Vvitty Odesláno 1. srpen 2006 Odesláno 1. srpen 2006 2Garfield: anglickou verzi jsem nabidnul proto, ze jazykem nemeckym nevladnu ani za mak, a kdyz jsem psal ze by mohli prijet nemecti ucastnici, nechtel jsem vkladat na hrb nekomu dalsimu praci navic... takze jsem nabidnul svoji ucast a proto anglicka. pro nemce nema smysl, kdyz udelas nemeckou. ale treba polsko taky neni daleko... navic nejde jen o letak, ale taky o instrukce orientaku, otazky do orientaku, atd... ale na tomhle se dohodnete, kdyz anglickou nikdo nebude chtit, tak si v usetrenem case sednu na terasku, otevru lahvinku neceho dobreho a budu myslet na ty co prekladaji 2Kurt: chlape, muzes prosim hodit moji anketu ohledne jazyku na srazu hodit nahoru do fora jako zvyraznene tema? diky Citovat
Garfield Odesláno 1. srpen 2006 Odesláno 1. srpen 2006 Původně zaslal: Vvitty 2Garfield: anglickou verzi jsem nabidnul proto, ze jazykem nemeckym nevladnu ani za mak, a kdyz jsem psal ze by mohli prijet nemecti ucastnici, nechtel jsem vkladat na hrb nekomu dalsimu praci navic... takze jsem nabidnul svoji ucast a proto anglicka. pro nemce nema smysl, kdyz udelas nemeckou. ale treba polsko taky neni daleko... navic nejde jen o letak, ale taky o instrukce orientaku, otazky do orientaku, atd... ale na tomhle se dohodnete, kdyz anglickou nikdo nebude chtit, tak si v usetrenem case sednu na terasku, otevru lahvinku neceho dobreho a budu myslet na ty co prekladaji 2Kurt: chlape, muzes prosim hodit moji anketu ohledne jazyku na srazu hodit nahoru do fora jako zvyraznene tema? diky Áááá, už chápu i já, ona ta angličtina byla zapomenutá, jak postupně krystalizovalo řešení, a zapomněli jsme ji odvolat, když se zjistilo, že už ji nepotřebujeme Hele já myslím že dobrý, že česká a německá verze stačí, protože jak tak koukám na tu tvou anketu, kdo cizojazyčně vládne, tak německy tam od nás bude mluvit dost lidí, kdyby snad kocour něco přeložil písemně do němčiny tak blbě, že by tomu Němci nerozuměli Citovat
Dariska Odesláno 2. srpen 2006 Odesláno 2. srpen 2006 Garfield: Darisko lumpisko, neriskuj, nebo tě vezmu za slovo, to mě ještě neznáš Tak už se na to těším. aspoň si oficiálně připiju s dalším členem. Takže Tě Garfielde beru za slovo. Citovat
Vvitty Odesláno 3. srpen 2006 Odesláno 3. srpen 2006 Původně zaslal: Garfield Áááá, už chápu i já, ona ta angličtina byla zapomenutá, jak postupně krystalizovalo řešení, a zapomněli jsme ji odvolat, když se zjistilo, že už ji nepotřebujeme Hele já myslím že dobrý, že česká a německá verze stačí, protože jak tak koukám na tu tvou anketu, kdo cizojazyčně vládne, tak německy tam od nás bude mluvit dost lidí, kdyby snad kocour něco přeložil písemně do němčiny tak blbě, že by tomu Němci nerozuměli vyborne, tak ted uz jen doufam ze vecer nebude prset, abych si mohl hezky posedet na terase a uzit si pohledu na vecerni Prahu budu pri tom vzpominat, jak kocour preklada ale ted vazne, pokud budete potrebovat s necim pomoct, staci dat vedet treba ten rusky preklad? Citovat
Péťa Odesláno 3. srpen 2006 Odesláno 3. srpen 2006 Původně zaslal: Vvitty vyborne, tak ted uz jen doufam ze vecer nebude prset, abych si mohl hezky posedet na terase a uzit si pohledu na vecerni Prahu budu pri tom vzpominat, jak kocour preklada ale ted vazne, pokud budete potrebovat s necim pomoct, staci dat vedet treba ten rusky preklad? Snad to uz nejak dopadne. Ceska verze se prave tiskne, na prekladu snad Garfield pracuje (poslal jsem mu to ve Wordu, aby mohl editovat) Citovat
Neon Odesláno 5. srpen 2006 Odesláno 5. srpen 2006 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: Dariska Garfield- Mám nápad. Tak je hned na zacatku ozerem a mame klid. Co Ty na to? :myslim Darisko lumpisko, neriskuj, nebo tě vezmu za slovo, to mě ještě neznáš [upravil dne 1/8/06 Garfield] Jóóóóó - jsem pro všema dvaceti a vožerem i Němky ... to bude lepčí Co mi to jenom připomíná Jo, už vim... \"Předsedo, tak já bych teda navrhoval, abysme je jako vožrali a voni nám pak všechno podepíšou, no nemám pravdu.\" Citovat
boltn 406 Odesláno 5. srpen 2006 Odesláno 5. srpen 2006 tak je to jasný já, Lenčka, Poldík a Janča(se svým Pežotkem 205) dorazíme určitě už se těšíme Citovat
aka Odesláno 6. srpen 2006 Odesláno 6. srpen 2006 Neonku, ty ses na ty nemky nejakej natesenej, to Ti nestacime?:roll Citovat
Garfield Odesláno 6. srpen 2006 Odesláno 6. srpen 2006 Původně zaslal: aka Neonku, ty ses na ty nemky nejakej natesenej, to Ti nestacime?:roll On Neon zapomněl, co říkal klasik (J. C.): To už je lepší teplý pivo než studená Němka. [upravil dne 6/8/06 Garfield] Citovat
Neon Odesláno 6. srpen 2006 Odesláno 6. srpen 2006 aka: ale jako ne, že byste nestačily, ba občas naopak my nestačíme vám;) ale každá nová žena (dívka) na poznávačku je fajn garfield: JJ, Jerry Zimmerman měl určitě recht, ale třeba zase tak studený nebudou:myslim anebo to budou jenom klucí němečtí a budeme mít po ptákách:nevim Citovat
Medvěd Odesláno 6. srpen 2006 Autor Odesláno 6. srpen 2006 Původně zaslal: Neon anebo to budou jenom klucí němečtí a budeme mít po ptákách:nevim Jako že by Ti ho nějakej Němec v rámci srazu ušmik´???????? Tak se musíš pozorně dívat, zda ta němka, co chceš obluzovat, přijela sólo nebo má německého přítula u boku. Citovat
aka Odesláno 6. srpen 2006 Odesláno 6. srpen 2006 jak tak na to koukam, mel by se spis neon drzet hesla: lepsi pivo v zaludku nezli voda na plicich... a vyhnout se vsem nemeckym ucastnikum nezavisle na pohlavi... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. srpen 2006 Odesláno 6. srpen 2006 Původně zaslal: aka jak tak na to koukam, mel by se spis neon drzet hesla: lepsi pivo v zaludku nezli voda na plicich... a vyhnout se vsem nemeckym ucastnikum nezavisle na pohlavi... Citovat
Dariska Odesláno 7. srpen 2006 Odesláno 7. srpen 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: Dariska Garfield- Mám nápad. Tak je hned na zacatku ozerem a mame klid. Co Ty na to? :myslim Darisko lumpisko, neriskuj, nebo tě vezmu za slovo, to mě ještě neznáš [upravil dne 1/8/06 Garfield] Jóóóóó - jsem pro všema dvaceti a vožerem i Němky ... to bude lepčí Co mi to jenom připomíná Jo, už vim... \"Předsedo, tak já bych teda navrhoval, abysme je jako vožrali a voni nám pak všechno podepíšou, no nemám pravdu.\" Tak to jsem taky přesne myslela. Chápavý klučina. Citovat
Garfield Odesláno 7. srpen 2006 Odesláno 7. srpen 2006 Tak je to tady. Německá verze zvadla - plakát - je na světě a co nevidět bude odeslána do rajchu. A uvidíme, jak a zda na náš sraz zaberou! Citovat
Berkoff Odesláno 8. srpen 2006 Odesláno 8. srpen 2006 V sobotu rano prijedu, a budu az do vecera, pisu si do kalendare cervene, at vas secky aspon trosku poznam Bohuzel nemuzu prespat, pac mam takzvane NONSTOP povinnosti a zatim me nema kdo zaskocit / nahradit. Prijedu s pritelkou, a jestli nebude vadit vemu i cokla .., ale cokl neni podminkou Citovat
tomyka Odesláno 8. srpen 2006 Odesláno 8. srpen 2006 po dnesnom telefonate som otocil percenta mojej ucasti na 30:70 konecne som dostal termin na vysetrenie kotnikov (zajtra 10:00) a mam taky pocit ze pojdem v blizkej buducnosti aj pod skalpel Citovat
Péťa Odesláno 8. srpen 2006 Odesláno 8. srpen 2006 Berkoff: cokl nevadi tomyka: to je skoda, ale kotniky jsou rozhodne dulezitejsi. At Ti to dobre dopadne. Citovat
Péťa Odesláno 8. srpen 2006 Odesláno 8. srpen 2006 Německá verze letáku je zde (tento odkaz je na pdf soubor pro tisk) Citovat
Dariska Odesláno 8. srpen 2006 Odesláno 8. srpen 2006 Původně zaslal: tomyka po dnesnom telefonate som otocil percenta mojej ucasti na 30:70 konecne som dostal termin na vysetrenie kotnikov (zajtra 10:00) a mam taky pocit ze pojdem v blizkej buducnosti aj pod skalpel Tak to je škoda, to asi spolu nebudem pít vodku s jucem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.