Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rád bych se s vámi podělil se svýmí zkušenostmi se stěrači značky Oximo. I u mě před lety nastalo dilema, jaké dát stěrače na moji 406 i klukovo 106. Chtěl jsem zkusit místo ramínkových stěračů dát bezramínkové. Po delší době jsem na internetu narazil na stránku stěrače24 , kde byli nabízené stěrače značky Oximo. Jednalo se o stěrače bezramínkového typu, ale raminkového . Cenově byli přijatelné a i recence byla kladná. Proto jsem objednal na moji 406 i klukovo 106. Vyměnit stěrače je velmi jednoduché a rychlé:super. Před prvním použitím jsem čelní sklo umyl vlažnou vodou přípravkem na mytí nádobí. A to z důvodu odmaštění a vyčištění. Jaké bylo mé milé překvapení na jejich chování, když stěrače v jakékoliv hustém dešti,  bylo čelní sklo po sestření čisté bez jakékoliv šmouhy, mapy či jiné nepříjemné vady. Chod stěračů byl tichý bez vrzání, kmitů či jiných zvuků. To samé i u klukovo 106. I jedno sestření (ostříknutí) čelního skla bylo vždy bez závat. Stěrače stírají dobře bez jakýkoliv závad déšťovou vodu, břečku, sníh. Samozřejmě, pokud je břečka ledovitě zmrzlá, tak si s ní stěrače poradí. Z výše uvedených mých zkušeností, jsem stěrače doporučil bráchovi na jeho Hondu Civic, kamarádovi, který má Mazdu 6 SW, ale i příbuzným na Hondu Civic, Ford Mondeo, Škoda Fabia I .Všichni jsou na výsost spokojený.
Letos byli poprvé v nabídce hybridní stěrače Oximo, u kterých ramínko stěrače splývá se stěračem, na rozdíl od klasického stěrače. Ale taky v jeho tichém chodu a stírání. Stěrač je o něco mohutnější na první pohled. Vzhledově je rozdíl patrný a i to dobře vypadá. Viz foto. Kvalita převyšuje cenu:super. Neberte prosím můj příspěvek jako reklamu a podobně. Prostě jsem po letech spokojen s výrobkem, který je součástí bezpečné jízdy s za snízěných podmínek. Čistím svědomím mohu doporučit. I jednání s prodejcem je velmi dobré a doručení je opravdu rychlé!

2023-05-08 009.jpg

2023-05-08 011.jpg

2023-05-08 016.jpg

2023-05-08 017.jpg

2023-05-08 018.jpg

2023-05-08 019.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...