MJSytic Odesláno 13. srpen 2023 Odesláno 13. srpen 2023 Chystáte se někdo v říjnu? Původně jsem plánoval, že bych jako základnu využil naší chalupu, kterou máme u Blatné, ale teď, když vidím ty ceny, a jak už uvádějí problémy s parkováním apod., bojím se, aby z toho nebylo "podnikání po česku" Nějaké bližší info ohledně čtvrteční RZ v Praze jsem zatím nevypátral. Jestli se tam půjde dostat zdarma, případně koupit lupeny. Všude jsou lístky jen na RZ v Klatovech https://motor-max.cz/2023/07/06/stredoevropska-rallye-se-i-v-cesku-jede-za-zhruba-tri-mesice-vstupenky-jsou-v-prodeji/ https://centraleuropeanrally.eu/ Pepito a kemo ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 13. srpen 2023 Odesláno 13. srpen 2023 (upraveno) Už dlouho se synem plánujeme podívat se na nějakou světovou rallye. Nevím kolik stojí vstupenky ve světě, ale tady u nás se mi to zdá přemrštěné. Zatím o tom přemýšlím. Příští víkend jedu do okolí Zlína na Barum rallye a to se těším. P.S. Zkoušel jsem možnost přihlásit se jako pořadatel, ale psalo mi to že je přihlašovadlo nefunkční. Upraveno 13. srpen 2023 uživatelem Pepito Citovat
JVT Odesláno 13. srpen 2023 Odesláno 13. srpen 2023 (upraveno) Ahoj Pežoťáci Snad si to dobře pamatuji, ale cca před 20 lety Německá rally byla za 49 euro na celou rally a k tomu perfektně připravené parkoviště u RZ na polích za 1 euro. Další plus, oproti našemu mistráku, perfektně značené příjezdy na všechny RZ a třeba příkop u silnice byl opatřen dřevěným můstkem. To aby se nikomu, při jeho přeskakování, nic nestalo. Myslím, že jsem četl v diskuzi na eWRC, letošní Chorvatská rally prý byla za 30 euro. Toto ale nemám ověřené, tak nechci vytvářet pomluvy. Ověřeno na stránkách eWRC. Několik přispívajících v diskuzi potvrdilo cenu vstupného na celou letošní Chorvatskou rally v částce 30 euro. Upraveno 13. srpen 2023 uživatelem JVT Pepito ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 26. říjen 2023 Autor Odesláno 26. říjen 2023 Tak nám to začíná ČTSPORT Ale ČT nezklamala - iVysílání zdechlo a je po smrti Béďa, radim.1008 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 26. říjen 2023 Autor Odesláno 26. říjen 2023 Tak jasně, že to pak opravili. Jednalo se o momentální výpadek. Pepito ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 27. říjen 2023 Autor Odesláno 27. říjen 2023 Tak dneska zase trochu té mezinárodní ostudy. Nejdříve RZ5 ze zadele klika při téhle bouračce... A RZ6 rovnou přerušena kvůli neukázněným divákům Citovat
Pepito Odesláno 27. říjen 2023 Odesláno 27. říjen 2023 Tu reportáž jsem viděl a o té zrušené RZ kvůli neukázněným divákům jsem slyšel, jen nevím hlavní důvod co se tam konkrétně stalo. Citovat
radim.1008 Odesláno 27. říjen 2023 Odesláno 27. říjen 2023 Viděl jsem video, jak lidi stáli v lese až na hranici asfaltu. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Béďa Odesláno 27. říjen 2023 Odesláno 27. říjen 2023 Co jsem slyšel, tak tam byli nějací opilí Poláci. Vždycky se někdo najde, bohužel. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 27. říjen 2023 Odesláno 27. říjen 2023 (upraveno) Jinak Eric Cais jede suprově. Po druhé etapě a osmi RZ celkově 10. místo! A ve WRC 2 2. místo! Upraveno 27. říjen 2023 uživatelem Pepito Béďa a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 29. říjen 2023 Odesláno 29. říjen 2023 Takže vyhrál Thierry Neuville před talentovaným Kalle Rövanperou a Ott Tänakem. Na krásném 11. místě skončil Eric Cais. OK406, radim.1008 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Béďa Odesláno 29. říjen 2023 Odesláno 29. říjen 2023 Erik pěkný výsledek. Hůř dopadl Honza Skála, ten to dnes bohužel rozbil a do cíle nedojel. Citovat
JVT Odesláno 29. říjen 2023 Odesláno 29. říjen 2023 Ahoj Pežoťáci připomínám, dle mého názoru, velice pěkné 13 místo Štěpána Vojtěcha ve třídě RC2. Tento "Pan jezdec" se už dlouho pravidelně neúčastní žádných mistrovských podniků. Jeho umístění v polovině všech účastníků třídy RC2, kteří dokončili tuto soutěž MS 2023 je určitě obdivuhodné. Jeho dnešní náčiní bylo sice jiné značky, ale určitě je vhodné pro některé připomenout jeho uspěchy kdy spolu s bratrem účinkovali s vozy PEUGEOT 306 na okruzích a po přechodu na rally uspěšně používali mimo jiné značky hlavně vozy PEUGEOT 206 WRC a také PEUGEOT 307 WRC. Také nesmíme, mi Pežoťáci, zapomenout na jejich otce Zdeňka Vojtěcha, který uvedl na náš trh značku PEUGEOT. Pepito, Béďa, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
JVT Odesláno 29. říjen 2023 Odesláno 29. říjen 2023 (upraveno) Pepito přál bych mu to 11 místo, ale snad nejlepší Evropské stránky o rally sportu eWRC uvádí u Štěpána 13 místo. https://www.ewrc-results.com/results/80244-central-european-rally-2023/?s=434157&ct=1018 OK oba máme pravdu Stěpán Vojtěch třída WRC2 11 místo, třída RC2 13 místo, celkově 21 místo Upraveno 29. říjen 2023 uživatelem JVT doplnění Pepito ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 16. říjen 2024 Autor Odesláno 16. říjen 2024 Tak zítra další pokračování Chystá se někdo? https://www.centraleuropeanrally.eu/cs/program Uvidíme, jestli to Thierry tentokrát dotáhne do titulového konce? Měl by, když mu to piloti Toyoty letos tak usnadnili Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 16. říjen 2024 Odesláno 16. říjen 2024 Já se pojedu podívat na 4/7, 9/12 RZ a možná že i do Rakouska a Německa. Také doufám že už to po těch pěti druhých místech dotáhne na titul. Přeji mu to. MJSytic ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 17. říjen 2024 Autor Odesláno 17. říjen 2024 Já jsem rád, že jsem vloni nešel. Protože letos to vyšlo takhle Doufám, že se mi podaří dostat se trochu blíž. I když v Praze to bude spíš taková šaškárna, než pravá rallye Béďa, OK406 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.