tommino-upnet Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 zdravim, snad mi nekdo pomuzete, mam 306 2.0 8ventil, chcipa mi na volnobeh, vzduchova vaha kdyz je odpojena nebo pripojena chova se furt stejne, pri kazdym dojeti na krizovatku zdechne oznaceni motoru je rfx jestli to pomuze, predem diky Citovat
pokorný306 Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 lambda sonda,nebo zkus vycistit skrtici klapku!! Citovat
tommino-upnet Odesláno 19. červen 2006 Autor Odesláno 19. červen 2006 zapomnel sem dodat, lamba je vymenena a klapku co jde od sani sem cistil Citovat
Kurt Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Co krokový motorek? http://www.peugeot-club.com/topic/8267-krokovy-motorek-volnobehu-306/ http://www.peugeot-club.com/topic/5838-chcipani-406ky/ Citovat
tommino-upnet Odesláno 19. červen 2006 Autor Odesláno 19. červen 2006 to je tusim ona vaha vzduchu, ta bude asi papa to je to posledni co sem jeste nezkusil, ale pred 2 lety sem ji menil Citovat
pokorný306 Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 hele tak zkus vymenit tu skrtici klapku zlobi tam hodne potenciometry,a nebo to muze delat volnobezny snimac ten je v klapce Citovat
Ferry Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Původně zaslal: Pája Rybišár No a co takhle MAP senzor??? to je ta vec ktere tommino-upnet rika nespravne \" vaha vzduchu \" asi bych to videl na ten krokovy moturek volnobeznych otacek Citovat
Honzin Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 No, u ségry na 306 zrovna řeším ten samý problém. Zkusil jsem přehodit krokový motorek i lambdu a nepomohlo to, tak jsem to zavezl do servisu. Tam přesto vyměnily krokový motorek a snad že museli \"přehrát\" řídící jednotku - tomu moc nerozumím co tím myslí. Jestli jako když mi vypojíme baterku? No, ale auto fungovalo den a je to zase to samý, v origo servisu je to znova. Dnes bych měl auto dovést, tak dám vědět. BTW - pokud možno, tak servisu Peuget ve Fryštáku u Zlína se raději vyhnout. Citovat
tommino-upnet Odesláno 20. červen 2006 Autor Odesláno 20. červen 2006 tak sem dnes testoval tu vycistenou klapku a zatim to nechciplo, tuk tuk na drevicko, jo este sem tam nasel takovej jakejsi fuflik v te dire pred klapkou, vypada to jak nejaky cidylko ale nevim co to je, tak jsem to vycistil taky. achjo skoda ze se clovek nemuze spolehnout na servis a vetsinu si musi nakonec ladit sam:bojim btw ta stribrna mrdka dole to je ten muj mazlik hehe Citovat
Swallow Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Původně zaslal: Honzin No, u ségry na 306 zrovna řeším ten samý problém. Zkusil jsem přehodit krokový motorek i lambdu a nepomohlo to, tak jsem to zavezl do servisu. Tam přesto vyměnily krokový motorek a snad že museli \"přehrát\" řídící jednotku - tomu moc nerozumím co tím myslí. Jestli jako když mi vypojíme baterku? No, ale auto fungovalo den a je to zase to samý, v origo servisu je to znova. Dnes bych měl auto dovést, tak dám vědět. BTW - pokud možno, tak servisu Peuget ve Fryštáku u Zlína se raději vyhnout. Podívej se na výfuk, měl jsem zlomený krajní šrouby na výfukových svodech ( upevnění k hlavě motoru ) a samozřejmě to foukalo mimo.Po opravě zázračně přestaly otáčky kolísat.Takže i tady může být chyba. Citovat
tommino-upnet Odesláno 20. červen 2006 Autor Odesláno 20. červen 2006 tak ten je komplet novy, naposledy pred mesicem delany svody a stredni dil, nefouka nikde, jen to zasrany chcipani, skusim este rozdelat ten krokovej motorek a ocistit kontakty jinak fakt uz nevim Citovat
Swallow Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Já jsem myslel, žes ho už čistil.A nečistí se tam kontakty, ale dosedací plocha kužele, případně otočná clona.Podle toho, který máš.Tipnul bych na výsuvný palec s kuželovou dosedací plochou. Citovat
tommino-upnet Odesláno 20. červen 2006 Autor Odesláno 20. červen 2006 mam takovej cernej valecek - magneti mareli - drzi na dvou torxech, doufam ze je to ten pravy protoze koukam ho davali aj do 406 2.0 16V a ja mam 306 2.0 8V ))) Citovat
Swallow Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Původně zaslal: tommino-upnet mam takovej cernej valecek - magneti mareli - drzi na dvou torxech, doufam ze je to ten pravy protoze koukam ho davali aj do 406 2.0 16V a ja mam 306 2.0 8V ))) Jo, takže vyšroubovat torxy, vytáhnout a vyčistit kužel a dosedací plochu v sání.Asi jako je . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.