Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

není se co divit, že tohle auto mělo takový úspěch :myslim, tvar karoserie líbivý, v nabídce i kombi, cabrio, 3D, 5D, barvy karoserie jaké jste chtěli, v motorech si musel vybrat opravdu každý, cena solidní...😉

mmch.,všimli jste si, že taková nabídka jako byla u 206 už nikde neexistuje ?? a to 206ka skončila jen asi před 20 lety ?? 😢

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Švagrová si v roce 2005 koupila stříbrnou fungl novou 206 1.4Hdi. Manželce se to auto moc líbilo, tak jsem jí v r. 2009 koupil 206ku krásně zelenou nemux benzín 1.1 r.v. 1999, bohužel v za necelý rok dvěstašestka "umřela" na Felicii. Tak jsem manželce koupil jinou, tentokrát 2.0Hdi r.v. 2001. Naprostá spokojenost, spotřeba do pěti litrů a  bylo fuk, jestli ve městě nebo dálka. To auto nám vydrželo od 2010-2022. Prostě jsme ho "utahali". Bába chvíli bez něj vydržela, ale pak začala vymrzovat, že 3008 je moc velká a dodávku řídit odmítá. Takže když jsem jí přivezl 206 cécéčko a ukázal, jak se stahuje střecha, byla štěstím bez sebe. Za mě, boží auto.

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

206ku jsem měl v 1.6 8V asi tři roky a pak ji přenechal švagrovi kde "dojezdila" dalších asi 5let.. už když jsem ji kupoval, měla toho dost za sebou ale krom upadlého výfuku za jízdy a běžných spotřebních věcí to jen jezdilo..

rodičům jsem pořídil 206 SW 1.6 16V v automatu a taky spokojenost.. 

za mě fajn autíčko a i po těch letech se na něj dobře kouká ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...