Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

307 2.0 RFJ špatný chod motoru - vyřešeno, teď ještě ten olej ve vodě

Recommended Posts

Odesláno

Já se v tom povrtám, srovnám rozvody a uvidíme jestli to poběží nebo to něco schytalo. 

Rozvoďák jetej je no. Auto má najeto 231tis, do 175tis má servis v Peugeotu, to i měnili olej v automatu, klimakompresor. Rozvody dělaný ve 115ti (2012) a pak je tam nabídka na rozvody z roku 2022 z Peugeotu (za €400) ale buď je nenechal vyměnit, nebo to nechal udělat jinde, kdo ví. 

Za 3 týdny to ale začnu bourat na díly. I když to auto vypadá hodně zachovale, tak čistý koberce, kufr, atd jsem v takhle starym autě ještě neviděl (se i zouvam když do toho lezu abych to nezašpinil). Rez to taky skoro nemá. 

Odesláno (upraveno)

Rozvody jsem nastavil znovu, vše sedí. Změřil jsem kompresi a směrem od rozvodů je 6Bar, 5Bar, 8Bar a 4Bar. No ale motor si jen přede. 

Edit: Tak jsem to byl projet a jede to řekl bych velice dobře, sílu to má, převodovka řadí (nemám s ní žádnou zkušenost, ale řekl bych že to tam sází dobře). 

Ještě zkusím ten chladič oleje a vypláchnu chlazení.

Upraveno uživatelem Charlie 607
Odesláno

Ten chladič oleje, jak se k tomu nejlíp dostat? Sundavá se sání, nebo se to vyndavá celé s tělesem olejového filtru? 

A předpokládám vypustit chladící kapalinu než do toho šahnu? 

Jasný že to pak musím propláchnout, ale to je ještě daleko. 

• Charlie 607 changed the title to 307 2.0 RFJ špatný chod motoru - vyřešeno, teď ještě ten olej ve vodě

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...