OK406 Odesláno 9. červen 2023 Odesláno 9. červen 2023 Rád bych se s vámi podělil se svýmí zkušenostmi se stěrači značky Oximo. I u mě před lety nastalo dilema, jaké dát stěrače na moji 406 i klukovo 106. Chtěl jsem zkusit místo ramínkových stěračů dát bezramínkové. Po delší době jsem na internetu narazil na stránku stěrače24 , kde byli nabízené stěrače značky Oximo. Jednalo se o stěrače bezramínkového typu, ale raminkového . Cenově byli přijatelné a i recence byla kladná. Proto jsem objednal na moji 406 i klukovo 106. Vyměnit stěrače je velmi jednoduché a rychlé. Před prvním použitím jsem čelní sklo umyl vlažnou vodou přípravkem na mytí nádobí. A to z důvodu odmaštění a vyčištění. Jaké bylo mé milé překvapení na jejich chování, když stěrače v jakékoliv hustém dešti, bylo čelní sklo po sestření čisté bez jakékoliv šmouhy, mapy či jiné nepříjemné vady. Chod stěračů byl tichý bez vrzání, kmitů či jiných zvuků. To samé i u klukovo 106. I jedno sestření (ostříknutí) čelního skla bylo vždy bez závat. Stěrače stírají dobře bez jakýkoliv závad déšťovou vodu, břečku, sníh. Samozřejmě, pokud je břečka ledovitě zmrzlá, tak si s ní stěrače poradí. Z výše uvedených mých zkušeností, jsem stěrače doporučil bráchovi na jeho Hondu Civic, kamarádovi, který má Mazdu 6 SW, ale i příbuzným na Hondu Civic, Ford Mondeo, Škoda Fabia I .Všichni jsou na výsost spokojený. Letos byli poprvé v nabídce hybridní stěrače Oximo, u kterých ramínko stěrače splývá se stěračem, na rozdíl od klasického stěrače. Ale taky v jeho tichém chodu a stírání. Stěrač je o něco mohutnější na první pohled. Vzhledově je rozdíl patrný a i to dobře vypadá. Viz foto. Kvalita převyšuje cenu. Neberte prosím můj příspěvek jako reklamu a podobně. Prostě jsem po letech spokojen s výrobkem, který je součástí bezpečné jízdy s za snízěných podmínek. Čistím svědomím mohu doporučit. I jednání s prodejcem je velmi dobré a doručení je opravdu rychlé! bsNq1159, regius a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. červen 2023 Odesláno 10. červen 2023 taky jsem na ne slyšel chválu…. priste he vemu teď mám Bosch aerotwin a moc spokojen nejsem… Citovat
Šalda Odesláno 10. červen 2023 Odesláno 10. červen 2023 Já jsem je koupil už 2x na moje tepee a zatím jednou na 307 a zatím vždy spokojen, a zřejmě je koupím i znovu. Dobrá cena za dobrej výrobek, i když jsou polský Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. červen 2023 Odesláno 10. červen 2023 Jo, poslední bosch aerotwin co jsem koupil jsou takový nic moc. 4 roky zpátky byly lepší. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2023 Odesláno 10. červen 2023 Lepší ceny jsou přímo na Oximo.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.