Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Chybí kousek tepelného štítu, vadí to? 307 - 2006

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, obracím se na vás s radou, nebo spíš s ujištěním.
Při mé poslední odrezovací akci jsem oddělal tepelný štít výfuku, abych to pod ním mohl odrezovat a v pondělí to jde na nástřik podvozku, tudíž nemá cenu tam vracet tepelný štít na tu chvíli. Nojo, jenže to jsem nevěděl že budu potřebovat ujet zhruba 2x 50km.
Chci se zeptat, jestli to vadí něčemu že tam není. Je to ta poslední část tepelného štítu, pod druhým tlumičem výfuku. Táta (co se docela vyzná) říká, že si nedovede představit, co bych musel dělat, abych začal škvařit barvu, nebo aby to nedej bože chytnulo, ale vždycky je lepší, když se člověk ujistí i jinde, tak se od vás rád nechám poučit.
Chápu že jezdit s tím dlouhodobě není dobré, ale 2 kratší jízdy to zkousne ne bez problémů ne?
Teď jsem se vrátil z obchodu, to je pár minut cesty a jestli to bylo vlažné, tak to je hodně. :D 
Díky za radu Peugeoťáci! :D 

Odesláno

když pojedeš, tak se okolí tlumiče bude chladit, takže za jízdy no problem, a po zastavení v cíli cesty můžeš u auta chvíli postát a kontrolovat co se děje :myslim, já bych teda jel i bez tepel. štítu

Odesláno

Nestane se vubec nic, polovina aut ma tyhle tepelny stity upadly a jezdi s tim bezproblemu (co oko nevidi, srdce neboli). Zadni dil ani nedosahuje zadne zavratne teploty, jako napr. u KATu, kde uz by to problem byl, dlouhodobe). Kdyz uz auto zacne horet, tak vsechno jde od motorovyho prostoru, kde na vyfuk bud kape olej anebo na vyfuk spadne neco horlave (treba zvukova izolace- takze lepsi rozervanou izolace preventivne hned urvat a vyhodit).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...