Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2Garfield: anglickou verzi jsem nabidnul proto, ze jazykem nemeckym nevladnu ani za mak, a kdyz jsem psal ze by mohli prijet nemecti ucastnici, nechtel jsem vkladat na hrb nekomu dalsimu praci navic... takze jsem nabidnul svoji ucast a proto anglicka. pro nemce nema smysl, kdyz udelas nemeckou. ale treba polsko taky neni daleko... :)

navic nejde jen o letak, ale taky o instrukce orientaku, otazky do orientaku, atd...

ale na tomhle se dohodnete, kdyz anglickou nikdo nebude chtit, tak si v usetrenem case sednu na terasku, otevru lahvinku neceho dobreho a budu myslet na ty co prekladaji :)

2Kurt: chlape, muzes prosim hodit moji anketu ohledne jazyku na srazu hodit nahoru do fora jako zvyraznene tema? diky

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2Garfield: anglickou verzi jsem nabidnul proto, ze jazykem nemeckym nevladnu ani za mak, a kdyz jsem psal ze by mohli prijet nemecti ucastnici, nechtel jsem vkladat na hrb nekomu dalsimu praci navic... takze jsem nabidnul svoji ucast a proto anglicka. pro nemce nema smysl, kdyz udelas nemeckou. ale treba polsko taky neni daleko... :)

navic nejde jen o letak, ale taky o instrukce orientaku, otazky do orientaku, atd...

ale na tomhle se dohodnete, kdyz anglickou nikdo nebude chtit, tak si v usetrenem case sednu na terasku, otevru lahvinku neceho dobreho a budu myslet na ty co prekladaji :)

2Kurt: chlape, muzes prosim hodit moji anketu ohledne jazyku na srazu hodit nahoru do fora jako zvyraznene tema? diky

Áááá, už chápu i já, ona ta angličtina byla zapomenutá, jak postupně krystalizovalo řešení, a zapomněli jsme ji odvolat, když se zjistilo, že už ji nepotřebujeme ;)

Hele já myslím že dobrý, že česká a německá verze stačí, protože jak tak koukám na tu tvou anketu, kdo cizojazyčně vládne, tak německy tam od nás bude mluvit dost lidí, kdyby snad kocour něco přeložil písemně do němčiny tak blbě, že by tomu Němci nerozuměli :D

Odesláno

Garfield: Darisko lumpisko, neriskuj, nebo tě vezmu za slovo, to mě ještě neznáš

Tak už se na to těším.;) aspoň si oficiálně připiju s dalším členem. Takže Tě Garfielde beru za slovo.:P

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Áááá, už chápu i já, ona ta angličtina byla zapomenutá, jak postupně krystalizovalo řešení, a zapomněli jsme ji odvolat, když se zjistilo, že už ji nepotřebujeme ;)

Hele já myslím že dobrý, že česká a německá verze stačí, protože jak tak koukám na tu tvou anketu, kdo cizojazyčně vládne, tak německy tam od nás bude mluvit dost lidí, kdyby snad kocour něco přeložil písemně do němčiny tak blbě, že by tomu Němci nerozuměli :D

vyborne, tak ted uz jen doufam ze vecer nebude prset, abych si mohl hezky posedet na terase a uzit si pohledu na vecerni Prahu :) budu pri tom vzpominat, jak kocour preklada :potlesk

ale ted vazne, pokud budete potrebovat s necim pomoct, staci dat vedet ;) treba ten rusky preklad? :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

vyborne, tak ted uz jen doufam ze vecer nebude prset, abych si mohl hezky posedet na terase a uzit si pohledu na vecerni Prahu :) budu pri tom vzpominat, jak kocour preklada :potlesk

ale ted vazne, pokud budete potrebovat s necim pomoct, staci dat vedet ;) treba ten rusky preklad? :mrk

Snad to uz nejak dopadne. Ceska verze se prave tiskne, na prekladu snad Garfield pracuje (poslal jsem mu to ve Wordu, aby mohl editovat) :D

Odesláno

Původně zaslal: Dariska

Garfield- Mám nápad. Tak je hned na zacatku ozerem a mame klid. Co Ty na to? :D:myslim

Darisko lumpisko, neriskuj, nebo tě vezmu za slovo, to mě ještě neznáš :D

[upravil dne 1/8/06 Garfield]

Jóóóóó - jsem pro všema dvaceti a vožerem i Němky ... to bude lepčí:D

Co mi to jenom připomíná:myslim

Jo, už vim...

\"Předsedo, tak já bych teda navrhoval, abysme je jako vožrali a voni nám pak všechno podepíšou, no nemám pravdu.\"

Odesláno
Původně zaslal: aka

Neonku, ty ses na ty nemky nejakej natesenej, to Ti nestacime?:roll:roll

On Neon zapomněl, co říkal klasik (J. C.): To už je lepší teplý pivo než studená Němka.

[upravil dne 6/8/06 Garfield]

Odesláno

aka: ale jako ne, že byste nestačily, ba občas naopak my nestačíme vám;) ale každá nová žena (dívka) na poznávačku je fajn :cool:

garfield: JJ, Jerry Zimmerman měl určitě recht, ale třeba zase tak studený nebudou:myslim anebo to budou jenom klucí němečtí a budeme mít po ptákách:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Neon

anebo to budou jenom klucí němečtí a budeme mít po ptákách:nevim

Jako že by Ti ho nějakej Němec v rámci srazu ušmik´????????

Tak se musíš pozorně dívat, zda ta němka, co chceš obluzovat, přijela sólo nebo má německého přítula u boku.

Odesláno

jak tak na to koukam, mel by se spis neon drzet hesla: lepsi pivo v zaludku nezli voda na plicich...:aut a vyhnout se vsem nemeckym ucastnikum nezavisle na pohlavi...

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: aka

jak tak na to koukam, mel by se spis neon drzet hesla: lepsi pivo v zaludku nezli voda na plicich...:aut a vyhnout se vsem nemeckym ucastnikum nezavisle na pohlavi...

:potlesk:D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: Dariska

Garfield- Mám nápad. Tak je hned na zacatku ozerem a mame klid. Co Ty na to? :D:myslim

Darisko lumpisko, neriskuj, nebo tě vezmu za slovo, to mě ještě neznáš :D

[upravil dne 1/8/06 Garfield]

Jóóóóó - jsem pro všema dvaceti a vožerem i Němky ... to bude lepčí:D

Co mi to jenom připomíná:myslim

Jo, už vim...

\"Předsedo, tak já bych teda navrhoval, abysme je jako vožrali a voni nám pak všechno podepíšou, no nemám pravdu.\"

Tak to jsem taky přesne myslela. :D Chápavý klučina. :super

Odesláno

V sobotu rano prijedu, a budu az do vecera, pisu si do kalendare cervene, at vas secky aspon trosku poznam :)

Bohuzel nemuzu prespat, pac mam takzvane NONSTOP povinnosti a zatim me nema kdo zaskocit / nahradit. Prijedu s pritelkou, a jestli nebude vadit vemu i cokla .., ale cokl neni podminkou :)

Odesláno

po dnesnom telefonate som otocil percenta mojej ucasti na 30:70 :( konecne som dostal termin na vysetrenie kotnikov (zajtra 10:00) a mam taky pocit ze pojdem v blizkej buducnosti aj pod skalpel :(

Odesláno
Původně zaslal: tomyka

po dnesnom telefonate som otocil percenta mojej ucasti na 30:70 :( konecne som dostal termin na vysetrenie kotnikov (zajtra 10:00) a mam taky pocit ze pojdem v blizkej buducnosti aj pod skalpel :(

Tak to je škoda, to asi spolu nebudem pít vodku s jucem.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...