Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zacal jsem se koukat po moznostech. Kdysi na OII sem mel Jablotron GSM. Ted bych mozna sel radsi do mechanickeho Zeder zamku na volant. Trochu sem totiz nervozni z keeless odemykani na aute. Nema nekdo Zeder na aute namontovany? Mam pocit, ze musi zamek podle foto trcet k noham a  zavazet tam... Nemam automat. 

image.png.00c96ab2619e8d1d30a95709dbefbb34.png

Odesláno

Měl jsem jednou půjčenou fabii, kde to bylo namontované a nijak mě to nepřekáželo. Sice jsem se skoro neposkládal do auta, ale to je jiný příběh :D

Odesláno

No asi trochu chápu nervozitu z bezklíčového ovládání vozu. Ale pokud bych teda dělal nějaké mechanické zabezpečení tak bych šel spíš cestou blokace řadicí páky než volantu. Je to jednoduché zabezpečení musí být účinné ale velkou míru účinnosti toho zařízení je jeho jak se dnes říká " uživatelská přívětivost " a to se na mě nikdo nezlobte ale u tohoto zařízení to nevidím jako " uživatelsky přívětivé"  Jako abych se každé ráno mordoval pod volant a odemykal a pak večer před odstavením odemykal tak to bych to používal asi tak týden pak by mě to přestalo bavit. A nevypláznu přece x tisíc za věc u které vím že její používání mě bude omezovat nebo otravovat takže po nějaké době si dokážu zdůvodnit proč jsem to v tento moment nepoužil a po delší době přijdu na to že to nepoužívám vůbec. To už je lepší jako píše @Pe.Tr ty peníze co by to stálo vrazit do lepšího pojištění. 

Odesláno
před 2 hodinami, Akoc napsal:

@martinecondrejNefunguje to len s Apple telefónmi? Oznámi to zmenu polohy napr. auta alebo len vtedy, keď ho majiteľ začne hľadať a v bluetooth blízkosti je nejaký zapnutý iPhone?

Ano a základna iphone bude jedna z těch větších,  takže sranda za cca 800,- je to nejmíň co můžu udělat. V podstatě je to šance na nalezení zadarmo. Jen musíš mít iphone, nebo někoho kdo ho má. 

Odesláno

ITag jsem premyslel dat pesanovi na obojek. Problem je ale ten podle me, ze se lokalizuje na zaklade okolnich prostroju, coz me prijde docela osemetna zalezitost co se spolehlivosti tyka. Pokud auto odvezou na statek v poli, tak podle me je hotovo.

Jinak co se zabazpeceni tyka, jsem se nakonec rozhodnul pro Igla Pro, dle konzultaci jsou mechanicka zamykatelna zabezpeceni dnes jiz prekonana a hlavne je teda pravda, ze je otrava otevrit auto s keylessem a pak klicem odmykat spatecku nebo volant.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...