Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hudební hit  

1. 1. Hudební hit

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Sice si nikdo z mého okolí jejich CD či kazetu nekoupil, nicméně moje matka byla na jejich koncerté v Praze na Barče a byla nadšená (věk 61). Nicméně já bych si jejich hudbu určitě dobrovolně nepustil, ale každému co jeho jest, že?

P. S. Toho Davida celkem chápu, pro mou generaci to byl hitmaker a někdy si rád na své mládí zavzpomínám (a myslím, že právě generace dnešní 35 - 40níků tuhle hudbu docela může).

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

v te ankete chybi polozka \"WTF is this?\" :)

neznam a neposloucham...

Jako věčný rejpal do nabízených možností v anketách si tentokrát myslím, že nechybí :-) Buď znám nebo neznám. Protože nevím, o kom se hlasuje, tak neznám :-) Možnost \"nevím\" by tam být mohla, ale také nemusela :D

Odesláno

A nebo kapela Senzus:o:o:bojim..to už překračuje všechny meze...v té upoutávce je uplně poznat že sou všichní ožralí...a to pozadí kolem...proboha...:(

Odesláno

Evu a Vaška máme doma DVD a asi 5 CDček. Sice je fakt, že je to komerce jako prase, píšou se články o tom, jakej je to ****, ale pánové...... když máte oslavu cca 50 - x let, tak je to ideální hudební kulisa. \" staří \" si zazpívají u známých písniček - a těch je na jejich CD více než dost - a jsou spokojení. Co se týče toho DVD - osazenstvo jejich koncertů jsou lidé 45 a výš. Můj názor - ideální plesovka, kapela na oslavy, svatby atd. Jinak hudebně nuda - na samohrajky si midi stáhne každej analfabet, a zpěvově jakžtakž v žádnym velkým hlasovým rozsahu - ostatně jako každá takováhle kapela.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

P. S. Toho Davida celkem chápu, pro mou generaci to byl hitmaker a někdy si rád na své mládí zavzpomínám (a myslím, že právě generace dnešní 35 - 40níků tuhle hudbu docela může).

Uber Méďo... ještě mi není třicet (teda ještě chvilku nebude) a \"Majkl Dejvid\" je hudbou mého mládí...

Takže bych Tvůj rozptyl upravil tak na 30 - 40níky...

:papa

Odesláno
Původně zaslal: Sova

A nebo kapela Senzus:o:o:bojim..to už překračuje všechny meze...v té upoutávce je uplně poznat že sou všichní ožralí...a to pozadí kolem...proboha...:(

Chlape ty neznáš Senzus a Macejka? To byl hit diskoték... Odkud jsi vylezl... :D

Odesláno
Původně zaslal: Gotrek

Uber Méďo... ještě mi není třicet (teda ještě chvilku nebude) a \"Majkl Dejvid\" je hudbou mého mládí...

no já myslím, že klidně bys mohl jít i pod 30...:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: Gotrek

no já myslím, že klidně bys mohl jít i pod 30...:D:papa

Klidně i pod 25 :D:cool: .

[upravil dne 29/5/06 Aluška]

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Vvitty

v te ankete chybi polozka \"WTF is this?\" :)

neznam a neposloucham...

Jako věčný rejpal do nabízených možností v anketách si tentokrát myslím, že nechybí :-) Buď znám nebo neznám. Protože nevím, o kom se hlasuje, tak neznám :-) Možnost \"nevím\" by tam být mohla, ale také nemusela :D

Jiste ze mohla, kdyz nevim kdo to je, tak se svych znamych neptam, zda to maji doma, takze nevim.:D:Dale to jen rejpave:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...