Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No mají v tom pěkný chaos.

By si měli opravit konfigurátor, jelikož tam v Allurce mají stále látku. A když si někdo zvolí světlý interiér, tak dostane bílý karbon? 😀

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak v listopadu objednána 5008 1,6 GT-Line + spousty příplatkové výbavy a dnes jsem si ji přivezl domů, moc krásné auto, doufám že bude věrně sloužit. Když jsem si předtím pročítal fórum, tak jsem myslel že budu čekat minimálně do května. Když mi prodejce minulý týden volal, tak jsem byl dost překvapený... 😀

• O 3 týdny později...
Odesláno

Trošku oživím téma. Objednáno 15. 1. 2020, 5008 1.5 bluehdi, Man6, allure, základní bílá, navíc TZ, grip control, visionpark1. Termín ve smlouvě 20.5, dnes volali ze už je ve Znojmě v salonu. Takže měsíc a týden, docela mě to šokovalo, samozřejmě příjemně... 

Odesláno

To bude tím, že se všichni boji nafty a všichni chtějí jen benzíny davová histerie 😉 a pak se diví někteří, že při svižne jízdě to žere víc než nafta.😜

Odesláno

Charlie - on snad někdy bral benzín míň než nafta? Co mi paměť sahá, tak benzín měl vždycky citelně vyšší spotřebu než nafta podobného obsahu / výkonu. Naopak v poslední době se často daří spotřeba benzínu a nafty sbližovat, ale benzín bude vždycky háklivější na styl jízdy než diesel, proto řidiči s těžší nohou (jako jsem třeba já) chápou pohled na technické parametry a tabulkovou spotřebu benzínových motorů jako průnik mezi sci-fi a dobrou detektivkou.

Odesláno (upraveno)

Také se podělím. 19.12.2019 jsem objednal GT LINE 1.6 PureTech / 180 S&S EAT8 / perleťový lak. Různé doplňky jako vyhřívané přední sklo, panoramatická střecha, tažné zařízení, Focal, paket bezpečnost + drive asist, paket komfort, navigace 3D + digi tuner.. Auto přišlo dnes. Původně hrozili i dubnem. Bojím se, že tam bude verze RCC jen Wave 2 (Wave3 -> čeština a hlasové ovládání teploty?) a už teď mě štve, že to nemá třeba funkci noční vidění jako 508 :D Ale už se těšim na výlety 👍 Jinak nikdy bych netušil, že si pořídím Peugeot 🤭

Upraveno uživatelem петр
Odesláno

Já se taky přidám (časem dám i na moje káry). 5008 1.5 bluehdi, allure, základní bílá + něco  navíc jako grip control, packet rodina, tažné, visiopark 1. Vyzvednuto včera ve Znojmě, objednáno bylo 15. 1., takže měsíc a půl, neskutečná rychlost. Mile mě překvapilo, že mám zapsané v TP rozměry kol 17, 18 a 19. Prodejce zajistil i komplet přepis, zápis TZ a třetí značku. Převzetí bylo asi na hodinku, prodejce ukázal snad každý tuplik, řekl, co vše si doinstalovat. Nebyl dodán ten kompletní návod (asi 360 stran), pouze nějaká "rychlá příručka" a link ke stažení velkého manuálu, což mi nevadi, mám ho stažený a prostudovaný už asi měsíc. Na tachometru 4 km, nafty asi jen pár litrů, kousek za salonem se ohlásilo hladové oko. S přístupem znojemského autosalonu maximální spokojenost, nevím jak servis, snad ho budu potřebovat až na garančce za rok. 

O víkendu jsem v práci, takže hrát si budu až v pondělí, zatím najeto asi 5 km domů. Budu referovat. 

Odesláno
V 28. 2. 2020 at 21:16, петр napsal:

Také se podělím. 19.12.2019 jsem objednal GT LINE 1.6 PureTech / 180 S&S EAT8 / perleťový lak. Různé doplňky jako vyhřívané přední sklo, panoramatická střecha, tažné zařízení, Focal, paket bezpečnost + drive asist, paket komfort, navigace 3D + digi tuner.. Auto přišlo dnes. Původně hrozili i dubnem. Bojím se, že tam bude verze RCC jen Wave 2 (Wave3 -> čeština a hlasové ovládání teploty?) a už teď mě štve, že to nemá třeba funkci noční vidění jako 508 :D Ale už se těšim na výlety 👍 Jinak nikdy bych netušil, že si pořídím Peugeot 🤭

Ahoj. Já zatím na auto čekám a tak by mě zajímalo, jakou aktuální verzi Wawe teda v autě máš?

Odesláno (upraveno)

V pondělí jsem si ho vyzvedl a dnes jsem se byl projet :) Před vyzvednutím mi přislíbili aktualizaci verzí, pokud by byla potřeba, ale zřejmě to neudělali, protože mi to nabízí nové. Podle toho co jsem pochopil, tak mám opravdu verzi Wave 2 😷 😭 Prodejce mi tvrdil, že někomu se podařilo stáhnout češtinu na anglické stránce za 0 £ do Travelleru, ale jemu se to do 5008 nepovedlo. Něco takového jsem opravdu do navigace našel, ale myslím, že to bude jen ta plechová huba a ne rozpoznání řeči v češtině. Budu to teprve zkoušet. Jinak on má prý ovládání hlasem zhruba funkční s tím, že na to musíte mluvit anglicky 😂 Já zatím zkoušel vytočit kamaráda a nakonec se to po pár pokusech podařilo. Je třeba si to vyzkoušet. Víc jsem zatím nezkoušel. Na jiném vlákně někdo tvrdil, že mu to funguje v češtině, slíbil fotky s verzí systému a nic nepřidal🏌️‍♂️Fotky ještě přidám, případně další zkušenosti 👍 

IMG_20200309_165811.jpg

Screenshot_20200310_215946_com.psa.mym.mypeugeot.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
  • O 2 týdny později...
  • O 11 měsíců později...
Guest Petr 3008
Odesláno

Co se týká objednání z výroby, to netuším.  V současné době to ale vypadá na docela slušný výběr skladových vozů přímo u prodejců.

Odesláno (upraveno)

Mám objednané GT 2.0 BlueHDi 180 S&S EAT 8 od 4.2. Nepodařilo se mi sehnat skladový vůz. Termín dodání 30.7, snad to nebude tak dlouho trvat...

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Guest Petr 3008
Odesláno

Tak ať se ti to čekání zkrátí.  Dneska se nedá předpovídat co se kde bude dít. a co se zasekne.  Když bude vše v pořádku, tak snad do 3 měsíců by neměl být problém. 

Odesláno

Mám taky objednané, v Hodoníně, ALLURE PACK 2.0 BlueHDi 180 S&S 180 EAT8.

Z příplatkové výbavy jen tažné, vyhřívání předních sedadel a čelniho skla, příprava Webasto.

Při první komunikaci mi byla sdělena dodací lhůta 3-4 měsíce, pokud to covid neprodlouží.

Uzavření objednávky 3.3.2021, termín dodání 29.7.2021, tak uvidíme.

Odesláno

No chlapi vůbec vám to nezávidím v této složité době čekat na auto. Vím jak jsem čekal loni. Nekonečné odklady a nic nejde ovlivnit. Hlavně se musíte obrnit trpělivostí. Myslím si ale, že letos to bude menší problém než loni, kdy nejely všechny fabriky. Držím vám pěsti. 

Odesláno

@Fischmann....stejnou konfiguraci jako ty "ALLURE PACK 2.0 BlueHDi 180 S&S 180 EAT8 + tažné, vyhřívání předních sedadel.".......bych také rád......kolik si dokazal v HOdoníně vyjednat slevu...pokud vubec nejakou davají ? 

Da se vubec vyjedanavat ? V BRne před ccarokem davali smešnou  ma 2% slevu s ceníku...

Diky za info ,at si udelam představu ohledne možností......... pro sve budoucí vyjednavaní s prodejci peugeot .

Odesláno

Je to v podstatě za tabulkovou cenu, 850500Kč,, takže to navíc je jakoby zadarmo (tažné....atd)

Chtěl jsem to původně za hotové, ale prý na splátky je to výhodnější, 10000 dodatečná sleva,

výhodná pojistka s nulovou spoluúčastí. Jo, ještě je tam záruka 5let/60000km, textilní koberce,

povinná výbava. Ale to se snad dává automaticky. Dával jsem teda 80% na dřevo + 36 měsíců splátky.

Víc jak 80% nevezmou. Akční sleva je podle papíru 9,47%, ale to berou ze základní ceny 920000.

Takže žádná hitparáda. Oželel bych automat a spoustu elektronických vymožeností, ale jiná cesta není,

když uvažuju i o tahání karavanu. Měl jsem  v plánu něco kolem 700000, ale pak teda zvítězilo toto.

Teda zvítězil nějvětší kufr (rybáři pochopí) oproti jiným značkám v této cenové relaci.

Odesláno (upraveno)

Mam auto asi mesic, objednavali jsme myslim koncem rijna, hned jak bylo mozno objednat. Myslel jsem bude koncem brezna a prislo v pulce unora. Allure pack 2,0 ,vyhrivany sedadla  a tazny. Ale tazny urcite dodelavali v salonu. Auto moc pekny, ale topeni je frantici asi nikdy nanauci delat. Jak je kosa, topi to divne malo. Pokud to mam na 22 stupnu, rano a dopo je zima, odpo je teplo. Ve vydechu u ridice jakoby piska meluzina a ve vetru se to zvyrazni. 

Upraveno uživatelem doctortom508

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...