filoyof012000 Odesláno 19. listopad 2024 Odesláno 19. listopad 2024 Zdar... Máte tušení, jak si stojí ceny sedaček a trojlavice do třetí řady? Mám oboje ale potřebu víc míst najednou už moc ne, tak zvažuju, jestli se unavovat inzercí... Honza Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. listopad 2024 Odesláno 19. listopad 2024 Když měl někdo štěstí, sehnal ji za 3k. Ale jsou tací co to střílí za 10, i 20k jsem zahlídl. Citovat
oddie Odesláno 19. listopad 2024 Odesláno 19. listopad 2024 Dneska? Zbyly mi tu 3 sedačky, už je nikdo nechtěl ani za 500, časem je vyhodím. Časy, kdy se sedačky prodávaly za tisíce jsou dávno pryč. Citovat
Medvěd Odesláno 19. listopad 2024 Odesláno 19. listopad 2024 před 3 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Když měl někdo štěstí, sehnal ji za 3k. Ale jsou tací co to střílí za 10, i 20k jsem zahlídl. Možná že bude přesnější "Chcou střelit" VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
filoyof012000 Odesláno 20. listopad 2024 Autor Odesláno 20. listopad 2024 Tak na bazoši jsem aktuálně nenašel ani single sedačky, natož lavici... ale možná už je těchhle aut na vrakáčích dost na to, aby o to nikdo moc nestál... No nic, Prostě uvažuju, že za příznivých okolností bych tak příští rok mohl koupit nový Berlingo a 807 poslat do světa... a mám jak dvě sedačky do třetí řady tak i trojlavici a potřebu víc než pěti míst už moc ne... a trojlavici jsem tam neměl už tak 2,5 roku... takže spíš překáží v garáži. Tu bych asi pustil hned, ale zase dostat z aní 500 to mi nestojí za to, to ji radši budu nabízet s autem... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. listopad 2024 Odesláno 20. listopad 2024 Dost se to hejbe. Když jsem před 7 lety koupil 307 sw, za sedačky do třetí řady lidi rvali ruce. Teď ji neudáš ani zadarmo Citovat
Vena garážmistr Odesláno 21. listopad 2024 Odesláno 21. listopad 2024 Je to jak píšou kluci časy kdy sedačky byli nedostatkový zboží tím že ty auta většinově jezdili tam kde bylo potřeba více sedadel jsou taky díky věku těchto aut jsou pryč. Takže to by jsi musel trefit na někoho kdo tu sedačku resp. lavici potřebuje akutně aby za ní dal něco na půl cesty mezi svojí a tvojí představou. Hele já tehdy taky nutně potřeboval 6+7 sedačku a kvůli tomu mi tehdy uteklo několik aut a když to spočítám kolikrát jsem ty sedačky měl v autě tak 7 asi jednou a 6 možná 4x takže ty dvě sedačky jsou už roky uložené v komoře pod schodama a protože teď většinou jezdím 2+0+0 nebo max 2+1+0 tak prostřední prostřední se válí v garáži už asi dva roky a prostřední krajní na střídačku podobně. Citovat
oddie Odesláno 21. listopad 2024 Odesláno 21. listopad 2024 (upraveno) Trojsedačku zkus hodit do inzerce, třeba za 2tis. Ta se moc neobjevuje. A ani s autem ji asi moc lidí neocení. Ale ty samostatné sedačky asi moc nepůjdou, ty holt pak necháš při prodeji v autě... Edit: nevím, jak hledáš, ale na Bazoši je aktuálně trojlavice za 4tis někde u Ostravy a několik inzerátů na single sedačky 600 - 1000 za kus. Upraveno 21. listopad 2024 uživatelem oddie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.