Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: zbrojnoš

Tak čtu a koukám, že jsme si všichni rovni, ale jsou zde i lidi, kteří jsou rovnější.

??????????????????????????????????????????????????

Nechápu - sorry, prosil bych vysvětlit, please

Odesláno

No podívej se na zprávu ze dne 8.6.2006 v 23,43 a pak dne 9.6.2006 v 08,48 hodin. I to vysvětlení v 15,01 hodin jsem četl. Připadá mi to nefér. Kdyby se Pety neozval, tak ani nevíme kdo .....jsem zajistil......

Odesláno

Jo o tohle Ti jde???:myslim:myslim

Pak Tě musím upozornit, že mezi mnou a Péťou je vše jasné a problém v tomhle určitě není (sraz je totiž dílkem více lidí, kteří se mezi sebou musí domluvit co a jak).

Pokud budeš chtít, přijeď se do Červeného Kostelce podívat a až poznáš Péťu, Minimaxu a mě osobně, pak teprve poznáš, že tu řešíš v podstatě kravinu.

Odesláno
Původně zaslal: zbrojnoš

Tak čtu a koukám, že jsme si všichni rovni, ale jsou zde i lidi, kteří jsou rovnější.

To je v pohodě, jen nedorozumění. Prostě jedna věta se dá vysvětlit více způsoby a já jsem reagoval unáhleně. Místo abych zavolal Méďovi, byly ruce na klávesnici rychlejší. Jak Méďa už psal, na organizaci srazu spolupracuje více lidí.

Tvá reakce je zbytečná, rozhodně se necítím odstrkáván apod.

Odesláno

Tak po Šebetově už se těším na Kostelec, i kdyz je v ohroženi, protože brácha alias Zipík dnes boural. :( Není to až tak hrozné, ale aby to bylo do Kostelce spravené. Jinak se hlasím, že klidně dojedu i Vlakem, autobusem, popřípadě letounem. :);)

[upravil dne 22.7.06 Daris]

post-0-14109594691321_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Daris

Tak po Šebetově už se těším na Kostelec, i kdyz je v ohroženi, protože brácha alias Zipík dnes boural. :( Není to až tak hrozné, ale aby to bylo do Kostelce spravené. Jinak se hlasím, že klidně dojedu i Vlakem, autobusem, popřípadě letounem. :);)

spravny pristup :super

jinak brachovi preju hodne zdaru pri oprave :roker

Odesláno

To Zipík - přijde Ti chytré takhle ubližovat piškotkovi???

Ne, vše v dobrým, doufám, že to odnesly jen plechy (že to nebyl nějaký cyklista či chodec vezený na kapotě) a hlavně, že to nebyla Tvá vina - i když v dnešním provozu je vše dílem okamžiku a jsi v tom až po uši.

Takže držím palce ať se Ti auto povede dát co nejdřív do kupy a ať Tě to stojí minimum prašulí.

Odesláno

Nech se překvapit

ale popravdě nevím, kde bereš tu jistotu, že musíš být nutně aspirant na tuto cenu?

Co když přijedou kolegové z Francie nebo Německa podívat se, jak se maj´dělat srazy?

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Nech se překvapit

ale popravdě nevím, kde bereš tu jistotu, že musíš být nutně aspirant na tuto cenu?

Co když přijedou kolegové z Francie nebo Německa podívat se, jak se maj´dělat srazy?

Tomyka se jistě chtěl jen nabídnout, že tu cenu přiveze :aut

Odesláno
Původně zaslal: Neon

no a je to...cenou pro nejvzdálenějšího účastníka srazu bude RŮŽOVO-ORANŽOVÁ osuška...:mrk

tak je to spravne, jen at je uz za hranicema :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...