Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

baffy: jj asi tak akorát, že některý mají akorát ten FW Cčko ale osazení ochuzené :) Jinak někteří prodejci stále pravdivě píšou, že je to obyč PP2000 a aspoň člověk od toho nic nečeká, že to je jen ochuzený Bčko bez plného osazení.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja by som mal jeden dotaz ohladne konfigurácie vozidla cez diagbox. Keď sa pokúšam zmeniť nastavenia v jednotke navigácie (RNEG) P508 tak po zmene požadovaných nastavení a zápise konfigurácie sa všetko tvári že sa konfiguruje, navigácia sa reštartne ale potom vypíše diagbox: Chyba vzdáleného kódování... a samozrejme zmeny sa neuložia :( Kľúč mám vložený v čítačke a motor naštartovaný. Robím niekde chybu?

Odesláno

Keďže nikto neodpovedal, tak si odpoviem sám po zistení problému: Bolo to verziou diagboxu (7.57) Skúsil som čistú inštaláciu verzie 7.76 pod virtual winxp a funguje bez problémov, ide aj konfigurácia jednotky navigácie. Inak moj osobný názor ohľadne verzie HW, či sa jedná o tzv. Full chip alebo nejakú mierne osekanú verziu, tak to bude jedno,ešte nikde som nenašiel nejaké porovnanie, čo na osekanej verzii nejde a na plnej áno,viac asi záleží na správnej inštalácii sw. :papa

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím, potřeboval bych nainstalovat nějaký funkční diagbox na můj noťas s win7, nevím si s tím rady. Už sem mazal noťas asi 3x, a pořád to nejde. Někdo z okolí Č. Budějovic, kdo to zvládne, klidně i za úplatu. Diagnostiku mám, vydražil sem jí na Aukru za 2,5 litru a je mi k ničemu, dostal sem k ní dvě dvd a nefunguje ani jedno. Baterie v noťasu je už nefunkční, tak musím být připojenej na proud. Už se mi nechce tahat prodlužovák z třetího patra zbytečně na parkoviště, bydlím v paneláku. Kupoval sem jí hlavně kvůli odblokování cd měniče v rádiu. Moc děkuji.

Upraveno uživatelem Karlosi
Odesláno

Mne sa osvedčilo nainštalovať virtual winxp, pod ním mi to funguje. Aký máš vlastne problém, píšeš že nejde...nedá sa spustiť soft alebo nekomunikuje s autom? Akú verziu diagboxu inštaluješ?

Odesláno

Karlosi: Pokud máš W7 musíš mít jen verzi 32bit jinak ti to NIKDY fungovat nebude.. nespojíš se s autem. Pokud máš 64bit verzi jedine použit Virtualbox kde nahodiš 32bit systém. Psalo se toho tu o tom už spousta.. Instalace Diagboxu je v případě verze 7.02 velice jednoduchá a troufám si říct že to dokáže každý který zvládne základy s praci s PC. Pokud ti proběhne instalace Diagboxu bez chyb tak diagbox je správně nainstalovaný a problém bude asi v kabelu funkčnost, nebo ovladače pro kabel atd.

Odesláno
před 5 hodinami, John napsal:

Karlosi: Pokud máš W7 musíš mít jen verzi 32bit jinak ti to NIKDY fungovat nebude.. nespojíš se s autem. Pokud máš 64bit verzi jedine použit Virtualbox kde nahodiš 32bit systém. Psalo se toho tu o tom už spousta.. Instalace Diagboxu je v případě verze 7.02 velice jednoduchá a troufám si říct že to dokáže každý který zvládne základy s praci s PC. Pokud ti proběhne instalace Diagboxu bez chyb tak diagbox je správně nainstalovaný a problém bude asi v kabelu funkčnost, nebo ovladače pro kabel atd.

Diagbox 7.02 se nainstaluje v pořádku. Spustim, vyberu auto, chce to vin, napíšu a tim sem skončil, vyskočí nějaká tabulka na ověření a klíč. Když to odkliknu napíše to, že nejsem připojenej k netu, zapnu wifinu a to je taky špatně, potom mi napíše diag že se nepřipojil k pc auta. Kabel mám vyzkoušenej. Měl sem před tím win xp a tam mi fungoval pp 2000, ale tam jsou starý auta a špatně se mi odblokoval cd měnič, neukazuje mi na displeji cd a písničky a jdou mi jenom dvě cd z šesti. Chtěl sem win7 32bit protože xp už nemá podporu, nejdou videa atd. Dva systémy mi noťas neutáhne, už je asi 10 let starej.

Odesláno (upraveno)

Karlosi:
1. Zadat VIN u aut novějších jak 2002 u Diagboxu 7.xx myslím není potřeba nikdy VIN si to vyčte samo po připojení.. Tedy pokud vše funguje jak má. Jinak starří verze Diagboxu vyčetli vin i u úplně starých aut třeba 306 atd. Toď moje zkušenost.
2. Ověření a klíč tím pádem asi máš špatně ,,ošetřenou" verzi Diagboxu.... jinak v ŽADNÝM případě se s diagboxem človek u neorigo verze nepřipojuje k netu ať už přes wifi nebo jinak!!!. Jakmile se připojíš třeba na aktualizace tak tím pádem máš okamžitě nefunkční Diagbox. Pokud ti na PP2000 kabel jel vpořádku je docela možný že máš starý neplně osazený kabel a tam může být ten problém. Jinak na W7 32bit mi bezproblému funguje Diagbox už řadu let a na XP funguje do verze 7.62. Takže asi tak.

Upraveno uživatelem John
Odesláno
před 48 minutami, John napsal:

Karlosi:
1. Zadat VIN u aut novějších jak 2002 u Diagboxu 7.xx myslím není potřeba nikdy VIN si to vyčte samo po připojení.. Tedy pokud vše funguje jak má. Jinak starří verze Diagboxu vyčetli vin i u úplně starých aut třeba 306 atd. Toď moje zkušenost.
2. Ověření a klíč tím pádem asi máš špatně ,,ošetřenou" verzi Diagboxu.... jinak v ŽADNÝM případě se s diagboxem človek u neorigo verze nepřipojuje k netu ať už přes wifi nebo jinak!!!. Jakmile se připojíš třeba na aktualizace tak tím pádem máš okamžitě nefunkční Diagbox. Pokud ti na PP2000 kabel jel vpořádku je docela možný že máš starý neplně osazený kabel a tam může být ten problém. Jinak na W7 32bit mi bezproblému funguje Diagbox už řadu let a na XP funguje do verze 7.62. Takže asi tak.

To znamená znova smazat celej noťas a nainstalovat ošetřenou verzi Diagboxu, ale kde jí stáhnout?

Odesláno

Karlosi :

Tak rozhodně stačí smazat vše kolem diagboxu pokud ti to vyskakuje s chybama tak rozhodně ano. A kde stáhnout samozrejmě na warez forech. v SZ máš odkaz na stahnuti verze co používam xlet a funguje nejen mě ale i velký spoustě lidí co si třeba odemně brali diagnostiku a nebo potřebovali pomoc.

Odesláno

Karlosi: vzhledově je ,,vše stejny" důležitý je co je tzv. uvnitř.. osazení desky a použitý součástky. ale o tom je toho psaný tu velký množství.
Na zjištění typu kabelu existuje program PSA Interface Checker který ti vypiše zda máš ,,B" nebo Cčko typ kabelu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...