P607Olda Odesláno 1. prosinec 2024 Odesláno 1. prosinec 2024 Obrázek v návodu: Kam byste strkali šroubovák? Citovat
P607Olda Odesláno 1. prosinec 2024 Autor Odesláno 1. prosinec 2024 Ano, správně, ne pod nohy lva, ale nad hlavou lva. Škoda, že někdo nekontroluje, zda je návod rozumný. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. prosinec 2024 Odesláno 1. prosinec 2024 Do oblasti výřezu, ovšem pokud je vidět, ta šipka tam v tom návodu ukazuje zřejmě uplně jinam. Citovat
Péťa Odesláno 1. prosinec 2024 Odesláno 1. prosinec 2024 Já bych na první dobrou strkal šroubovák bez velkého přemýšlení nad hlavu. Na obrázku jsou dole jasně vidět zobáčky, které se mají zasunout a kdybych v těch místech páčil, tak bych je urval. pavelu96 a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 1. prosinec 2024 Odesláno 1. prosinec 2024 Já to vždycky rozebíral intuitivně bez šroubováku Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 1. prosinec 2024 Odesláno 1. prosinec 2024 No, ale v reálném světě je lev obráceně A reálně by mě nenapadlo rvát šroubovák do míst, kde na něj není místo... Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
P607Olda Odesláno 2. prosinec 2024 Autor Odesláno 2. prosinec 2024 Prohlídl jsem si návod, zapamatoval, že šipka je na úzkém konci a šel do dílny to udělat. Samozřejmě jsem rychle přišel na to, jak to je. Spíše jsem tady chtěl upozornit, jak málo péče je věnováno dokumentaci. Bohužel, nějak se to pokazilo. Přístup firmy Peugeot k vlastním výrobkům a k zákazníkům. Občas naskočí francouzština, při couvání svítí "kontroluji systém" namísto obrazu kamery atd. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2024 Odesláno 2. prosinec 2024 (upraveno) před naším domem na sídlišti stojí jeden peugeot, černá 5008 , citroen žádný..., čím to asi tak bude , byly doby, kdy jich tu bylo hafo Upraveno 2. prosinec 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.