peugeotpartner Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 ahoj, prosím mohu odvrtat nýty na techto ramenech abych tam mohl dát srouby a pozdeji snaze vymenil cep? Koupil jsem Meyle HD kde jsou nýty. Původní čepy jsou ještě výborné a vymením jen ramena.... Je díra v ramenech pro 3 nýty stejná jako díry pro srouby? aby tam pak srouby nelítali.... díky Citovat
Ferry Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 Proc jebat neco, co je komplet novy a davat tam neco ojetyho? To je nesmysl. Kdyz uz teda, tak ty stary cepy schovej na nekdy, kdyz by tyhle v budoucnu odesly a pak to odvrtas a vymenis za srouby, ale nicit novou vec a babrat se se sroubovanim stare, sorry, to mi hlava nebere. Péťa, Vena garážmistr a Hafity ohodnotil 3 Citovat
peugeotpartner Odesláno 10. srpen 2022 Autor Odesláno 10. srpen 2022 jen mi prislo takové divné proc tam dávají nýty a ne šrouby, (šetří se materiál ?), je nýt stejne pevný jako šroub? A ty díry v rameni jsou teda uplne stejného průmeru? diky Citovat
Hafity Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 Obě řešení pevnostně vyhovují, nýtování je levnější.... Citovat
ChouLu Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 z výroby tam jsou vždy nýty rychlost výroby a cena... poté se vždy nahrazuje šrouby Hafity ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 (upraveno) jen dodám, že ty šrouby jsou pevnostní, tak kdybys to přecejen chtěl odvrtat - odbrousit (je to vážně hloupost), tak nedávej nějaké obyč šrouby, jinak díry přesně pasují na čep... Upraveno 11. srpen 2022 uživatelem ozzy56 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.