Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám Peugeot 2008, PureTech 96 kw, r.v.2019 a když si sám vyměním moror.olej-nebude mi viset potom nějaká hláška kterou bude nutno vymazat,dík Ruda.

Odesláno

No záleží v jakém okamžiku budeš ten olej měnit. Pokud ho budeš měnit v okamžiku kdy bude na přístrojovce svítit že máš " ujetý " interval tak musíš smazat ten interval. Pokud budeš měnit olej dejme tomu v polovině intervalu jako aby jsi vyměnil olej  častěji než je předepsáno  tak tam interval nesvítí a není potřeba ho mazat. 

Odesláno

Já tedy nevím mám staré "střepy" (obě jsou 2004 ) ale měním po deseti tisících km nebo po roce (co nastane dříve) spotřeba olej 0,00prd, filtry beru po zkušenostech (kabinový!!) výhradně Mann nebo purflux-jiný už nechci ani vidět!

Odesláno
před 5 hodinami, dýzl napsal:

Já tedy nevím mám staré "střepy" (obě jsou 2004 ) ale měním po deseti tisících km nebo po roce (co nastane dříve) spotřeba olej 0,00prd, filtry beru po zkušenostech (kabinový!!) výhradně Mann nebo purflux-jiný už nechci ani vidět!

@MJSytic  mění olej jako ty, prostě co nastane dříve..., no a protože najede za rok 3000 km, tak vymění olej 😉, já už to mám podobně, najedu cca 9000 km za rok , takže jednou za rok v létě garančka...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...