MJSytic Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 Ahoj, není tu prosím někdo ze Zlína? Řeším dlouhodobě problém s tím, že si někdo na můj tel. objednává balíky. Ať už přes Wedo nebo Zásilkovnu. Kurýrům říkám, že jsem si nic neobjednal, ale ať to přivezou klidně do Prahy, což se jim nechce. Zásilkovně jsem to dal také vědět, ale jim je to jedno... Tak jsem si říkal, že by to dotyčného třeba přešlo, když bych mu tu zásilku vyfouknul Protože vše je zaplacené předem Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 Nejde to v appce přesměrovat jinam? Jakože třeba do tý Prahy Citovat
Péťa Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 Trochu bych se bál, že by to byla krádež nebo něco podobného. A na kamerách bude vidět, kdo balíček vyzvedával. Citovat
MJSytic Odesláno 16. březen 2024 Autor Odesláno 16. březen 2024 Tak já bych tam nechal kontakt, aby se to nějak vyřešilo. Protože kurýrní služby kontakt na dotyčného neprozradí a nevím, jak to řešit. Chápu, že se to může omylem stát, ale už to trvá několik měsíců, tak nechápu, že to dotyčnému nedocvakne, že má chybně tel. Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 (upraveno) před 41 minutami, Péťa napsal: Trochu bych se bál, že by to byla krádež nebo něco podobného. A na kamerách bude vidět, kdo balíček vyzvedával. Já nemyslel vyzvednout uplně, jen přesměrovat, aby to musel řešit a tim by nejspíš přišel na to že je něco blbě. A zásilkovna by nebyla ochotná dotyčného upozornit, mají na něj určitě mail. Upraveno 16. březen 2024 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 16. březen 2024 Odesláno 16. březen 2024 @MJSytic a co očekáváš od toho borce ze Zlína? Má jako nemesis vlítnout do Showroomu na Dlouhou 94, sebrat všem mobilní telefony a vhodit tam zápalnou láhev? Citovat
MJSytic Odesláno 16. březen 2024 Autor Odesláno 16. březen 2024 Vyzvednout balíček (kód bych mu poslal) a nechat tam kontakt pro toho vola, co si to přijde pak vyzvednout, že ho má on u sebe Jinak Zásilkovna se k tomu staví tak, že ji je to jedno. Možná jsem jen narazil na tupce a zkusím to s nimi ještě jednou. Ale už mě to nebaví Citovat
Dave_k Odesláno 17. březen 2024 Odesláno 17. březen 2024 Zkoušel jsi přímo kontaktovat to výdejní místo? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. duben 2024 Odesláno 12. duben 2024 (upraveno) Tak tý Karkulce zavolej, to už není normální https://chalupakarkulka.cz/kontakt Mimochodem má teměř stejné číslo jako ty, možná že někdo čte 7 jako 3 Upraveno 12. duben 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
radim.1008 Odesláno 12. duben 2024 Odesláno 12. duben 2024 Tak zkus napsat na tu adresu nebo je najít na netu, jestli to je chalupa na pronájem, tak budou mít i nějaký kontakt. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. duben 2024 Odesláno 12. duben 2024 (upraveno) @radim.1008 Viz výše Upraveno 12. duben 2024 uživatelem Radek Hurvajz radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 12. duben 2024 Odesláno 12. duben 2024 Koukám, že není Bohdíkov od nás ani tak daleko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.