Dave_k Odesláno 22. prosinec 2023 Odesláno 22. prosinec 2023 Nevím jestli to napsat sem? Jedou vám stránky českých drah? Nám už pár dní ne. Ani na PC ani na mobilu. Citovat
Péťa Odesláno 22. prosinec 2023 Odesláno 22. prosinec 2023 Na PC mi také jdou. Přesouvám do pokecu... Citovat
Dave_k Odesláno 22. prosinec 2023 Autor Odesláno 22. prosinec 2023 Tak bude asi problém u poskytovatele internetu. Když jsem se připojil přes mobilního operátora, tak se stránky načetly. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. prosinec 2023 Odesláno 22. prosinec 2023 A router jsi restartoval? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 28. prosinec 2023 Autor Odesláno 28. prosinec 2023 Po restartu routeru (30 sec. odpojen od zdroje) to samé. Psal jsem na poskytovatele, ale zatím bez reakce. Jednou jsme měli takhle problém se stránkama regiojetu a to bylo u nich. U našich je stejnej poskytovatel internetu a tam ty stránky jdou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.