Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím vás, auto Peugeot 308 sw a rozvitíl se mi oranžový nápis service. Auto by mělo mít vše co potřebuje,nevíte prosím vás o co by mohlo jít? Popřípadě můžu pokračovat dále v jízdě? 

received_862919131413540.jpeg

Upraveno uživatelem MireKuba
Odesláno (upraveno)

Ahoj, vítám Tě na Peugeot clubu :papa

Tato kontrolka se rozsvítí když auto dosáhne nastaveného intervalu pro servisní prohlídku. Pokud máš vše hotové co se týká pravidelné kontroly (olej, filtry, chladící kapalina, AdBlue, zanesení filtru pevných částic atd.), tak se dá interval vynulovat. 

Ideálně prostudovat návod k obsluze https://public.servicebox.peugeot.com/APddb/

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno (upraveno)

Vsak si pozri na displeji v parametroch auta Check list chyb a tam budes mat popis zavady.
Pravidelny servis tam ostava kluc pri pocitadle km.

Upraveno uživatelem mmartinkovic
  • O 8 měsíců později...
Odesláno

Ahojte, jedná se o auto peugeot 308 sw, rok výroby 2015. 

Rozvítila se mi kontrolka service (k ní žádná jiná), mechanik je na dovolené, tak mi poradil abych to zkusil resetovat a pokud se po 50 km zase rozvití je tam nějaká závada. Kontrolka resetovat nešla, tak jsem šel k druhému na diagnostiku ten mi řekl že musím doplnit adblue. On na to nemá věci a ten můj mechanik je na dovolené, auto nutně potřebuji. Prosím vás kolik km můžu ještě najezdit než mě to zablokuje? :) Předem děkuji za odpovědi. :)

Odesláno

Nechci se hádat ale podle mě 308 z r 2015 nemá AdBlue ale jen elois.  U novějších aut kde je Adblue tak se v okamžiku kdy začne auto hlásit nízkou hladinu tak je čas cca necelé 2000 km. 

Odesláno

V klidu, naše 308 z 2015 AdBlue má. Podíval bych se nejdřív do návodu k obsluze a tam je dobře popsáno co a jak :mrk

Ale to už jsem Ti radil 15.12.2022 v tomto příspěvku, kde jsi se ptal na naprosto stejnou věc :roll Takže, buď jsi to vyřešil a víš co a jak, nebo 8 měsíců jezdíš s touto kontrolkou a tak nutně to auto nepotřebuješ... :myslim

image.png

Odesláno (upraveno)

Já vím že se jedná o adblue jen se ptám kolik km můžu ujet od té doby co se to rozvítila, protože mechanik je na dovolené a auto potřebuji do práce. :)

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek
Odesláno

Tak kolik máš dojezd na AdBlue ti auto napíše na displeji po nastartování, nebo jednou zmáčkni pravé tlačítko mezi budíky. Tuto hodnotu ti nikdo přes internet nesdělí.

Odesláno (upraveno)

Na displeji se neukazuje nic a když zmáčknu tlačítko ukazuje to přes 29000 což je blbost. A na diagnostice to ukazovalo že chyba je právě adblue

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...