Vist12 Odesláno 8. září 2022 Odesláno 8. září 2022 Dobrý den, obracím se na vás s radou, nebo spíš s ujištěním. Při mé poslední odrezovací akci jsem oddělal tepelný štít výfuku, abych to pod ním mohl odrezovat a v pondělí to jde na nástřik podvozku, tudíž nemá cenu tam vracet tepelný štít na tu chvíli. Nojo, jenže to jsem nevěděl že budu potřebovat ujet zhruba 2x 50km. Chci se zeptat, jestli to vadí něčemu že tam není. Je to ta poslední část tepelného štítu, pod druhým tlumičem výfuku. Táta (co se docela vyzná) říká, že si nedovede představit, co bych musel dělat, abych začal škvařit barvu, nebo aby to nedej bože chytnulo, ale vždycky je lepší, když se člověk ujistí i jinde, tak se od vás rád nechám poučit. Chápu že jezdit s tím dlouhodobě není dobré, ale 2 kratší jízdy to zkousne ne bez problémů ne? Teď jsem se vrátil z obchodu, to je pár minut cesty a jestli to bylo vlažné, tak to je hodně. Díky za radu Peugeoťáci! Medvěd ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. září 2022 Odesláno 8. září 2022 když pojedeš, tak se okolí tlumiče bude chladit, takže za jízdy no problem, a po zastavení v cíli cesty můžeš u auta chvíli postát a kontrolovat co se děje , já bych teda jel i bez tepel. štítu inoxing ohodnotil 1 Citovat
Vist12 Odesláno 8. září 2022 Autor Odesláno 8. září 2022 Dobrý, tak jo, díky moc, kdyby někdo ještě nějaký názor, tak klidně sem s ním Citovat
RichVa Odesláno 8. září 2022 Odesláno 8. září 2022 Nebál bych se toho. Jen jet poklidným tempem a nezávodit. https://www.autoforum.cz/technika/jak-moc-se-zahriva-vyfuk-a-motor-v-behu-prekvapive-malo-ale-nesahali-bychom/ Citovat
sitler Odesláno 9. září 2022 Odesláno 9. září 2022 Na fordu jsem ho nemel vubec. Proste upadly uchyty. Nekolik desitek tisic kilometru... Nestane se vubec nic. Ale jako ze vubec. inoxing ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 9. září 2022 Odesláno 9. září 2022 Nestane se vubec nic, polovina aut ma tyhle tepelny stity upadly a jezdi s tim bezproblemu (co oko nevidi, srdce neboli). Zadni dil ani nedosahuje zadne zavratne teploty, jako napr. u KATu, kde uz by to problem byl, dlouhodobe). Kdyz uz auto zacne horet, tak vsechno jde od motorovyho prostoru, kde na vyfuk bud kape olej anebo na vyfuk spadne neco horlave (treba zvukova izolace- takze lepsi rozervanou izolace preventivne hned urvat a vyhodit). Hafity ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. září 2022 Odesláno 9. září 2022 no a taky se říká : co shoří to neshnije... inoxing ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.