ozzy56 Odesláno 26. únor 2024 Odesláno 26. únor 2024 (upraveno) co si myslíte o těchto astronomických platech, nemyslím jen v tomto oboru, kde dávám odkaz, ale třeba fotbalisti, no vůbec sportovci atd., je v pořádku takové ohodnocení ? třeba já chápu, že budu lépe hrát fotbal (více se tomu a sobě věnovat), když budu dobře zaplacen (hrál jsem kdysi i za párek s hořčicí, většinou ale zadarmo--jen proto, že mám fotbal rád), ovšem nechápu, jak moc bude lépe hrát fotbalista, který místo třeba 300 tisíc dostane v přepočtu miliardu korun ?? stejně tak ten manažer firmy... https://www.garaz.cz/clanek/novinky-sef-automobilky-stellantis-si-loni-prisel-na-neskutecny-balik-mezirocne-si-polepsil-o-56-procent-21012059 Upraveno 26. únor 2024 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Citovat
Medvěd Odesláno 26. únor 2024 Odesláno 26. únor 2024 (upraveno) Nezávidím, přeju schopnějším ať se mají líp Většina z těch "zavodářů", které zmiňuješ, velkou část z těch "balíků" investuje do podpory různých projektů a do sponzorských darů. Nevidím na tom nic špatného. Upraveno 26. únor 2024 uživatelem Medvěd Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2025 Autor Odesláno 5. únor 2025 (upraveno) čověk si tu už nemože ani umyť káru -- https://www.novinky.cz/clanek/krimi-cizinec-z-afriky-myl-saponatem-auto-v-novych-mlynech-arogantni-reakci-sokoval-porybneho-40507335 Upraveno 5. únor 2025 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Citovat
radim.1008 Odesláno 5. únor 2025 Odesláno 5. únor 2025 Chtěl dát 308 péči, akorát si vybral špatné místo. Zabak22 ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 5. únor 2025 Odesláno 5. únor 2025 Trocha ironu nemůže uškodit.. na Moravě sou podle mě na alkohol i ptáci zvyklí, né...? Chce se mi napsat něco o obyvatelích jiného kontinentu, ale asi bych šla proti světovýmu názoru, a to se nehodí... Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben (upraveno) Já nebudu zakládat kuli kravině... Je tu prosím někdo, kdo by do dieslu rv řekněme 1999-2025.. fakt lil olej místo nafty.. ? Jakože by na to fakt jezdil...? Mě by zajmalo, jak dlouho to to auto vydrželo... kolik km...? Upraveno 12. duben uživatelem Weri 605 Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben kolega na to jezdi v jednicce oktě, a vim ze 1,7 D v peugeotech s tim nemeli problem dlouhodobe. Citovat
oddie Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben Kdysi dávno na to jezdili někteří s komůrkáčema, starý Mercedes, i 205D to celkem dávaly, ale jen s Bosch čerpadlem. Nejen na to, třeba i na trafoolej, hydraulický atd. Obecně je to teda prasárna. Kolik to vydrželo netuším, většinou tohle dělají ti, co mají vraky na dojetí kolem komína, s perspektivním autem na dálky si člověk zpravidla vydělá na to, aby tohle zoufalství provozovat nemusel... Pro úplnost teda znám i blázna, co si míchal svůj benzín - směs technického a xylenu. Dneska už (naštěstí) taky dávno mimo mísu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.