Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Třídvířko 1.6 NFU

Recommended Posts

Odesláno

V sb je napísané toto… nech si každý urobí názor sám. O lankách sa nikde nič nepíše. Ak sa niekto nudí na neschopence, môže si v sb nájsť schválené mazivá, niekde to tam určite nájde.

IMG_6482.jpeg

Odesláno
před 5 hodinami, pavelu96 napsal:

Ručně hýbat se sklem se dá torxem ve středu motoru. Vodící kabely (lanka) jsou namazaná normálním olejem, který je (doživotně) nasáklý v tom ochlupení kabelu.

Aha;) jsem motor sundal zvlášť,  ale stejně by mě to asi nenapadlo ;)

Doživotní.... to je prý olej v převodovce taky :D nezapomeň,  že tady je už životnost auta násobně překročena ;) 

Zítra vyzkouším,  jestli to vůbec funguje.  Pak můžu řešit mazání.  Dokud tam není zpátky stropnice,  tak o nic nejde.  Ještě mě napadlo zkusit olej,  co máme v práci na mazání gumiček na klimatrubkách :myslim

A mazat se asi nic nemusí.  Aspoň nemám pocit,  že to nikdo nečte a trpím tu samomluvou:D 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zkoušel jste někdo "rozpůlit " přední sedačky? Potřeboval bych zkombinovat dobrý sedák z původní a dobré opěradlo z "nové ". Jestli je to reálné nebo se na to ....:myslim:roker

Odesláno (upraveno)

Dělal jsem to u 406, vypreparoval jsem vnitřek sedáku spolujezdce od dárce a naimplantoval ho do sedadla řidiče, prostě komplet odendat čalounění a pak ho zase napnout zpět, šlo to celkem dobře, ale neměl jsem výhřev, ten by to trochu komplikoval. 

Ovšem jak je to u 307 nevím, ale myslim že by to mělo jít podobně.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Taky by to asi šlo,  ale spíš jsem myslel rozmontovat to a oddělit opěradlo od sedáku. Vzor čalounění je stejný,  a do další čalounické se mi moc nechce,  ještě nemám dodělanou ani tu stropnici :mad::D

Odesláno

No pokud to bude stejný sedadlo, tak to asi problem nebude, pár šroubů a možná kablik vyhřívání a bagu, ovšem spolujezdcovo mělo obraceně držáky na pásy atd, takže to jen tak prohodit nešlo, a řidičovy byly všechny death.

• O 4 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak auto je u mě na servis.  Měla to být jenom výměna výfuku,  ale...

Střední díl byl na autě dělený - spoj hned za tlumičem,  ale takový jsem nesehnal,  resp by stačila jenom trubka, ale koupil jsem celý kus , takže variace na ježka v kleci - tedy ta (de)montáž pružného spoje nad nápravnicí, ale podařilo se.  Ještě hodit koncák a bude snad od výfuku chvíli klid ;)

Ještě to vypadá,  že odešly malé spony na vnějších manžetách,  takže vazelína všude kolem kol:nevim

A asi to nejpodstatnější - kape brzdovka... zřejmě teče hadice z nádržky do spojkového válce,  ale ještě jsem to podrobněji nezkoumal. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...