Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, není tu prosím někdo ze Zlína? Řeším dlouhodobě problém s tím, že si někdo na můj tel. objednává balíky. Ať už přes Wedo nebo Zásilkovnu. Kurýrům říkám, že jsem si nic neobjednal, ale ať to přivezou klidně do Prahy, což se jim nechce. Zásilkovně jsem to dal také vědět, ale jim je to jedno...

Tak jsem si říkal, že by to dotyčného třeba přešlo, když bych mu tu zásilku vyfouknul :aut Protože vše je zaplacené předem :myslim

Screenshot_20240316-120633~2.png

Odesláno

Tak já bych tam nechal kontakt, aby se to nějak vyřešilo. Protože kurýrní služby kontakt na dotyčného neprozradí a nevím, jak to řešit. Chápu, že se to může omylem stát, ale už to trvá několik měsíců, tak nechápu, že to dotyčnému nedocvakne, že má chybně tel. :nevim

Odesláno (upraveno)
před 41 minutami, Péťa napsal:

Trochu bych se bál, že by to byla krádež nebo něco podobného. A na kamerách bude vidět, kdo balíček vyzvedával.

Já nemyslel vyzvednout uplně, jen přesměrovat, aby to musel řešit a tim by nejspíš přišel na to že je něco blbě.

A zásilkovna by nebyla ochotná dotyčného upozornit, mají na něj určitě mail.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Vyzvednout balíček (kód bych mu poslal) a nechat tam kontakt pro toho vola, co si to přijde pak vyzvednout, že ho má on u sebe :myslim

Jinak Zásilkovna se k tomu staví tak, že ji je to jedno. Možná jsem jen narazil na tupce a zkusím to s nimi ještě jednou. Ale už mě to nebaví :grr

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...