale ráno xnídani už ne.

Odesláno

Já se přidávám, přizvedávám rovněž Jacobs s mlíčkem! Jen hrníček mám oranžovej a nejsem tak hezky oblečenej jako ty (popravdě řečeno, jsem úplně nahej a buším do notebooku pre-opening strategii jednoho hotelu, než mi slunce zavaří závity :D). Rozhodně tobě a tvému sytě červenému hrníčku to sluší víc, takže nebudu konkurovat ani fotkami, aby se někdo nezděsil ;)

Jinak Léňo, tohle jsem zažil taky, a co bude a jak se budu živit jsem neměl páru. Ale lidi se dělí na ty, co sebou nechají orat (smrádek ale teplíčko), a na ty druhé. Na lidi, kteří se nechávají životem unášet, a na ty, kteří svůj život sami ovládají. A protože si jsem jistý, že ty patříš k těm druhým, tak se o tebe vůbec nebojím. A když tak tady máš spoustu lidí, kteří ti nejen drží palce, ale kteří jsou určitě ochotni ti i pomoci, kdyby bylo zapotřebí. Nebo si tu snad někdo dovede představit, že by se Netopýrka ve světě ztratila? Tak :super

[upravil dne 21/6/06 Garfield]

Odesláno

Leni, to víš, že se přidám. A co se týká té změny působiště - stále více okolností mi naznačuje, že bych to měl udělat taky. Jen se mi na to teď nezdá vhodná doba.:nevim

Každopádně držím palce a doufám, že se někdy na tom chatu potkáme! :super

Odesláno

Děkuji kluci...zatím ještě není jasno, kam zamířím...každopádně začnu být trochu sobeček a pracovat trochu víc pro sebe než na jiné....:) a taky se budu snažit trochu víc trápit mozeček, abych byla ještě chytřejší :) :) :) Každopádně na clubu zůstanu, i když možná trochu míň než doposud...ale mě se prostě jen tak nezbavíte :):D;) ;) ;)

Odesláno

to anawarr: nebuď z toho smutný, vždyť jde přeci hlavně o duši, na nějakém srazu si tu coffee kliďo dáme ;) Já se tě zas až tak nebojim :bojim.......:D

to Kurt: včera jsem jen proletěla, ale dneska večer podle všeho online budu ;)

Odesláno

Tak já k tobě s kafem přidám společně s naší firemní zlatou rybičkou. Kdyby jsi potřebovala nějaké to přání tak se u ní za tebe přimluvím ..... :D

post-0-14109594653752_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: anawarr

Původně zaslal: Netopýrka

Já se tě zas až tak nebojim :bojim.......:D

no, to bych tě mohl vzít za slovo a vyvést někam za město na dobrou večeři:D samozřejmě peugeotem;)

Jde o to, jestli bys ji chtěl peugeotem vyvéZt, nebo s ní něco vyvéSt... Napsals to tak jako by dvojsmyslně :D

[upravil dne 21/6/06 Garfield]

Odesláno

:) asi bych to mela uvest na pravou miru, nez tu vznikne podobna afera jako ta kocourova s trickem v Ochozi :) :) :)

Ja jsem zadana, takze mam vylety s klukama z clubu zakazany....:(.....chjo....:) :) :)...ja jsem pouze takovy clubovy inventarni lapac prachu, spolecne jeste s dalsimi elitnimi narusovatelkami zdejsi muzske zony....:D :D :D

[upravil dne 21/6/06 Netopýrka]

Odesláno

:) asi bych to mela uvest na pravou miru, nez tu vznikne podobna afera jako ta kocourova s trickem v Ochozi :) :) :)

Ja jsem zadana, takze mam vylety s klukama z clubu zakazany....:(.....chjo....:) :) :)...ja jsem pouze takovy clubovy inventarni lapac prachu, spolecne jeste s dalsimi elitnimi narusovatelkami zdejsi muzske zony....:D :D :D

Jak píšeš bez hacku a carek, tak to má leckdy víc smyslů. Tak první věta s háčkama a čárkama zní \"Já jsem žádaná...\" , že jo ;)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

ak píšeš bez hacku a carek, tak to má leckdy víc smyslů. Tak první věta s háčkama a čárkama zní \"Já jsem žádaná...\" , že jo ;)

Že by ta druhá byla \"clubový inventární lapač prachů\"? :D

Odesláno

:D:D:D No já jím bohužel právě skoro všechno :) :) :)

(jenom rajčata a lečo nejím, to je na mě moc .....:mad: )

ale to zas kompenzujes tim, ze o nem umis krasnou basnicku, ne?:aut

Odesláno

:D:D:D:D:D:D hled jak se uvidime, reknu ti ji :D:D:D:D:D:D:D

v podstate ti ji i muzu dramaticky ztvarnit, nakoupim rajcata a spol. a udelame divadlo, ale posledni vers nezvladnu...

kdybys nahodou nevedela, tak zni \"V RUCE LZICI - A UZ JIM!\":D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...