Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, snad mi nekdo pomuzete, mam 306 2.0 8ventil, chcipa mi na volnobeh, vzduchova vaha kdyz je odpojena nebo pripojena chova se furt stejne, pri kazdym dojeti na krizovatku zdechne oznaceni motoru je rfx jestli to pomuze, predem diky

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

No a co takhle MAP senzor???:myslim

to je ta vec ktere tommino-upnet rika nespravne \" vaha vzduchu \" ;)

asi bych to videl na ten krokovy moturek volnobeznych otacek

Odesláno

No, u ségry na 306 zrovna řeším ten samý problém. Zkusil jsem přehodit krokový motorek i lambdu a nepomohlo to, tak jsem to zavezl do servisu. Tam přesto vyměnily krokový motorek a snad že museli \"přehrát\" řídící jednotku - tomu moc nerozumím co tím myslí. Jestli jako když mi vypojíme baterku? No, ale auto fungovalo den a je to zase to samý, v origo servisu je to znova. Dnes bych měl auto dovést, tak dám vědět.

BTW - pokud možno, tak servisu Peuget ve Fryštáku u Zlína se raději vyhnout.

Odesláno

tak sem dnes testoval tu vycistenou klapku a zatim to nechciplo, tuk tuk na drevicko, jo este sem tam nasel takovej jakejsi fuflik v te dire pred klapkou, vypada to jak nejaky cidylko ale nevim co to je, tak jsem to vycistil taky. achjo skoda ze se clovek nemuze spolehnout na servis a vetsinu si musi nakonec ladit sam:bojim

btw ta stribrna mrdka dole to je ten muj mazlik hehe

post-0-14109594652922_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Honzin

No, u ségry na 306 zrovna řeším ten samý problém. Zkusil jsem přehodit krokový motorek i lambdu a nepomohlo to, tak jsem to zavezl do servisu. Tam přesto vyměnily krokový motorek a snad že museli \"přehrát\" řídící jednotku - tomu moc nerozumím co tím myslí. Jestli jako když mi vypojíme baterku? No, ale auto fungovalo den a je to zase to samý, v origo servisu je to znova. Dnes bych měl auto dovést, tak dám vědět.

BTW - pokud možno, tak servisu Peuget ve Fryštáku u Zlína se raději vyhnout.

Podívej se na výfuk, měl jsem zlomený krajní šrouby na výfukových svodech ( upevnění k hlavě motoru ) a samozřejmě to foukalo mimo.Po opravě zázračně přestaly otáčky kolísat.Takže i tady může být chyba.
Odesláno

Já jsem myslel, žes ho už čistil.A nečistí se tam kontakty, ale dosedací plocha kužele, případně otočná clona.Podle toho, který máš.Tipnul bych na výsuvný palec s kuželovou dosedací plochou.

Odesláno
Původně zaslal: tommino-upnet

mam takovej cernej valecek - magneti mareli - drzi na dvou torxech, doufam ze je to ten pravy protoze koukam ho davali aj do 406 2.0 16V a ja mam 306 2.0 8V :o)))

Jo, takže vyšroubovat torxy, vytáhnout a vyčistit kužel a dosedací plochu v sání.Asi jako je .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...