Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Máme tu nějakýho klubáka s konexema v lékárně?

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Pro mladýho už měsíc sháníme nějaký protialergenní oční kapky - lék má ale (jak neobvyklé) až do konce roku výpadek.

Byl by tu někdo, kdo buď přímo dělá nebo někdo z rodiny dělá v lékárně a uměl by ten lék na základě receptu vyzvednout?

Ptal jsem se v minimálně 10ti lékárnách a nikde nic, až dnes mi v Jičíně BENU paní řekla, že v Liberci by měli mít 8 balení, ale behem půl hodiny po té, co mi ho paní z lékárny zarezervovala mi z LBC přišla zpráva, že lék nemají a rezervaci ruší.

Je to bordel na kolečkách a zítra už prodloužený recept propadne - proto zkouším tuhle zoufalou cestu 

Upraveno uživatelem Medvěd
  • Medvěd changed the title to Máme tu nějakýho klubáka s konexema v lékárně?
Odesláno (upraveno)

Já to z toho ereceptu nepoznám, ale když jsem se ptal na náhradu, tak prej stejná účinná látka neexistuje (teda lék se stejnou účinnou látkou)

Odesláno

Když zjistíš, co je to za lék či účinnou látku, můžu se ti za měsíc podívat v Itálii, tam není potřeba recept, jen to zpravidla bývá výrazně dražší (a pod jiným názvem).

Co to je ti řeknou v lékárně, kde ten erecept načtou.

Odesláno (upraveno)

Tak kapky se jmenujou ZADITEN (zjistil nějakým kouzlem Hurvajz z toho recepisu )

Jinak Oddie děkuju za nabídku pomocí, ale Pavel je potřebuje na tábor a na ten jede hned začátkem července.

Po táboře už bude klid

Odesláno

Polsko nebo Nemecko to mit bude. V nemecku je Zaditen kapky do oci bez predpisu an neni problem objednat do CR. Ale je otazka, jestli je to presne ten predepsany typ.

Odesláno

Vyřešeno, théma můžeme zamknout.

Děkuji Hurvajzovi, Oddiemu, Péťovi a MotoMotovi za nabídku pomocí, nakonec se (snad) povedlo sehnat v Praze. Na 100% to budu vědět večer 

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Medvěd napsal:

Tak kapky se jmenujou ZADITEN (zjistil nějakým kouzlem Hurvajz z toho recepisu )

Jinak Oddie děkuju za nabídku pomocí, ale Pavel je potřebuje na tábor a na ten jede hned začátkem července.

Po táboře už bude klid

To kouzlo je tady https://www.drmaxlekynapredpis.cz/dle-ereceptu

Stačí zadat kod a v prvním kroku ti to otevře co se v e-receptu ukrývá, objednat to samozřejmě nemusíš.

A tady jsou i nahrady doporučené vyrobcem
https://lekyjasne.cz/lp/0214819/

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • Péťa locked this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...