Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám na mé 308 T9 přední full LED a mám dojem, že by měly být natáčecí. Psali to v testu toho mého auta. Světla se ale nanatáčí.. v menu to nikde nemám k nastavení. Nevíte někdo jestli to teda tyhle světla umí?

Odesláno

Co já vím, tak v T9 žádné natáčení světel není :) Natáčení měla naposledy I. 508 s xenonem. Po přechodu na LED už max. přísvit do zatáček. Když nepočítám teď v nových modelech "LED matrix" :myslim 

Odesláno

Ok. Uvedli to totiž v tom testu co jsem na něj dal odkaz do vlákna Adblue nádrž, na konci textu ve výbavě. Psali že to moje auto má přisvěcování do zatáčky..vím že je to něco jiného. Ale Ty LED hlavní světla/čočky mají okolo sebe dost místa, že by se jakoby mohly natáčet. Tak nic, i tak to svítí perfektně..

Odesláno

Ono si to chce přečíst pořádně. Je tam uvedeno "přední LED mlhové světlomety s funkcí přisvícení do zatáčky" Takže to není natáčení předních světel, ale rozsvícení mlhovky na straně, kam se zatáčí. Nevím, jak u 308, ale u 508 mi to funguje jen mezi 0-40km/h

Odesláno (upraveno)

508 po FL má v hlavných svetlometoch prisvietenie ešte mimo hmloviek a funguje to pri akejkoľvek rýchlosti. Nemá tam 308 tiež niečo podobné?

Edit: vyzerá to, že nie...

image.png

Upraveno uživatelem AnotherOne
Odesláno

Já to četl dobře, vím, že přisvěcováni do zatáčky není natáčení světel (jak jsem uvedl), nicméně mlhovky mi taky nepřisvěcují. Tak tu funkci nemám... Škoda ale že se ty hlavní  LED nenatáčejí, když už..stojí jedno cca 24tkč..

Odesláno

Mam 308sw T9, rv 2017, full LED, a nemam natacacie svetlomety, ani prisvecovanie do zakrut, na Partnerovi sme mali prisvecovanie do zakturt, ale tu nie.
Tie LED svetlomety relativne dost svietia na siroko, a tie hmlovky ako "vypomoc" nic moc.
A vseobecne hmlovky ani predne ani zadne nevyuzivam ani v hmle, nejaku extra svietivost som si nevsimol, a mna malo kto dobehne,

Odesláno

Jak píšeš, ty full LED svítí dobře a doširoka. Mám maličké čtvercové mlhovky a ty by zjevně opravdu žádný velký boční přisvícení nevyvolaly. Mám ještě i funkci aut dálkových světel, ale ta občas zmatkuje. Na protijedoucí funguje ok, ale při jízdě po městě/vesnici kde se střídá osvětlení, neví moc co má dělat..

• O 3 týdny později...
Odesláno

Prisvecovanie hmlovkami do zakruty u 308 T9 je mozne aktivovat cez Diagbox.

Sam som si to aktivoval u seba (2016, Allure). Funguje to len do 40 km/h, ale aj tak super. Hlavne ked som do hmloviek dal slusnejsie H11 LED ziarovky. 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Je treba prepnut cca 3-4 veci na viacerych miestach. Bohuzial moja diagnostika sa pokazila, tak to neviem pohladat. 

Robil som to podla tohto spanielskeho videa. 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Malo by to isť, ale  treba popátrať na fóre ako rozchodiť offline novší diagbox 9. Ja mám ročník 2016, kde všetko ide bez problémov nakódovať Diagboxom 7.57 

Odesláno

Já mám 2017, malé obdélníkové mlhovčičky, tak nevím, jestli by vůbec něco do stran přisvítily... Už to neřeším, ty hlavní LED osvítí dobře i do stran

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...