Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, 206 1.4hdi 2003.. sviti mi kontrolka abs, resp. zlute klouzajici se auticko.. no a toto pise diag.. pise to i u druheho, co jsem koupil na dily a i u kolegy z prace na jeho 206.. nevim, co s tim uz.. to vsechny auta maji vadnou jednotku abs? Cidla jsou ok, zkousel jsem pres diag snimani rychlosti na kazdem zvlast.. diky za napady a zkusenosti. 

IMG_0303.jpeg

Odesláno (upraveno)

Nekoukal jsem na to, ale diagnostika mi ukazuje na kazdem kole spravnou rychlost, kdyby byl krouzek KO, tak by prece ukazovala diag na tom danem kole nesmyslne hodnoty, nebo ne? 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

problem bude v te pouzite diag, pichni to na PP2000 nebo Diagbox a uvidis teprve pravdu, jestli stejnou chybu ukazuje na trech ruznych autech, tak bych tehle diag neveril ani "dobry den"

Odesláno (upraveno)

No mam tam tu chybu a nefunkcni abs uz par let. Kolik bych platil za tu diag a jake mesto presne? Diky

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

Starý Kolín. Prostě by ses stavil, vyčetli bychom, co tam opravdu je a nazdar 😉 Nejsem žádný profi mechanik. Spíš jde o to vyčíst co tam je, ať se tu můžeme od něčeho odpíchbout. Stejná chyba na 3 autech, mi spíš přijde, že se ta diag nedokáže pořádně spojit. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Jsou věci, kam se jakž takž s neorigo diag u PSA dostaneš, a věci, kam ne, pak věci, kde to píše hovadiny. Peoto5ti každý, co dělá do PSA řekne, že diagnostikovat jen origo diagboxem/pp2000/lexii. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...