Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

co si myslíte o těchto astronomických platech, nemyslím jen v tomto oboru, kde dávám odkaz, ale třeba fotbalisti, no vůbec sportovci atd., je v pořádku takové ohodnocení ?   třeba já chápu, že budu lépe hrát fotbal (více se tomu a sobě věnovat), když budu dobře zaplacen (hrál jsem kdysi i za párek s hořčicí, většinou ale zadarmo--jen proto, že mám fotbal rád), ovšem nechápu, jak moc bude lépe hrát fotbalista, který místo třeba 300 tisíc dostane v přepočtu miliardu korun ??  stejně tak ten manažer firmy...:myslim

https://www.garaz.cz/clanek/novinky-sef-automobilky-stellantis-si-loni-prisel-na-neskutecny-balik-mezirocne-si-polepsil-o-56-procent-21012059

Upraveno uživatelem Péťa
Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy
Odesláno (upraveno)

Nezávidím, přeju schopnějším ať se mají líp 

Většina z těch "zavodářů", které zmiňuješ, velkou část z těch "balíků" investuje do podpory různých projektů a do sponzorských darů. Nevidím na tom nic špatného.

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 11 měsíců později...
Odesláno

Trocha ironu nemůže uškodit.. 😉 na Moravě sou podle mě na alkohol i ptáci zvyklí, né...? 😂

Chce se mi napsat něco o obyvatelích jiného kontinentu, ale asi bych šla proti světovýmu názoru, a to se nehodí... 😉😂

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Já nebudu zakládat kuli kravině...

Je tu prosím někdo, kdo by do dieslu rv řekněme 1999-2025.. fakt lil olej místo nafty.. ? Jakože by na to fakt jezdil...? Mě by zajmalo, jak dlouho to to auto vydrželo... 😁 kolik km...?

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

Kdysi dávno na to jezdili někteří s komůrkáčema, starý Mercedes, i 205D to celkem dávaly, ale jen s Bosch čerpadlem. Nejen na to, třeba i na trafoolej, hydraulický atd. Obecně je to teda prasárna. Kolik to vydrželo netuším, většinou tohle dělají ti, co mají vraky na dojetí kolem komína, s perspektivním autem na dálky si člověk zpravidla vydělá na to, aby tohle zoufalství provozovat nemusel...

Pro úplnost teda znám i blázna, co si míchal svůj benzín - směs technického a xylenu. Dneska už (naštěstí) taky dávno mimo mísu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...