Radovan Peugeot 5008 Odesláno 8. červenec 2022 Odesláno 8. červenec 2022 Zdravím,pánové chci se zeptat jaké množství náplně klimy je u Peugeotu 5008 rv 2014 2.0 HDI. Kamarád mi plnil Klímu říkal že na 450 g únik zjištěny nebyl spíš se mi zdálo že po těch letech by nebylo na škodu to doplnit. Pride mi že to chladí ale stále nějak málo a návic se mi stále spouští přední větrák,budu rád za jakoukoliv radu moc děkuji Citovat
Kleofáš Odesláno 8. červenec 2022 Odesláno 8. červenec 2022 (upraveno) Nevím jak 2.0Hd, ale u 1,6 eHDi 2011 je náplň 450g. Nedávno jsem plnil. Myslím si, ale že to bude stejné. Upraveno 8. červenec 2022 uživatelem Kleofáš Citovat
Radovan Peugeot 5008 Odesláno 8. červenec 2022 Autor Odesláno 8. červenec 2022 Děkuji,tak bude problém asi někde jinde Citovat
Radovan Peugeot 5008 Odesláno 9. červenec 2022 Autor Odesláno 9. červenec 2022 Tak závada vyctena Napsalo to Ventilátor chlazení motoru P0494 tak nevím zda jen nějaké čidlo nebo celý ventilátor Citovat
ChouLu Odesláno 9. červenec 2022 Odesláno 9. červenec 2022 Vadná jednotka chlazení, která se nachází pod předním nárazníkem sundat nárazník a jednotku vyměnit Citovat
Radovan Peugeot 5008 Odesláno 9. červenec 2022 Autor Odesláno 9. červenec 2022 Jejda moc vám děkuji tak to asi ani nebude taková raketa za to Citovat
Mojo2 Odesláno 12. červenec 2022 Odesláno 12. červenec 2022 ahoj, co je chladi malo? Taky mam obcas pocit, ze by to mohlo chladit vice, ale dost zalezi jestli auto stalo na slunicku a je rozpalena palubka. Ted jsem jel chorvatsko a v aute vedro teda nebylo. Ten pocit, ze by to mohlo chladit vice, je kdyz se venkovni teplota pohybuje cca +- 2° okolo nastavene teploty Citovat
afilip Odesláno 13. červenec 2022 Odesláno 13. červenec 2022 Strč do mřížky výduchu vzduchu uprostřed palubky teploměr, a měl by z toho jít vzduch tak okolo 8-10"C Citovat
Radovan Peugeot 5008 Odesláno 13. červenec 2022 Autor Odesláno 13. červenec 2022 Auto je už v servisu byl vadný nějaký regulátor ventilátoru chladičů tak jak zmiňoval tady kolega,trubka klimy ta tenčí hořká a ta silnější chladná takže to asi bude ok možná ta vrtule měla nějaký menší vliv když jela stále náplno ale jo ten teploměr potom zkusím moc dekuji Citovat
Radovan Peugeot 5008 Odesláno 13. červenec 2022 Autor Odesláno 13. červenec 2022 Tak Peugeot je opět ve formě chladí jako divy opravdu celý problém byl jen v nějakém odporu nebo nevím jak to nazvat.Ceny jsou od 500kc až po 1200kc tak jsem chtěl ten nejlepší jelikož si myslím že stale sundávat nárazník taky není žádná hitparáda.Timto vám všem chci poděkovat za projevenou přízeň a jsem rád že tohle fórum vůbec existuje.Jejda ještě dotaz neví někdo zda se dají vyměnit a hlavně sehnat plexiskla na přední světlomety nějak mi zacinaji matnět děkuji Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radovan Peugeot 5008 Odesláno 13. červenec 2022 Autor Odesláno 13. červenec 2022 Jo já vím ale to není údajně na dlouho Citovat
Pacho69 Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 No jde to jen rozleštit (jak píšeš, je to dočasné) nebo vyměnit. Rozebrat to nejde, ty doby, kdy to šlo, jsou dávno pryč, dnes je to všechno je lepené. Citovat
mixals Odesláno 20. duben 2023 Odesláno 20. duben 2023 Ahojte. Peugeot 5008 2.0 HDI mám len pár týždňov. Samozrejme, pokiaľ bolo chladno, tak som nezistil, že nie je funkčná klíma. Prosím o radu. Kompresor klimatizácie nezopina. Poistky naň som chcel skontrolovať, ale podľa manuálu som nenašiel ktorá by to mohla byť. Tlak v systéme je. Neviem, či je aj dobrý snímač tlaku. Idú do neho 3 kabliky. Nezopina ani ventilátor pred chladničmi, keď je klíma zapnutá. Auto som nechal naštartované a cca pri 90°C zopne ventilátor. Zdá sa mi však, že iba na pomaly rýchlosť, čo je asi normálne, keďže vonku nie až také teplo. Za každú radu budem vďačný. Ďakujem Keď som pri Tom, v podstate neviem ani označenie poistiek vľavo od BSI v kabíne: Citovat
ozzy56 Odesláno 20. duben 2023 Odesláno 20. duben 2023 ahoj, tlak v klimatizaci může být, ale malý, takže se kompresor nezapne, ideální by byla asi diag klimatizace jinak to, že při 90 C sepne ventilátor, nemá s klimou nic Citovat
mixals Odesláno 20. duben 2023 Odesláno 20. duben 2023 Je možné, že tlak je nizky. Ventilátor by mal ale zopnuté na vysoké otáčky pri zapnutí klímy, nie? Chcel by som to ale na chvíľku oklamať. Nevieš prosím, ktoré piny je možné spojiť, aby som "nasimuloval" dostatočný tlak? Citovat
ozzy56 Odesláno 20. duben 2023 Odesláno 20. duben 2023 ventilátor se točí při zapnutí klimy na malé otáčky, ale jen když se točí i kompresor..., které piny spojit nevím mixals ohodnotil 1 Citovat
mixals Odesláno 20. duben 2023 Odesláno 20. duben 2023 Ozzy, ďakujem. Dám doplniť klímu a uvidím čo ďalej... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pacho69 Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 Tedy taky si myslím, že by to chtělo nejprve diagnostiku, než začneš investovat. Když doplníš klímu a ona ti přes noc uteče, jsou to vyhozený prachy. Pokud je prázdná, je dobré zjistit proč - chladič klímy je před chladičem motoru a trpí, pokud někde utíká je lepší ho vyměnit než pořád plnit klímu, stejně jako pokud ti nespíná kompresor... ozzy56 a HonzaC2 ohodnotil 2 Citovat
mixals Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 Takže, bol to nízky tlak. Nebolo to na minime, ale malo. Ráno natlakovane na 5 ATM, teraz skontrolovane a stále 5 ATM. Tak sa naplnila a uvidíme neskôr. Dakujem za rady .. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.