Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Motor 1.5 blueHDI 96kW, nájezd 190 tis. Už potřetí mi začalo odpočítávání kilometrů dojezdu a po podrobné diagnostice nakonec verdikt servisu na výměnu filtru. Vzhledem k tomu, že je u těchto nových motorů použité kombo nedoporučují čištění. 

Dnes návštěva jiného servisu a tam tvrdí, že se to normálně posílá na čištění.

Otázka je jasná, zkusit filtr vyčistit nebo ho nechat vyměnit, vše je hodně VELKÉM finančním rozdílu a my normální smrtelníci nevíme komu věřit 😐

Jaké jsou vaše zkušenosti?

Odesláno

No asi takhle. Je mi jasné že je velký rozdíl v částce za vyčištění nebo za nový filtr. Ale vezmi to takhle vyčištění taky není za korunu nevím za kolik ti to v tom servisu nabízí ale průměrná cena za vyčištění filtru v odborné firmě je 4-4,5 tis Kč něco si přidá servis za montáž demontáž toho filtru takže jsi na třeba 7 tis Kč nevím kolik stojí nový ale počítej s tím že pokud má auto 150 000 km tak i kdyby se krásně povedlo to vyčištění a pak to fungovalo tak to nevydrží dalších 150 000 km ale budeš rád když na tom vyčištěném ujedeš 30% toho co najel nový. Takže nákup nového filtru pokud se vyčištění povede jakože se povést nemusí posuneš v čase o třeba 6 - 8 měsíců a stejně ho pak budeš muset pořídit a pokud se vyčištění nepovede tak strávíš s autem v servisu spoustu času necháš tam spoustu peněz než se nasereš a necháš tam dát nový ale když dáš ten nový tak ušetříš třeba 10-20 tis Kč za vyčištění a další laborování než dojdeš k pořízení nového filtru. 

Odesláno

Díky moc za bleskovou reakci, trocha jsem si to myslel, ale řeč čísel je neúprosná. Za nový se vším všudy 42 tis. Je to ok?

Odesláno
před 19 hodinami, Vena garážmistr napsal:

když dáš ten nový tak ušetříš třeba 10-20 tis Kč za vyčištění a další laborování než dojdeš k pořízení nového filtru. 

A když pořídí nové auto, tak ušetří 10-20 za vyčištěný + 42 za nový. To už se možná taky vyplatí :aut :D 

Odesláno (upraveno)

Něco na tom bude, koupil jsem tříleté a už jsem do toho nasypal přes 100 tis. 🤔 😉

Upraveno uživatelem Trnda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...