Lacinar53 Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 Čau kluci, obracím se na vás s prosbou zdali alespoň jeden z vás by nevěděl co s mým peškem je.. je po nehodě na pravou stranu. Nebyl však hnuty nosník ani nic takového. Odneslo to pouze světlo a plasty. Problém se ale vyskytl ve chvíli kdy jsme auto opravili a chtěli startovat. A beznadějně. Šli jsme po všech kabelech zdali není někde něco pretrhaneho a nikde nic. Kolega mi říkal ze by to mohl byt imobilizér. Auto normálně točí ale ne a ne naskočit. Neni to žádné pomalé točení normálně rychle točí ale nenaskočí. Je to benzin podotýkám. Čerpadlo běží relé cvaká. Ale proste nenaskočí. Zkoušel jsem i rychlý start přes sprej a to naskočil na jednu sekundu a zase zdechl. Tak kdyby někdo mel nějaké rady byl bych moc rád. jinak šťastné a veselé a ať vám to jezdí! Citovat
ChouLu Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 Vítej na foru během čekání na opravu a během opravy byla baterie připojena? funguje dálkové ovládání? Citovat
Dave_k Odesláno 21. prosinec 2024 Odesláno 21. prosinec 2024 Co nárazovej spínač? Není vyskočenej? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. prosinec 2024 Odesláno 22. prosinec 2024 Tuším že 307 už nárazovej spínač nemá. A kdyby měla tak by nešlo palivové čerpadlo. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. prosinec 2024 Odesláno 22. prosinec 2024 Dej klíček do špínsčky, otoč do polohy před startem a otevři dveře. Pípá auto? Pokud ne, buď se smazala bsi a nebo pomůže načíst klíček. Vypni zapalování, opět ho zapni a zmáčkni a drž zamykací tlačítko na klíči asi 10 sekund. Vypni zapalování, znovu zapni a otevři dveře. Auto by mělo pípat. Pak zkus nastartovat. Tohle mi pomáhalo na jedné 307 s 1.6i. Na druhé s dvoulitrem musím klíč takto spárovat a nechat ho potom v poloze před startem asi 10 minut. Pak se auto chytne. Údajně to dělá ecu. Citovat
Roman Bazi Odesláno 22. prosinec 2024 Odesláno 22. prosinec 2024 No, takto se chová auto, když, nenačte imobilizér. Citovat
Dave_k Odesláno 22. prosinec 2024 Odesláno 22. prosinec 2024 (upraveno) Nepíše co je to za ročník. Dle fotky předfacelift 2,0litr RFN. Imo by se hlásil. Upraveno 22. prosinec 2024 uživatelem Dave_k Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. prosinec 2024 Odesláno 22. prosinec 2024 Hele jak říkám, některé předface dvoulitry to dělají a je nutné napárovat klíč a nechat ho chvíli načíst. Jinak točí jak divej a nic. Žádná kontrolka, v diag se nic nepíše. Když se mi to stalo poprvé tak mě málem jeblo. Citovat
Lacinar53 Odesláno 23. prosinec 2024 Autor Odesláno 23. prosinec 2024 (upraveno) Takhle, nejhorší na tom je to že můj klíček dálkový nemá tlačítko na zamknutí tudíž když jsem viděl všechny videa na YouTube jak klíček spáruji tak jsem to nemohl udělat protože jsem neměl to tlačítko. Jak říkám, diagnostika mi taky nic nenapsala a tudíž jsem si říkal ze by to jedině mohlo byt ten imo. A je to ročník 2005. A baterie byla odpojena uz od nehody cca tak měsíc . Než se auto dostalo na dílnu atd atd. Takze cca měsíc baterie byla odpojena. Upraveno 23. prosinec 2024 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.