Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím.....potřebuji vyměnit tyčky stabilizatoru u syna na P207 1.4 54kw. Má někdo vyzkoušené od jakého výrobce díl koupit aby byl v origo kvalitě ? Díky za radu Petr.

Upraveno uživatelem petrkaspi
Odesláno

Je to asi jedno jakou dáš druhovýroba nikdy nevydrží to co první montáž to mám vyzkoušené. Měli by se měnit v páru tzn. obě ale po druhé výměně už se na to vykašleš a budeš měnit jen tu která klepe. Ještě na berlingu první vydrželi cca 120 000 km a pak jakákoliv jiná max. 30 000 a zkoušel jsem i originál tak ta dala 20 000 a jelikož v té době jsem měl proběh kolem 40 000 tak jsem pak opravdu měnil jen tu která klepala. Tyčky stabilizátoru jsou prostě berou jako spotřební materiál a znám auto které dělá cca 20-25 tis ročně po Praze a tam se dělají tyčky s každou druhou výměnou oleje. A je jedno jak drahé nebo levné jsou ty co se použijou zkrátka na našich cestách necestách to nemá výdrž.  

Odesláno (upraveno)

já jednou uvažoval, proč mají tímto způsobem upevněn stabilizátor snad všechna auta , jestli to není právě proto, že je tak zaručen stálý odběr těchto tyček 🙈😂,   jinak stačí se podívat do minulosti a jde to udělat i tak, že upevnění přežije auto...

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...