BubakGS Odesláno 7. květen 2024 Odesláno 7. květen 2024 (upraveno) @Fruktis ...nenadelas nic, dneska na drobnosti fachmana (jako je podle fotek @jirka307 ) proste nesezenes. Tady neco z me zahradky - renovace kolem baraku a v baraku - vetsinu sam nebo se svagrem, bo nekolik firem jsem taky postupne vyhodil... .. ..a prestalo me bavit se furt s nekym dohadovat... ..bazen jsem nakonec stavel taky sam - KVH hranoly 10x10 a 4m x 3m X 1,2 m .... ...apropo ty dvere delala truhlarska firma, asi 3 roky byly ok a pak se babicce sesunuly na jednu stranu a zkrizily. Skoncilo to klasicky, sam jsem to vyboural, rozebral, co bylo ok, jsem pouzil a postavil jsem ty futra a oblozky znova a dvere usadil do pantu na 4x, aby to tu vahu udrzelo. Ti dementi to jen zasoplili nejakou montazkou a trochou lepidla ani to neukotvili do toho puvodniho duboveho ramu. Musel jsem to babi udelat znova sam a poradne.... Upraveno 7. květen 2024 uživatelem BubakGS Hafity, radim.1008, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Fruktis Odesláno 7. květen 2024 Autor Odesláno 7. květen 2024 No vidíš...můžeš se tím jít živit BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 7. květen 2024 Odesláno 7. květen 2024 (upraveno) ...jako z kanclu od kompu do pruvanu v monterkach? ... ..ja jsem moc velky detailista, nevim kdo by mi ten cas zaplatil - na ta futra jsem si delal i pomocny ram na prenaseni a je to vsechno "v laseru" i namontovany.... ..ale to mam do sebe natluceny, kdysi davno (na konci 90tek) jsme dovezli pocitacema rizenou linku z ameriky a prijel od vyrobce seftechnik, takovej spravnej texasan cca 50+ ... jenze cca o tyden pozdeji, nez ta vec ve 2 kontejnerech dorazila..... ... ja byl tehda mladej, ale umel jsem uz slusne "americky" a nasi monteri pochopitelne ne... tak jsem tam byl taky. No, klasika, nasi monteri a mistni se po chvili dali dost dohromady, posrkavali spolu pivka (ja ne, bo jsem furt ridil dodavku) a jali se to sazet do haly hlava nehlava. Mno, po tydnu prijel ten texasan, vesel do te haly, ztuhnul .... a zacal nas vsechny jebat americky hlava nehlava - ze ma doma nekolik zbrani a ze by nas u nich vsechny postrilel a ani by nesel k soudu, za tu fuserinu, co tam byla odvedena.... Donutil nas to demontovat, nanosit zpatky do kontejneru, pak si zavolal vedeni od zakaznika, omluvil se jim a pak mistni donutil predelat podlahy a patky ke strojum "do laseru" a az to bylo tip top vyladeny, suchy a natreny, tak jsme to zacali zase davat zpatky ..... ve finale chodil s laserem a kontroloval i potrubi a kabelovody - jestli je vsechno rovne, v pravych uhlech a na milimetry od sebe.... ..rikal tomu, ze jedine tak je to "sexy"... a ze kdyz to bude dobre vypadat, bude to i dobre fungovat.... zvlast kdyz si za to zakanik tehda zaplatil silenou raketu.... ..mel pravdu - na konci to byla jedna velka parada a referencni instalace pro celou Evropu .... Upraveno 7. květen 2024 uživatelem BubakGS Citovat
Fruktis Odesláno 7. květen 2024 Autor Odesláno 7. květen 2024 (upraveno) No jak je vidět u @jirka307 tak spousta lidí si připlatit a ještě stojí frontu. Jako já z kanclu brzo uteču, začíná to tam být jak ve vězení ..turniket začne statisticky počítat docházku...i když tu stejnou práci udělám z pohodlí domova a zaměstnavateli ušetřím náklady... @BubakGS ty dveře si taky vyráběl sám? Upraveno 7. květen 2024 uživatelem Fruktis Citovat
oddie Odesláno 7. květen 2024 Odesláno 7. květen 2024 Taky mi na spoustu věcí lidi říkaj, že bych se tím mohl jít živit. Já na to vždycky odpovídám - nemohl BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 7. květen 2024 Odesláno 7. květen 2024 (upraveno) @Fruktis - ne ty dvere jsou masiv a kupodivu ty jediny byly z cele zakazky ok - myslim, ze je ti fuseri asi koupili od opravdovyho truhlare. Ale potoze se mi casem ve sklepe v podstate prihodila cela mala truhlarska dilna - pokos, horni frezky, presna stolni pila Hitachi, spousta pripravku a sablon, stojanova vrtacka, montazni stul, ponk,... .... ..tak bych dneska i ty dvere umel sfouknout - klidne i kazetovy.... ..ono to vazne neni raketova veda, trochu geometrie, trochu technologie, zakladni pocitani a mereni - mam nejake knizky nebo YT videa ... koupit slusny material a pak uz si jen neuriznout nebo neprovrtat prsty.... Upraveno 7. květen 2024 uživatelem BubakGS pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 7. květen 2024 Autor Odesláno 7. květen 2024 @BubakGS pěkný pěkný @oddie no on je rozdíl něco umět a moci si práci vybírat a neumět a muset to dělat Citovat
Fruktis Odesláno 7. květen 2024 Autor Odesláno 7. květen 2024 Tak prej za dvanáct a čtyři materiál...já nevím...to už tam jsem za 31...a další nasmlouvany práce nebudou... Citovat
Milan+ Odesláno 7. květen 2024 Odesláno 7. květen 2024 před 6 hodinami, oddie napsal: Taky mi na spoustu věcí lidi říkaj, že bych se tím mohl jít živit. Já na to vždycky odpovídám - nemohl Víš co se říká o samo.... Citovat
BubakGS Odesláno 7. květen 2024 Odesláno 7. květen 2024 (upraveno) @Fruktis ... budes mit nejdrazsi balkon v Cechach? Panove, kdo z nas to ma? ..ja se uz 3 dny bavim timhle - masiv dub, bezpecnostni k tomu, pred cirka 15ti lety staly s montazi cca 80 tycek. Jeste kdyz jsem jezdil pracovat do Reichu a moc jsem nebyl doma, zena si zjednala prebrouseni a natreni. Pat s Matem to jen tak posolichali smirkem a premazli pry "lodnim lakem, to bude na furt mlada pani".... ..a ten furt skocil ted na jare, kdy to popraskalo a protoze ten "lodni lak" nemel UV filtr, tak tomu slunicko taky dalo na prdel.... ..tam, kde ale zustal, tak nejde brousit, lepi smirek, brani se opaleni (to uz zacina pomalu horet to drevo a je imunni na barvozrout) ..uz se s tim jebu 3ti odpoledne, prebrusuju to do hladka a do cista.... ..tedka jsem tmelil popraskana mista.. ..zitra znovu brousit... ..pak napenetrovat, pak lazurou sladit barevnost a nakonec lak.... Upraveno 7. květen 2024 uživatelem BubakGS OK406 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 7. květen 2024 Odesláno 7. květen 2024 (upraveno) @Milan+ ...no, je to na zakazku masiv dub, bezpecnostni - jsou v tom 3 zavory s rozperem, vevnitr je vyztuha, k tomu ten ram, to co vypada jako sklo taky neni uplne sklo, futra s vyztuhami a montaz do baraku. Kdyz ze uzavrou na fest, tak by mela problem i zasahovka se pres ne dostat. Puvodni dodavatel je vyrobil i namontoval perfektne. Taky nas informoval, že casem bude treba tu povrchovou upravu obnovit. Ale urcite ne lodnim lakem ... Upraveno 7. květen 2024 uživatelem BubakGS Citovat
Fruktis Odesláno 8. květen 2024 Autor Odesláno 8. květen 2024 Nju progres prý přijede dnes v osm...je deset pan nikde... prý je na úřadě vyřizuje si povolení pro přistavení kontajneru. Ve státní svátek na úřadě..má mě za debila. Vyčíslena práce mnou na základě jiného rozpočtu na 3300. Má čas do 12 dovést prachy. Jinak jdu opravdu na PČR. A začalo kolečko slibu výmluv a dalších keců...nejdříve že nemá...pak po půlnoci.. pak v pět. Jsem rozhodnut dotáhnout do finále ať to stojí co to stoji.ocividne je to nepoctivý šmejd. Charlie 1, Péťa a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 8. květen 2024 Odesláno 8. květen 2024 ve svatek, kdy maj i obchody zavreno, na urade Citovat
Ajdamek Odesláno 8. květen 2024 Odesláno 8. květen 2024 Pčr ti rekne, ze je to obcansko-pravni spor a posle te domu. Za nedodrzeni terminu a kvality se nezavira, to by sedela pulka “remeslniku” Péťa, jirka307, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Fruktis Odesláno 8. květen 2024 Autor Odesláno 8. květen 2024 (upraveno) Nevidím důvod aby mě PČR odkazovala jinam. Pan se přinejmenším dopouští trestného činu neoprávněného podnikání. Tím že se vydával za živnostníka mě vědomě uvedl v omyl,tudíž se nejspíše dopustil i podvodu. Další přestupky jako neoprávněného obohacení či zadržování cizí věci je na ráně Ale on moc dobře ví,proč mu pohrůžka policii rozvázala jazyk a začal komunikovat. A po včerejším divadylku co tu předvedli rodiče jednoho z pracantů mě přesvědčuje že jednají organizovaně Jo kdyby měl lejstro na živnost tak mozna, ale rejstřík hovoří jasně. Upraveno 8. květen 2024 uživatelem Fruktis Citovat
Fruktis Odesláno 9. květen 2024 Autor Odesláno 9. květen 2024 Tak ajdamek měl pravdu...ale spíš než faktická snaha něco příslušníkem řešit to byla jeho lenost... No nic...nehazim flintu do žita...zkusim advokáta a pár vymahacich společnosti...a poslat trestní oznámení papírově na státní zastupitelství. Začnu pak i negativní recenze... Komunikace s panem je na úrovni já něco slibim a ty si debil že mi věříš... Začnu studovat středověké mučící stroje... BubakGS, OK406 a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 9. květen 2024 Odesláno 9. květen 2024 @Fruktis zkus tzv. predzalobni vyzvu (tipnu si, ze pravnik ti ji poradi tez). Docela to zabira. Je videt, ze to myslis vazne. Kazdopadne, proklepni si ho tady: https://www.registrdluzniku.cz/ , jestli ma dluhy, tak jen vyhodis penize a nic z nej nedostanes. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 9. květen 2024 Autor Odesláno 9. květen 2024 @sitler myslím to naprosto vážně. I když už nezachráním asi své prachy,tak je třeba pomůžu zachránit někomu jinému. Tak má dvě exekuce. No nic jdu psát recenze. OK406 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 9. květen 2024 Autor Odesláno 9. květen 2024 Už to jede...už se karma plní...už se lid dozvídá co je to za šmejda... Oslovil jsem i noviny, třeba se toho chytnou když ne ruka zákona. Chtěl bych tu poděkovat všem za komenty,rady a pomoc. Už mě hřeje dobrý pocit z pomsty...i když teda nejsem pomstychtivý člověk, ale čeho je moc toho je příliš. OK406 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.