Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Připnutí ikon webů na nové kartě v Chrome pro Android

Recommended Posts

Odesláno

Od včerejšího cca poledne jsem řešil "problém" se záhadným chováním ikon ve vyhledávači Google Chrome.

O co že slo?

Jsem zvyklý, že se mi po otevření Chromu zobrazí vyhledávací řádek a pod ním hezky seřazené dva řádky ikon odkazujících na nejnavštěvovanější weby. No a od včerejška se mi do horního řádku ikon neustále cpaly různé odkazy na weby, kde jsem něco hledal v minulosti. Ty šlo jen odstranit (odmáznout), ale pripnout nějakým způsobem ty základní a mnou fakticky oblíbené - to se mi nepodařilo.

Dopoledne jsem zkusil, zda by mi s tím nepomohl přítel po telefonu Hurvajz - a neporadil. Pak jsem šel odpoledne na veletrh s kamarádem, co se taky v PC vyzná víc než já - a ani on na nic nepřišel.

Až jsem zavolal svému guru přes PC Péťovi a ten si vzal čas na rozmyšlenou a ...

Bezprostředně po ukončení hovoru se ikony na tlf. srovnaly a už asi 2 hodiny drží tak, jak jsem byl zvyklý.

Ne - Péťa nebyl v mém tlf. na návštěvě přes externí portál, ale prostě je to tak silná osobnost, že se ho i google boji 😃

Odesláno (upraveno)

Vendelinek - ne, píšu že ŽÁDNÝ VZDÁLENÝ PŘÍSTUP jsem Péťovi neumožnil. 

Prostě po našem rozhovoru to záhadně začalo funkčnit a překvapený z toho byl i Péťa, páč mi o několik minut později volal, že v Chromu žádný připnutí nebo jiné nastavení pozic ikon nenašel. Takže z toho, že to funguje, byl překvapený minimálně stejně jako já.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

@MJSytic Ale ty návody nabízí u Chrome pro Android pouze možnost odstranit web z nabídky. Ale Medvěd ho potřebuje připnout, stejně jako to umí např. Firefox.

EDIT: Odtrhl jsem tento problém do samostatného vlákna.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno (upraveno)

Medvědovi už to opravdu včera v podvečer začalo zasejc korektně fungovat, asi byla chyba někde přímo v googlu. Ale trvalo to víc bez 24 hodin a docela mi to štvalo 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Já to nepoužívám, ale není to tak, že si to máš možnost připnout na PC a přes účet se to synchronizuje do MT? Pokud haprovala synchro, v MT to tam sypalo záložky z Offline historie :myslim

Pokud ale Medvěd v Chrome přihlášený není, tak taky netuším :nevim

Odesláno
před 3 hodinami, MJSytic napsal:

Pokud ale Medvěd v Chrome přihlášený není, tak taky netuším :nevim

Blbý je, že to netuším ani já sám 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...