Zabak22 Odesláno 14. srpen 2025 Odesláno 14. srpen 2025 V sb je napísané toto… nech si každý urobí názor sám. O lankách sa nikde nič nepíše. Ak sa niekto nudí na neschopence, môže si v sb nájsť schválené mazivá, niekde to tam určite nájde. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 14. srpen 2025 Odesláno 14. srpen 2025 @pavelu96 Jestli je někdo přehřátý,tak maximálně Ty, tak laskavě přestaň urážet. Radek Hurvajz, Hafity a pavelu96 ohodnotil 1 2 Citovat
PaKr Odesláno 14. srpen 2025 Autor Odesláno 14. srpen 2025 před 5 hodinami, pavelu96 napsal: Ručně hýbat se sklem se dá torxem ve středu motoru. Vodící kabely (lanka) jsou namazaná normálním olejem, který je (doživotně) nasáklý v tom ochlupení kabelu. Aha jsem motor sundal zvlášť, ale stejně by mě to asi nenapadlo Doživotní.... to je prý olej v převodovce taky nezapomeň, že tady je už životnost auta násobně překročena Zítra vyzkouším, jestli to vůbec funguje. Pak můžu řešit mazání. Dokud tam není zpátky stropnice, tak o nic nejde. Ještě mě napadlo zkusit olej, co máme v práci na mazání gumiček na klimatrubkách A mazat se asi nic nemusí. Aspoň nemám pocit, že to nikdo nečte a trpím tu samomluvou Zabak22 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 16. srpen 2025 Autor Odesláno 16. srpen 2025 Operace se ( snad ) podařila akorát jsem dal kolem vinka moc lepidla, tak snad to nebude za rok vadit Charlie 607 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 1. říjen 2025 Autor Odesláno 1. říjen 2025 Zkoušel jste někdo "rozpůlit " přední sedačky? Potřeboval bych zkombinovat dobrý sedák z původní a dobré opěradlo z "nové ". Jestli je to reálné nebo se na to .... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. říjen 2025 Odesláno 1. říjen 2025 (upraveno) Dělal jsem to u 406, vypreparoval jsem vnitřek sedáku spolujezdce od dárce a naimplantoval ho do sedadla řidiče, prostě komplet odendat čalounění a pak ho zase napnout zpět, šlo to celkem dobře, ale neměl jsem výhřev, ten by to trochu komplikoval. Ovšem jak je to u 307 nevím, ale myslim že by to mělo jít podobně. Upraveno 1. říjen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
PaKr Odesláno 1. říjen 2025 Autor Odesláno 1. říjen 2025 Taky by to asi šlo, ale spíš jsem myslel rozmontovat to a oddělit opěradlo od sedáku. Vzor čalounění je stejný, a do další čalounické se mi moc nechce, ještě nemám dodělanou ani tu stropnici Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. říjen 2025 Odesláno 1. říjen 2025 No pokud to bude stejný sedadlo, tak to asi problem nebude, pár šroubů a možná kablik vyhřívání a bagu, ovšem spolujezdcovo mělo obraceně držáky na pásy atd, takže to jen tak prohodit nešlo, a řidičovy byly všechny death. Citovat
PaKr Odesláno 13. únor Autor Odesláno 13. únor Tak prej už je léto Radek Hurvajz a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 5. březen Autor Odesláno 5. březen Tak auto je u mě na servis. Měla to být jenom výměna výfuku, ale... Střední díl byl na autě dělený - spoj hned za tlumičem, ale takový jsem nesehnal, resp by stačila jenom trubka, ale koupil jsem celý kus , takže variace na ježka v kleci - tedy ta (de)montáž pružného spoje nad nápravnicí, ale podařilo se. Ještě hodit koncák a bude snad od výfuku chvíli klid Ještě to vypadá, že odešly malé spony na vnějších manžetách, takže vazelína všude kolem kol A asi to nejpodstatnější - kape brzdovka... zřejmě teče hadice z nádržky do spojkového válce, ale ještě jsem to podrobněji nezkoumal. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.