Péťa Odesláno 24. srpen 2006 Odesláno 24. srpen 2006 Musím se s vámi podělit: Dnes odpoledne jsem si byl projet trasu orientačního závodu. Ačkoli jsem místní a poměrně si zakládám na tom, že okolí mám proježděné na kole, trasa mě zaskočila, neboť cca 1/4 vede po silnicích, po kterých jsem dodnes nikdy v životě nejel Méďovi patří můj obdiv, trasu naplánoval úplně skvěle, jsem nadšený! Je dobře, že v plánu je věnovat orienťáku celou sobotu, alespoň posádky nebudou muset spěchat. Já si původně na projetí chtěl vzít dovolenou, ale protože v práci je nějaký fofr, tak jsem to jel jen odpoledne a to je málo... Malé \"namlsání\": [upravil dne 24.8.06 Peta] Citovat
Aluška Odesláno 24. srpen 2006 Odesláno 24. srpen 2006 Původně zaslal: Peta Musím se s vámi podělit: Dnes odpoledne jsem si byl projet trasu orientačního závodu. Ačkoli jsem místní a poměrně si zakládám na tom, že okolí mám proježděné na kole, trasa mě zaskočila, neboť cca 1/4 vede po silnicích, po kterých jsem dodnes nikdy v životě nejel Méďovi patří můj obdiv, trasu naplánoval úplně skvěle, jsem nadšený! Je dobře, že v plánu je věnovat orienťáku celou sobotu, alespoň posádky nebudou muset spěchat. Já si původně na projetí chtěl vzít dovolenou, ale protože v práci je nějaký fofr, tak jsem to jel jen odpoledne a to je málo... Malé \"namlsání\": [upravil dne 24.8.06 Peta] Já už se nemůžu dočkat, snad bude tak hezky, jak je na té fotce . Citovat
Kurt Odesláno 24. srpen 2006 Odesláno 24. srpen 2006 Původně zaslal: Garfield Když už jsme u toho, neznáš prosím přesné znění Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2560/2001 o malých přeshraničních platbách (do 50 tisíc EUR) v rámci evropského hospodářského prostoru? Přesné znění by mělo být zde: http://www.cnb.cz/www.cnb.cz/cz/legislativa/predpisy_CNB/platebni_styk/download/narizeni_ep_preshranicni_plat_cesky.pdf a tady k němu ještě Komentář: http://www.cnb.cz/www.cnb.cz/cz/legislativa/predpisy_CNB/platebni_styk/download/2560_2001_art3par2.pdf Citovat
Péťa Odesláno 24. srpen 2006 Odesláno 24. srpen 2006 Původně zaslal: Aluška Já už se nemůžu dočkat, snad bude tak hezky, jak je na té fotce . Dnes bylo opravdu hezky, včera ještě pršelo... Ještě z cesty: Citovat
paul jane Odesláno 25. srpen 2006 Odesláno 25. srpen 2006 Hm tak to vypada moc pekene uz se moc tesim Citovat
tomyka Odesláno 25. srpen 2006 Odesláno 25. srpen 2006 a ja zaleziem do kuta a zacnem plakat , ked este nejake fotky sa objavia Citovat
Garfield Odesláno 25. srpen 2006 Odesláno 25. srpen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Garfield Když už jsme u toho, neznáš prosím přesné znění Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2560/2001 o malých přeshraničních platbách (do 50 tisíc EUR) v rámci evropského hospodářského prostoru? Přesné znění by mělo být zde: http://www.cnb.cz/www.cnb.cz/cz/legislativa/predpisy_CNB/platebni_styk/download/narizeni_ep_preshranicni_plat_cesky.pdf a tady k němu ještě Komentář: http://www.cnb.cz/www.cnb.cz/cz/legislativa/predpisy_CNB/platebni_styk/download/2560_2001_art3par2.pdf Tak už je to jasný, díky Citovat
Neon Odesláno 25. srpen 2006 Odesláno 25. srpen 2006 Ty dvě fotky si vytisknu jako tahák, kdybych se ztratil ... :super Citovat
aka Odesláno 25. srpen 2006 Odesláno 25. srpen 2006 zrovna ty velky vetrniky proti krtkum se budou asi dobre hledat:super Citovat
Péťa Odesláno 25. srpen 2006 Odesláno 25. srpen 2006 Velky vetrniky jsou videt odevsad a nevite, jak jsem si je hodne priblizil :D Citovat
aka Odesláno 25. srpen 2006 Odesláno 25. srpen 2006 Peto!zkazis kazdou radost!!!! )))co ted budem hledat?! Citovat
Zipík Odesláno 25. srpen 2006 Odesláno 25. srpen 2006 Hmm už se numůžu dočkat:D.Pěkné fotečky:super Citovat
Zipík Odesláno 25. srpen 2006 Odesláno 25. srpen 2006 Hmm už se numůžu dočkat:D.Pěkné fotečky:super Citovat
Péťa Odesláno 25. srpen 2006 Odesláno 25. srpen 2006 Tak ja vam ukazu jeste jednu. Je ale velika a nevejde se sem. Kliknete si sem Citovat
Dariska Odesláno 27. srpen 2006 Odesláno 27. srpen 2006 Původně zaslal: tomyka a ja zaleziem do kuta a zacnem plakat , ked este nejake fotky sa objavia To snad ne, pojedeš na nějaký další sraz určitě ne? Citovat
Dariska Odesláno 27. srpen 2006 Odesláno 27. srpen 2006 Opravdu hezké fotečky, tak ať už je 8 září. Citovat
tomyka Odesláno 30. srpen 2006 Odesláno 30. srpen 2006 dariska: dufam ze stihnem Zimne klouzani Citovat
Bohumil Odesláno 30. srpen 2006 Odesláno 30. srpen 2006 Nazdar srazuchtivci, najde se někdo na jihu (CB,JH,TA), kdo by měl volné místo a mohl mě vzít, nebo by někdo chtěl jet a nená čím? Citovat
Guest Dragon Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Zdary, chci se zeptat jestli se mužu do Kostelce přiject se svim piškotem podívat jen tak na čumendu(nemužu tam trávit celý víkend) ? Jooo a ještě - kdy je nejlepší čas na tu čumendu,aby nebyli všichni zrovna na orientáku:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.