Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Auto pro invalidu - Rifter/Berlingo, VW Caddy nebo ... ?

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 35 minutami, ozzy56 napsal:

taky se mi líbí, a v té zelené metle je super, jen kdyby byl s jinými motory...🤔

...jo to jsem mel i vlhkej sen .... ten 180konový dvoulitr z Travelleru v Rifteru .... to by byl ficak...   :D 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno
před 8 minutami, ozzy56 napsal:

tak oni umí ze sebe udělat blbce, když se jim to hodí, ale nemají rádi když vidí, že tomu rozumíš možná více než oni :), těma motorama jsem myslel třeba tento--do prd.ele proč jeden výrobce může dodávat normální motor a druhý by cpal ty tříválce i do lokomotivy 🙈, třeba tento motor by šel na dračku v Rifteru a jeho bratrech :myslim   https://www.garaz.cz/clanek/novinky-ze-sveta-automobilek-mysleli-jsme-ze-uz-neexistuje-renault-vraci-do-hry-normalni-auto-s-velkym-kufrem-a-motorem-bez-spetky-elektrifikace-za-fantastickou-cenu-21012689#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest258_redesign_

Co? Motor 1,2 s turbem, no ten už v tom Rifteru snad je v nabídce, akorát je to tříválec.  Ono ten Megane GrandCoupé by byl hitem s tím 1,6 84kw co se nabízel tak před 7mi lety, ale tohle je jen blbě napsanej článek. .

Odesláno

Nějak promáčklé na rozhraní levých dveří a střechy. Už mají i fotky ( ty jsem zatím neviděl) . Ale hlavně jsou nasr... za takový podvod u funglovky. Sice to nebylo snad ani přelakované, ale jde o to zamlčení...

Odesláno
před 5 minutami, BubakGS napsal:

. ten 180konový dvoulitr z Travelleru v Rifteru .... to by byl ficak...   :D 

Ten jsem jel před pár lety na PED v 5008 a to byla pecka :mrk a hlavně to byl ještě motor řady DW :roker

Odesláno
před 11 minutami, BubakGS napsal:

...jo to jsem mel i vlhkej sen .... ten 180konový dvoulitr z Travelleru v Rifteru .... to by byl ficak...   :D 

on by byl v Rifteru super i se 150 koníky, a Pežot ho má...

Odesláno
před 8 minutami, ozzy56 napsal:

a s dieselem je to stejné--VW vyrábí 2.0 TDi v pohodě, Stellantis se 2.0 HDi vzdal, přitom HDi je obecně považovaný za lepší motor než TDi, Rifter s 2.0 HDi by nestačili vyrábět  :roker

@Radek Hurvajz  nevím, jestli jsi mě správně pochopil :myslim

Pochopil jsem to tak že píšeš že ten motor z Meganu Grand coupe by šel na dračku v Rifteru a jeho bratrech. Jenže ono v tom je 1,2T s nějakými 103KW, sice čtyřválec, ale i tak nic extra. Ten článek je navíc napsanej hodně blbě.

Odesláno

ten motor v článku je společné dílo s Mercedesem, není to 1.2, ale 1333 ccm turbo, ano čtyřválec a hlavně na něj nejsou žádné reklamace 👍, navíc má ten motor různé výkony--mám ho v ASX se 160 koníky...

Odesláno
před 56 minutami, ozzy56 napsal:

a s dieselem je to stejné--VW vyrábí 2.0 TDi v pohodě, Stellantis se 2.0 HDi vzdal, přitom HDi je obecně považovaný za lepší motor než TDi, Rifter s 2.0 HDi by nestačili vyrábět  :roker

Třeba do faceliftovaného Travelleru se 2.0HDi 180 vrátil. ;) Ale ta cenovka... 

Odesláno
před 2 hodinami, PaKr napsal:

) . Ale hlavně jsou nasr... za takový podvod u funglovky. Sice to nebylo snad ani přelakované, ale jde o to zamlčení...

To je regulerne podvod ne? Okamzite bych na ne sel s pozadavkem na velmi vyraznou slevu, nebo TO za podvod.

Odesláno
Před hodinou, Radek Hurvajz napsal:

To ale nemění nic na tom že je to maloobjemovej benzinovej turbo motor kterej v Rifteru nejspiš nikdo moc nechce.

no vidíš--a přesto ho vrátili do prodeje 🙈😯😂

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nevíte někdo, kde by se dala sehnat nálepka invalidy? Oficiální průkazku už mají, ale ještě chtějí nálepku na páté dveře.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
V 12. 6. 2024 at 16:20, BubakGS napsal:

..mno, ten novej predek je dooost dobrej teda.... 

@BubakGS a mě bylo divné, že bys tohle vlákno přehlídnul :D a přitom první reakce hned pod fotkou ;) 

Jinak jako omluvu dostali elektrony a zimní gumy. Dneska si je vyzvedli a na autě plechy a zimáky obuté na elektronech :roll tak to jeli přezout do pneuservisu a tam zjistili, že jeden disk je lehce křivý :roll omluva jak cyp...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...