Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak si tak lítám po netu a oko mě padlo na tuhle věcičku -

http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-106-205-206-207-306-307-309-405-GTI-20-BHP_W0QQitemZ4644368386QQcategoryZ10406QQrdZ1QQcmdZViewItem

Netuší někdo co to proboha je ???? To jako zapojim nějakej kus plastu za pár šupů do zásuvky na diagnostiku a přidá to 20 koní......HA HA HA :mrk:mrk

Ale za ty prachy bych to koupil jen na zkoušku.....:myslim

Odesláno

dzzdzzz:D:D

bych rek ze prave chteji vydelat jenom na tech co to chteji pouze zkusit ....sice to nestoji moc, ale pri te fure lidi co si to koupi, tak to hodi docela slusnou castku.... tot muj nazor:myslim

Odesláno

No ono už se tu dřív něco podobného řešilo, ale to stálo cca 900,-

Tohle je ještě levnější :D:D

Ale ten prodejce to popisuje docela zaníceně, že bych tomu po x-tém přečtení i věřil.....:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

No ono už se tu dřív něco podobného řešilo, ale to stálo cca 900,-

Tohle je ještě levnější :D:D

Ale ten prodejce to popisuje docela zaníceně, že bych tomu po x-tém přečtení i věřil.....:myslim

neco jako vymejvani mozku, jo?:D:D

Odesláno

Já sem to objednal před pár dňama, brácha to chce prdnout do 306.

Podívám se jestli to půjde i do 605.

Moc skeptičtí ale nejsme, rozhodla fakt jenom ta cena a mě zajímá z čeho se ten bezmek skládá :)

Odesláno

To je něco jako Powerbox?? A to je vtip nebo je to myšlený vážně?? :D O těhle super věcech co zvedaji výkon za pár korun si myslim svoje :aut:papa Maximálně ti to jako Powerbox navýší některou hodnotu... a to přece neni to pravý ořechový.

Odesláno
Původně zaslal: ALFWORKS

Noo jo... vyzera to zaujimavo... ale takisto je zaujimave, ze ten typek ma 97,7% pozitivne hodnotenie od svojich obchodujucich, co zas neni taky zly feedback:myslim

Pár kámošů si udělá registraci a nákup na eBay, koupej to jako odemě, hodej mi hodnocení jako, že super speciál ideál... naberu kavky a dodám toho co nejvíc najednou, většina než zjistí, že to neni k ničemu a začne něco psát, tak pohoda a pro spoustu jinejch bude placebo fungovat bezvadě. No nic že to každýmu autu včetně Porsche, přida 20koní, to by museli bejt instatntní a nějak se tam nasypat.

Odesláno

co jsem cetl dle jejich principu, tak to ma jako osalit jednotku tim, ze prepise teplotu nasavaneho vzduchu na mensi, a co ? jako jednotka si sama pak prida vice paliva ? dyt je to cele komplet blbost, dle toho jak to rika je to jen iluzorni zmena venkovnich podminek pro motor, ktery se tomu prizpusobi, ale prave jen iluzorni, takze motor jede v nastaveni, ktere neodpovida okolnim podminkam, muj nazor je, ze je to asi jako neco na zpusob magnetizatoru paliva..totalni vymaz mozku na nejvyssi urovni :))

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

S +20 HP se nemuzu spokojit... koupim jich aspon 10 aby to za neco stalo.. :myslim

přesně tak...drátů mám okolo motoru hafo, tak když to švihnu na každej z nich, tak to musí lítat.......:mrk:mrk;)

Odesláno

Různý chiptuningový společnosti před tím varujou! Rozdíl je takovej: Chipnutím jednotky se přepíše SW, zruší se různý rezervy a auto má pak větší výkon, teoreticky menší spotřebu a motor se tim nehuntuje (pokud se to pořád nehoní do extrémů).

Druhá možnost jak píše Devilstorm306 je POWERBOX, což je externí el. zařízení ,,napíchnutý třeba na diagnostiku auta, který obejde řídicí jednotku. Výkon to sice zvýší, ale na úkor o dost větší spotřebě a většího namáhání motoru i při zachování jízdního stylu!

Odesláno
Původně zaslal: Dakaros

Různý chiptuningový společnosti před tím varujou! Rozdíl je takovej: Chipnutím jednotky se přepíše SW, zruší se různý rezervy a auto má pak větší výkon, teoreticky menší spotřebu a motor se tim nehuntuje (pokud se to pořád nehoní do extrémů).

Druhá možnost jak píše Devilstorm306 je POWERBOX, což je externí el. zařízení ,,napíchnutý třeba na diagnostiku auta, který obejde řídicí jednotku. Výkon to sice zvýší, ale na úkor o dost větší spotřebě a většího namáhání motoru i při zachování jízdního stylu!

Tohle není Powerbox, tohle je PlaceboBOX

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...